Nemrég voltam Noéminál (31), képek valósak, hozzáállás kifogástalan, jó fej csaj. Ajánlott.
Nemrég voltam Noéminál (31), képek valósak, hozzáállás kifogástalan, jó fej csaj. Ajánlott.
Debrecenben voltam Fruzsi 25-nél. Három árnyalattal barnább bőr, de kedves. Masszázs átlagos, mást nem vállal.
Pédé · Tag ·
Valóban róla. Megfeledkeztemnróla, hogy van egy másik Lili is a városban
Lora vakaki info?
Az a tapasztalatom, hogy az un. "átmenő" szolgáltatók (akik mindig máshol dolgoznak) nem nyujtják az elvárt és megigért szolgáltatásokat. Megbízhatóbbak az állandó , régebben itt dolgozó lányok. Ők már kialakították az ügyfélkört, és nem okoznak csalódást.
Claudia 30 - Régóta terveztem meglátogatni, csak eddig mindig közbe jött valami. Staffi viszont olyan kitartóan dicsérte privátban, hogy végül szakítottam rá időt és meglátogattam. Nagyon nem bántam meg. Bevallom meglepett a műsor, természetesen pozitív értelemben. Nagyon régen találkoztam olyan lánnyal erről az oldalról aki ennyire kezdeményező, közvetlen és domináns lenne. Szokatlan volt a műsor nem is voltam rá felkészülve, na de majd legközelebb. Most már tudom mire számítsak. Természetesen megyek még hozzá!
Sziasztok.
Fruzsiról valami info?
Bianka 23 kettő is van, ugyanaz a személy, csak van egy új telefonszám is!
Hello voltam Szofinál, nekem nem jött be. Bnő fíling nuku,extra rózsaszálak, natur francia nincs..
Persze ízlések és pofonok.
ave
Kerike · Újonc · Ma voltam Vivien 29 nél,nagyon ajánlott kategória,igényes vendégeknek.
staffi · Őstag · Képek alapján nagyon jo a Samantha28, de telefonba kicsit mogorva, durci volt :( egy kis info nem lenne rossz amugy...... :)
Ma voltam Vivien 24 -nél, nem kellett volna.
Minden extra, a lehúzásról szól az egész, ráadásul azt sem tartja be amit megígér. A képeken egyébként Ő van. A fürdőszobáig nem jutottam el, folyamatosan irányítgat, pl. elég ha csak a nadrágodat letolod stb.
Kebelszexet kértem, de aztán jött a ne fogdoss, hideg a kezed, még tüdőgyulladást kapok stb. Itt be is fejeztem az együttlétet, természetesen a rózsaszálak maradtak.
Helló. Mia 28 Debrecenben van valakinek tapasztalata vele? Lehet privátban is! Köszönöm.
Melyik Liliről beszélsz? Ketten is hirdetnek ezen a néven
Helló Ts Naomiror infót valaki?
ANETT, ANETT, ANETT, ANETT.....
Sziasztok! Szonjával kinek milyen tapasztalata van?
Sziasztok Ts Naomirol vélemény tud valaki?
Anitabelliniről jókat írnak.
Zara 21 is ajánlott lenne, de nála a hely problémás.
Lénuskáról nincs infóm.
Ja, sajnos..
Egy csaj rám írt, de ő nem tetszik...
Akkor nincs... ;(