Üdv valaki esetleg tud valamit a vL hirdető Biankárol?
Üdv valaki esetleg tud valamit a vL hirdető Biankárol?
Amanda 28 vélemények?
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy Siófokon, vagy a közelében van olyan hely, aholl párokat is fogadnak sex masszázsra?
Ja, és Debrecenben hírdet!
A hosszú fekete hajú Dorika 24-ről van valakinek infója?
Szia! Igen, én megyek hamarosan!:))
Hali,
Az akit nagyon nem ajánlottam Viki(30). Hétvégén nem volt fent a profilja, ezért nem tudtam.
Üdv: Pali60
A 30as szőke hölgy ki lenne?
ha éppen vendég van nála és te hívod? Vegye fel?
vagy amikor te vagy nála vendég, vegye fel akkor is ha más hívja?
Tapasztalt kollegák. Olyan hölgyet keresnék Nyíregyen vagy a környéken aki az átlagostól lényegesen nagyobb csiklóval van megáldva. Ha valaki ismer olyat ne tartsa magában . Köszi.
kankirály · Lelkes újonc · Nálam feketelistára kerül az olyan hirdető, aki nem veszi fel a telefont. Visszahívást kér. Sípol a telefont, mert kikapcsolta. Szenvedjen velük a franc. Van másik.
Én tegnap szerettem volna meglátogatni Gabiékat, viszont a megbeszélt. egyeztetett időpontban már nem tudott fogadni. Nem először látogattam volna meg, ezért kicsit nehezményeztem is, de nagy meglepetésemre a telefonban elnézést kért és biztosított, hogy legközelebb kárpótol. Ez kiváló hozzáállás, vendégközpontú marketing:)
Hali Mindenkinek,
A sok pozitív hozzászólás hatására meglátogattam Amy(32) nevű masszőzt. Egy félórára *** moderálva *** be, nekem sajnos nem jött be! Csúszka masszázs kaptam már jobbat, pl. Regina(26)-tól aki anno a Fényesudvarban rendelt. Sajnos ő már kiszállt a bizniszből. A kézi - orális levezetés sem volt a legjobb és a hozzáállása sem. *** moderálva ***. Nem leszek visszajáró!
Egy másik tapasztalatomról is szeretnék beszámolni. Egy 30-as szőke hölgyről van szó, 175-180 cm magas, a Firestation-nel szemben rendel (SM31). A hölgy külseje a fényképen átlagos, a valóság sokkal halványabb. Gondoltam majd a tudásával lenyűgöz, csalódnom kellett. A kézimunkát három ujjal csinálja, a francia harmatgyenge, a simogatást nem viseli, túl érzékeny, "ezt ne csináld, azt nem szeretem ....".
A szexualitása egy nagy nulla! Mindig fázott, pedig nem volt hideg és nem volt lázas sem. Kielégítetlenül távoztam. Senkinek nem ajánlom!! *** moderálva ***
Hogy valakiről jót is írjak. Szerintem helyben az egyik legjobb szolgáltató Zoé(25). Normál, elfogadható külsejű hölgy, szerintem a mostani képeinél jobban néz ki. Az életkor talán kicsit több (bocs Zoé). De van szexuális kisugárzása, több mindent vállal és a hozzáállása példaértékű! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Jó vadászatot és írjatok beszámolókat!
Üdv: Pali60
Sziasztok! Ginger22 masszőz melyik részén fogad Debrecenben? Csak privát választ kérek! Köszönöm!
Több néven is fut. Korábban volt róla negatív beszámoló. Nem ajánlott kategória.
Sziasztok. Nyírbátoron tudtok ajánlani valami hölgyet? Hirdetésekben nem tálaltam senkit .
Sziasztok.! Érdekelne egy hölgyike az Amira Debreceni csajszi. Sofia néven is hirdeti magát, ami meg lepett. Vki tud róla bármit? Meg bizható.? stb
Terhes partnert keresek, ha van infó várom a petidera@gmail.com címemre
Sziasztok!
Nem szoktam erről a témáról írni, de szeretném felhíni a figyelmet valamire. A napokba voltam egy fiatal lánynál. Vele nem is volt probléma, ügyes is volt és szép is. De volt egy baj, még pedig a barátnője, akivel közösen vették ki a lakást. Az együttlétünk alatt háromszor nyitott be, hogy siessünk mert itt vár az ő kuncsaftja is. A vége az lett. hogy "befejezés" nélkül távoztam, ez nekem sok volt. Ezért fizetni? Ezek után csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy mielőtt elmegy valakihez tudja meg hogy egyedül van-e. Ha nem, ne is menjen, keressen mást!
Sziasztok😊💓péntek éjfélig Szekszárdon várlak. Csókjaim