TESWÉR - HAJSZOLOM A SZERENCSÉMET (OFFICIAL MUSIC VIDEO)👌
TESWÉR - HAJSZOLOM A SZERENCSÉMET (OFFICIAL MUSIC VIDEO)👌
Sziasztok. Kinky rol esetleg valami info. Nagyon halas volnak. Koszonom
Sziasztok,
tegnap felkerult egy Dominika Jagerova nevu lany Sopronba, nem a kiemelt hirdetok koze hanem oda alulra, nagyon mentem volna hozza viszont csak hetvegen erek Sopronba. Ha addig nem bukkanna fel, esetleg a mostani felhozatalbol valami javaslat? Ilyen igazi baratnos k*rasra vagyok egy jofej novel.
Sziasztok. :) 2019.06.27-tol Kanizsan leszek 4 napig aki szeretne velem talalkozzni megteheti☺️
Ezt én is megerősítem!!!
29-től azaz Hétfő-Péntek 8:00-tól 16 :00-ig illetve Szombaton 8:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok.
Balatonfüred es közeli vonzáskörzetében tudtok ajánlani hölgyet?
Egy két hírdetőnek már olyan arca van, hogy azzal dicsekedik ő válogathat a törzsvendégei közt is, annyira felkapottak :) Van egy közmondás " Ami egyszer megbővül az később megszükül" álltalába előbb vagy utóbb be fog következni, és akkor lejebb fog az arc is menni 😊😊
Sziasztok!
Pár lányról irom meg a tapasztalatom.
Bella 21 éves. Csinos fiatal lány, de a szolgáltatásai nagyon gyengék. A NF inkább kézimunka. Passziv, óranézegetős nem ajánlott részemről.
*** moderálva ***
Noémi 19 Vásárosnaményban hirdet. Fiatal csinos széparcú lány formás kerek popsival. Voltam nála már pár alkalommal. A francia tudása isteni. A technikája kiválló ha akarom iranyítom, ha akarom kikészít magától. Mindent kivállóan teljesített amit kértem. 10/10
Biztos paradicsom befőzés van. :D
Doniz dragasagrol nem tudtok valamit? Pár napra feltunt de aztán megint eltűnt :(
Abba hagyta :( Valamelyik nap is beszéltem vele.. Aztán kitudja lehet egyszer vissza tér.. volt már rá példa...
😉🙂
Sziasztok! Szekszárdon Enikő mi lett vele? Rendel még? Vagy merre jár? Előre is köszi a válaszokat,!
Volt Nyíregyházán egy Szofi nevű masszőz, ő róla lehet tudni valamit?
Sziasztok.
Debrecenben Luca44, Rita20, Valéria30 és a harisnyában lévő Zoé25-ről szeretnék infót kérni. Esetleg tud valaki megbízható lányt ajánlani??Jöhet privátban is. Köszi.
Sziasztok, tudnátok véleményt mondani Kira20 (Debrecen) nevű leányzóról?
Bella hirdetőnél voltam Kállósemjénben (Nyíregyházán hirdet). Nagyon gyenge szolgáltatasa van. A franciája felejtős sokat kézimunkázik. *** moderálva ***
Claudia 30 : Boldog születésnapot😘😘
kb olyan ez. mintha azon rugóznál, hogy előtted éppel kivel volt az illető, vagy utánad ki jön
ha korrekt a nő, csinos, nem átverős és nekem bejön egyáltalán nem érdekel hogy hány éve hirdet.
Viszont most aki tetszik nekem Nyiregyen az a Vanessza 21, valakinek esetleg egy kis info róla?? Vissza adom más infoval, jöhet akár magánba is az info😊