Jajj. szégyelem magam, de a pluszos összeállítás során kimaradt Ramika :) Szóval 5 hölgyet merek ajánlani, az előző négyet + Rami (22)-t. :)
Jajj. szégyelem magam, de a pluszos összeállítás során kimaradt Ramika :) Szóval 5 hölgyet merek ajánlani, az előző négyet + Rami (22)-t. :)
Én nem tudom, mi van most itt, vagy nagyon uborkaszezon, vagy gőzöm sincs.. Tele vagyunk asap golddiggerekkel.
Jöjjön hát némi helyi helyzetjelentés.
Roxi 30: Haat, ha épp fogorvos vagy, és lebarterezed vele a mutatványt, akkor ajánlom.
Megjelent a régi Amanda is a színen, természetesen új néven + 10 kilóval gazdagabban.
Azért volt ám vidámság is:
Léna 26: A múlt héten járt erre: Na ő viszont szupercuki. Intelligens, korrekt és nem utolsó sorban bombázó. Még jár majd erre. :)
Málna 28: Ő szintén favorit. Barátnőfíling, jófejség 100-as, a többi már jön az előzőekből. Még jön majd vissza.
Sajnos a jelenlegi felhozatal zömében ezt a színvonalat képviseli:
fiatallány várja hívásod . Ha egykis kikapcsolodásra, gyöngétségre vagy akar egykis erotira vágysz keress bizalommal . mindenre nyitott vagyok . minden kedves úriembert várok szolidkis lakásomon . ha meg tetszettek a képeim nincs más hátra csak hívj és már egyeztetünk is .
Haat kicsilány, akármennyire is meg tetszettek a képeid, én nem foglak felhívni. Ez a 'terület' feltételez némi igényességet, amit mondjuk első körben, első benyomásként a hirdetés szövegéből simán levesz az ember.
Szóval jelen felállás szerint a 35 év alatti korosztályból összesen 4 hölgyet merek ajánlani: Pati (33), Lola (25), Ivett (31), Zara (28).
Nyilván (egyelőre :D) nem volt meg mindenki az oldalon, de igyekszem. :D
sziasztok Jázmina 25 tapasztalak van esetleg valakinek ?
sziasztok Jázmina 25 tapasztalat valakinek esetleg?
Sziasztok infót kérnék Lilike 26 vagy Szandy 20 felhasználonál volt már valakii esetleg ?
staffi · Őstag · Jó hogy be írtam a fórumra a két fiatal lányt az Odett és a Lyan, két forumozó társam is meglátogatta, rám is irtak, hogy azért annyira ne siessek hozzájuk :) Ha úgy alakul vissza segítem mindkét fórumozós társamnak, az infokat :)
Nórika(29) ről szeretnék infót kérni priviben.
(az előző kérdést "hsz"-t nem értem miért kellett törölni. )
Nem látom most a hirdetését, Szandra 23 hosszú barna hajú lány arccal hirdet
staffi · Őstag · Az már több mint egy hete nem is hirdet, nem tudni semmit róla.... :( Lehet kiment világot látni... 🤔🤔🙂
Adélkát kifelejtetted!!
Akkor javaslom hogy nézd meg kicsit jobban a képeit, például ahol a háttérben csempe van. Kicsit görbül a tér. Bár ettől függetlenül biztosan nem rossz bringa. :D
Érdekes, hogy Fanni 21-ről semmit sem találni, pedig "mellesleg" nem gyenge a csaj a képeken!
staffi · Őstag · Lyna20, Odett18 fel, leveszitek a hirdetést ugy, hogy lehet, rátok tervezni az időpontot a vendégnek?? Bizonytalan az egész, pedig tegnap este 9 kor nyiregyen voltam le is tudtam volna tesztelni mindkettőt... De igy?? Hol hirdettek, hol nem? 🤔🤔😣 igy nehéz lesz az időpont eggyeztetés....!
Melyik Szandráról van szó?
Sziasztok! Livi mi a véleménye?
Nórika 29 ről valaki valami infót? Akár privibe is jöhet.
Lehet nálatok így működik Bp-en,és megbecsülik a vendégeket a jó szolgáltatókat ,nálunk nyírebe ez már rég nem játszik!
Korrektség ja persze! Mikor meg ki offoltak az egyik helyről minden szó nélkül,és nem is 1x er jártam már ott, és csupa jókat írtam az adott hirdetőről.
Tudod milyen választ kaptam, miért is nem fogad többet:Nem vagyok köteles megmagyarázni kit miért nem fogadunk!!
Persze értem én, mint ahogy ti is meg válogatjátok a vendégeket úgy mi is a hirdetőket.Nincs ezzel baj,de egy bazzzd meg ne gyere többet sms! Elenged az adott
hirdető minden ok.Szóval így legyek visszajárós,de minek.Akinek nem inge az nem veszi magára :)
Szia kedvesem 😉 Szerintem rosszul látod , vannak napok amikor az embernek rossz kedve van vagy éppen fáradt ez egy épp normális embernél is előfordulhat nem de de azért kösz imádlak 😘
Massage nagyon felejtős! Sok süket duma,unalmas hozzá állás.
Hanna milf képek valódiak,karcsú dögös hölgy.
Teszi a dolgát rendesen, szinte gépiesen,de valahogy nekem az jött le ,hogy unja már a banánt.