Sziasztok!
Melcsi 45 és Luca 44, róluk tudtok véleményt ?
Köszi :)
Sziasztok!
Melcsi 45 és Luca 44, róluk tudtok véleményt ?
Köszi :)
Voltam Fruzsi 20 nal. Szóval: a környék nem túl biztató. Pécs kalandosabb környéke. Hívom, lejön elém. Szőke, kék szemű, sportos csaj. Jó lábak, babapofi.stb. lakás tiszta, fürdő rendben. A lány kedveskedik ICE teával ebben a melegben. Szex jó.Nyelvtudasa kiemelkedő. Azt mondja, azért lakik ott, mert az albérlet a belvárosi árak töredéke. Szóval nagy élmény, ha a környéket elfogadod.
Zita gyönyörű lány és nagyon kedves. Nagyon jó vele az együttlét.
SamFlynn · Újonc · A napokban járt nálam Bia 29, telefonon relatíve könnyű volt elérni. Másodjára felvette bár elég későre adott időpontot mert csak házhoz jön, de megvártam és megérte. A képeken Ő van nagyon szexi teste van, arcra mindenki eldöntheti, hogy mi jön be neki. Nekem bejött. Elég közvetlen, bár még nem volt nálam így elsőre picit tartózkodó volt az elején , de hamar ellazult szerencsémre. Régen volt részem ilyen jó együttlétben, BF olyan 75%ban van meg. A vele töltött idő gyorsan elrepült mert szeret a vendég kedvében járni. Részemről 10/9, mivel a tökéletes nem felismerhető. De ajánlott mindenképp, csak elég hamar elfogynak nála az időpontok.
Norika vélemeny?
Sziasztok! Ambrozianal jart mar valaki? Velemeny?
staffi · Őstag · Lilike 26,hirdet,hírdet, de tegnap is és mai is ki van kapcsolva a telefonja egész nap! Igy nehéz lesz meglátogatni...
Kedves Hanna milf. Ha "rossz" kedved van, illetve "fáradt" vagy ne nyúts szolgáltatást!
Maja masszázs! Ajánlott!
Sziasztok Debrecenben egy két beszámolót kaphatnék a kedves hölgyekről, érdekelne Moly43, Betti43, Bujaságangyala38, Zsanett38, hirdetők?
Én még megemlíteném Mercy(23)-t is. Fiatal, csinos (legalábbis a ékonyv lányok kedvelőinek), a fotók teljesen valóságosak, semmi plusz, se korban, se kilóban. Ja, és arcképpel hirdet (nekem ez fontos szempont). Jó a szolgáltatása és a hozzáállása a vendéghez. Szóval ő is ajánlható!
Sziasztok Debrecenben egy két beszámolót kaphatnék a kedves hölgyekről, érdekelne Moly43, Betti43, Bujaságangyala38, Zsanett38, hirdetők?
Köszönöm az infót :)
ha nem látod a hirdetését elég nagy eséllyel nem hirdet
- ha nem hirdet elég nagy eséllyel nem kíván vendéget fogadni
- ha nem hirdet, és feltehetőleg nem kíván vendéget fogadni nagy eséllyel el se érnéd a hirdetői telefonszámán
Figyeld a hirdetését mikor lesz aktív
Sziasztok Anikó nevű massszőr hölgy telefonszámát Debrecenből elveszítettem. Esetleg valakinek nem maradt elmentve ha ilyet kérhetek itt. "Anikó vagyok szakképzett masszőr. Köszönöm, hogy az itt hirdető sok szép hölgy mellett engem is meglátogattál." Ezt a sor maradt meg a hírdetéséből
És mi a helyzet a 35 +-kal Ott már nem is érdemes keresgélni?
slimjohn · Újonc · Letti (26) - ez a leányzó nagyjából kéthetente változtat nevet. Egy ideig jártam hozzá, mert aránylag csinos, az alkata is "bejön" nekem, és elég jó a franciája, s többféle pózban - aránylag készségesen - lehet vele huncutkodni. Rendes csókolózásra ugyan nem hajlandó, de szinte a nap bármely szakában elérhető, s lényegében a belvárosban dolgozik. Egyetlen, de súlyos negatívuma, hogy igyekszik mielőbb "letudni" játékot, s szereti kívül tudni a vendégét a küszöbön. Tehát a kért időtartam harmadát, felét már lecsípi. Nincs relax-fázis, törlés van, öltözködés van, s esetleg jelzés, hogy mindjárt itt az újabb vendég... Így azután 5-6 alkalom elég volt ahhoz, hogy ne akarjak menni ehhez a lányhoz, mert bár az átadandó virágszálak mennyisége nem túlzó, van jobb opció is a kínálatban.
Üdv! Dia(19) vagy Melinda(27) volt már valaki?
Sziasztok
Szilvi 32 nem.volt.már.valaki ?
Newbie_nyh köszönöm 😘😘