🤣🤣🤣🤣
Gabo30 · Kvázi-tag · 🤣🤣🤣🤣
Senki nem jár kanizsai lányok hoz vagy csak nem ír senki semmit róluk?
Dugóhúzó · Újonc · Ezek szerint Nina 21 sokaknak okozott negatív meglepetést. Kb 1 hónapja voltam nála. Telefonban kedves volt, talán aznap én lehettem az első vendége, mert korábban érkeztem és a parkolóból láttam amint barátnőjével megérkezik a lakás bejáratához. Konstatáltam is, hogy milyen jól néz ki, lesz egy szuper napom. Elérkezett az idő, hogy megcsörgessem. Nem kellett kapu kódot nyomni, lesétált elém. Közelről még szebb volt. A liftben is jót beszélgettünk. Még mosolygott is. Beértünk a lakásba, mondom letusolnék. Azt válaszolta, majd megtörli. Nincs friss törölköző. Mondom, rendben. Ledobta a ruháját, mondta feküdjek le. Majd jött a gépies dugattyúszerű francia. Kérdeztem, nem lehetne lassabban? Azt mondta ő így csinálja. Mondom akkor húzzuk fel a gumit. Hanyatt feküdt mint egy gumibaba és úgy maradt. Kis idő múlva, kérdem, lehetne hátulról? Azt mondta hogy izomláza van. Mondom, attól még lehetne. Nagy nehezen megfordult, de hihetetlen pózt vett fel. Összekuporodott. Mondom neki, lehet ne kicsit széjjelebb a lábak, mert így nekem határozottam kényelmetlen. Gondoltam pucsíthatna jobban. Erre idegesen azt felelte, még valami? Mondom akkor feküdj hanyatt. Ezt már nagyon kelletlenül tette. Pár perc múlva közli, lejárt az idő. Mondom neki, ránézve az órámra, 18 perc telt el a lenti bejárat óta. Azt mondja erre, nincs igazam és szó szerint kitessékelt. Akció közben többször is a telefonját babrálta, amit már nem is tettem szóvá. Sajnos az ilyen hozzáállással nem lesz ebben az iparban hosszú életű, keresnie kell valami rendes munkát...
Van ez a két lány, Mercy És Tara. Elolvastam a bemutatkozó szöveget és nem igazán tudom, mit gondoljak. Sok furcsa szöveget olvastam már, de ez!!! A következőket szűrtem le belőle: A lányok bármilyen ausztrál vendéget bevállalnak, szeretnek fogadni( gondolom főleg Tippmix), és a haszonból szívesen fizetnek adót. Persze lehet, hogy félreértelmeztem az egészet! :-)
"Sziasztok -tára vagyok egy fiatal kedves lány szeretem ha kényeztetnek ez oda visza jár szeretem a csókot es a kölcsönös franciát ja és a popot azt nagyon en minden ausztrálra nyitót vagyok szeretek vad cica leni szeretek tib pózban csinálni és fogadni ígérem csalódni nem fogsz ezért minden kedves vendégemet varok sok sok szeretettel adózós csók mindenkinek "
Tupac · Újonc · Natali masszázs 27
Egy végtelenül kedves,nagyon szép csajszi.Nagyon vékony,kb.45 kg,a fényképeken nem tudom hogy ő van-e,de akkor sokat fogyott..
Masszázs: Megnyomogat itt ott,egy kicsit rádsimul,aztán kézzel elintéz..Ennyi
Akinek ez elég,hajrá...Nekem egyszer volt...
Relax Masszázsról van valakinek infója? Csak masszázs van vagy valami más is? Ne titkoljátok el.
Volt már valaki a fiatalabbik Sheron vendége?
Én is kinéztem felhívtam és bő 10 perc múlva már nála voltam kulcsot is ledobta mert nem jó a kapu :)
Hello Urak! Évek óta látogatom az oldalt meg a lányokat, de nem tudtam hogy van fórum... :D Na mindegy pár infó:
Kitty 40-es dúskeblű szöszi: Néha nálunk is jár ezért gondolom tudjátok kiről van szó. Nekem ő volt évekkel ezelőtt az első "ilyen lány". Nagyon jó élmény volt, mindenben készséges volt és hát azok a cicik hmm...
Erika38: Nagyjából átfutottam a korábbi írásaitokat és én is csak ugyanazt tudom elmondani, korrekt volt végig francia OK, aktus OK.
Pati: Szép és kedves, a franciája jó, de nagyon hogy is mondjam... "gépies" sajnos az aktus nem is jött össze ez részben az én hibámból is adódott.
Dórcika: Úgy látom már nem hirdet egy ideje, de ő nagyon jó élmény volt számomra, mindent teljesített amit kértem.
Még volt pár lány, de ők átutazóban szoktak lenni és nem ugrik be a nevük, de majd figyelem ha itt járnak és akkor írok.
+1 szavazat szofira ;) ki ne hagyd!
staffi · Őstag · A közel múltban Anetka18 - hoz volt szerencsém. A várostól ugy tíz kilométerre volt megtalálható,lakás nem volt, kocsiba volt a pásztoróra! Nagyon negatívat nem akarok írni a hölgyről maradjunk annyiba nekem nagyon " egyalkalmas" látogatás volt! Kor nem vészes max egy év plussz, kis alacsony lány, a képek fel vannak turbozva kicsit :) Aki nem hiszi járjon utánna.... :)
Hali!
Hála istennek megint írnom kel l!!!!!!
Ékszer Viki A derék emberek utcája, A lakás gyönyörű fürdő szintén hát elég régen látogatom a hölgyeket,de itt tényleg azt kapja az emberfia, ami az adatlapon van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A csokor átlagos...........
Szia. Mindenképpen a Szofihoz menjél! Jó szolgáltató és a franciája nagyon ott van! Én szerény véleményem ez! Jó magömlést nála!
Hali. Kit ajánlanátok natúr franciára Melcsi 46 vagy Szofi 42 szeretem a jó milfeket. KÖSZÖNÖM
Sziasztok. Debrecenből melcsi 45 vagy Szofy 42 a jobb?
Hali!
Friss élmény Dóra 25 A jól ismert lánglovagos csopi. A lánynak nagyon egyedi egzotikus arca van, de nagyon jól áll neki. ízlés dolga ,nekem nagyon bejött gyönyörű fogai vannak,de ami a lényeg a franciája nagyon jó,nem spórol a nedvességgel,és csokorral sincs elszállva,nagyon megérős.....
Helló Mindenkinek!
Újabb kellemes meglepetés...Liza 19 Honfoglaló vezérünkről elnevezett tér közelében rendel, bejutás egyszerű lakás fürdő rendben,kifejezetten szép arc, aranyos beszédes lány,a csokor kicsit nagyobb az átlagnál,de minden benne van,amit az adatlapján ír.(én mostanság úgy vagyok vele, inkább ritkábban, de az élmény legyen)
Jenny 22
Képeken teljes mértékben ő van. Lakás is rendben van. A szolgáltatás viszont hagy"némi" kivánnivalót magas után...
Egyszer jó volt többször nem...
Sziasztok!
Vivikéről illetve Szandikáról van valakinek infója?
Köszi
Sziasztok!
Valakinek lenne infója Vivikéről 0261tell szám vége
Köszi