Szia! Ékszer Vikivel kapcsolatban megtudnád mondani h ki ez a hölgy mert nem tudok rájönni! Köszi
Szia! Ékszer Vikivel kapcsolatban megtudnád mondani h ki ez a hölgy mert nem tudok rájönni! Köszi
Viszont ő nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit mond.
Nem úgy, mint a lányok nagy százaléka itt, akik szóra sem érdemesek.
És amúgy Natali tényleg gyönyörű és nagyon kedves. :)
Sunshine bulin ott volt a város összes milfe?
Ti is láttátok?
A fulos csajok se rosszak, de van jobb náluk.
Pl : Lola ő is fent volt a városban Ivett tel.
Szofi (42)
1 órás randevú.
Egyeztetés: Én elég régóta ismerem, szóval elképzelhető, hogy nekem könnyebb. Rendszerint telefonon keresem, bár most sms-t váltottunk. Népszerű lány, szóval nem biztos, hogy elsőre sikerül utolérned. 4/5
Helyszín: Agrár környékén egy kis lakás. Közelben van egy bolt, ha máshol nem, ott biztos találsz parkolót. A lakás átlagos, tiszta, de látszik, hogy kizárólag erre a célra van fenntartva. A zuhanykabin nem a legnagyobb, tusfürdő választék sem olyan széles, de igazság szerint ezek engem sohasem zavartak. 4/5
Külső: Csodás milf. Simán letagadhatna éveket. Karcsú test, szép punci, formás popó, közepesen nagy, de gyönyörű formájú szilikon cicik, érzékeny bimbókkal. Mesésen állnak rajta.
Arca nem babaarc, de én nagyon szeretem, szépnek látom. Szemei tündériek, és a személyiségéről is csak a legjobbakat tudom elmondani: kedves, türelmes, érdeklődő, figyelmes, valamint állandóan mosolyog, nevet. 5/5
Együttlét: Kölcsönös francia, misszionárius, majd hason feküdt, aztán kutya, lovaglás és fordított paci volt a pózok sorrendje. Ezek után ciciszex és francia. Minden tökéletes. A lassúbb, gyengédebb együttlétet kedveli, továbbá ha valakinek fontos a kölcsönös francia, Szofit nem szabad kihagyni, elképesztő élmény! 5/5
*** moderálva ***
Összegzés: Szexi milf, gyengédebb, de csodás szex, kellemes körülmények között, *** moderálva ***. Nagyon ajánlott!
Hát egyáltalán nem volt nagy szám a hölgy. Szóval nekem nem fog hiányozni.
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Alexa) ***
PETRA 20 DEBRECENI LÁNY
NAGYON KEDVES VOLT HANGJA DE ÉLÖBEN BEM AZT KAPTAM AMIT A TELEFONBAN ELMONDOTT NEM AJÁNLOM SENKINEK NAGYON IGÉNYTELEN RÁADÁSUL AUTOS KALANDOKRA MEGY CSAK MIVEL NINCS LAKÁSA RÁADÁSUL 2 HIRDETÉSSEL DOLGOZIK TÉNLEG AKI TEHETI NE IS HIVJA FEL.....
humm · Kvázi-tag · Sehikének ezúton is sok szerencsét és minden jót kívánok! Hiányozni fogsz!
Egy kis tanulság mára . Zalaegerszegen dolgozom . Hala egnek van jo par visszajaros vendegem, akik tudjak mikyen vagyok .a hirdetesemben szerepelt a mai napig ( megváltoztattam ma eme történet hatására ) hogy vállalok lányokat es párokat is . Kb egy hónapja pont voltam egy párnál es annyira kiábrándítóak voltak h megfogadtam h soha tobbet se lányt se part . A hirdetesemet nem napi szinten írom at bogarászom igy fent maradt (ez az en hibám a történetben ) Erre ma jon egy hívás hogy Domina lány stb stb ..visszautasítottam egyértelműen hogy nem vállalok párokat se lányt mire a kedves (aki amugy egy taj paraszt volt) úriember olyan stílusban adta elő magát hogy en egy kamu szar hirdető vagyok amire elővettem a nem kedves stílusomat en is . Rátettema telefont .. es azota is vagy 15 SMS-t ir ócsárol, fenyegetőzik . Szoval KEdves férfiak hogy a picsaba mertek ti igy megnyilvánulni ha visszautasítást kaptok . Ugy h meg ti vagytok megsértődve es hordtok le mást ? Meg h ez ezert kurva azert kurva de közben a *** moderálva ***? Jo lenne most mar ha a vendegek is kicsit megtanulnanak viselkedni . Es nem mindjart a fórummal fenyegetőzni hogy fel leszünk írva .😂elvartok mindent de kb az alap tiszteletet nem tudjatok megadni a másiknak . Tisztelet igy is a keves kivételnek . Lányok a feketelistas fórumon fent van az ur telefonszáma . Ti ne jarjatok igy vele ahogy en . Egy agresszív fasz!
staffi · Őstag · Szia! Mit irtam rólad rosszat?? írtam, hogy nagyon nem akarok negatívat írni(pedig írhattam volna) Kamu? Mi a kamu? Nyiregytől 10km voltál kb.... nekem nagyon eggyalkalmas volt az eggyüttlét, nem volt jó igy nem is mentem többet, ez se kamu! Kis alacsony csaj vagy ez kamu? Képek kicsit fel vannak túrbózva ami nem baj mert sok lány művészi képeket is felrak de ez se kamu? Én soha nem írok ki lányról infot főleg nem negatívat ha nem voltam nálla! Hozzád is voltam... de tudod mit.... elmegyek majd újra és negl@tom javult - e a szolgáltatásod azóta :) Ha jobb lett, eggyből ki írom a forumra :) Igérem neked :) Tov@bbi szép estét :)
Szia foglalmam sincs te ki vagy. De egyet hagy mondjak mar neked mire jo ez hogy ijeneket irkálsz ki rolam..?! Ami nem fedi a valoságot sött amit le irtál mind kamu..!, De tudod mit nem izgat mert aki ismer es jár hozám folyamatosan az csak teged röhög ki! Na szia
LambertGyula · Újonc · Ja, és mivel szokásom alaposan leinfózni a lányokat, aki rendelkezik cáfolattal vagy megerősítéssel Ékszer Vikivel kapcsolatban, az legyen szíves megkeresni, köszönöm!
LambertGyula · Újonc · Alighanem sikerült felismernem a galagonya által idézett beszámoló szerzőjét. :) Ha ez az ékszer Viki tényleg ennyire benne van az élvezetekben, akkor máris jelöltem egy randira, csak múljon el ez a nagy meleg...
Üdv!
Valaki volt már Melinda 19-nél. ....6210 a szám vége
Egy beszámoló, ami nem az én élményem volt. Régi tagok nyilván ráismernek majd az egykor itt gyakran posztoló felhasználóra, aki már sajnos régóta nem tudja megosztani tapasztalatait.
"Ékszer Viki29! Felújított panel, teljes komfort, harmóniába a vendéglátómmal. A Titokzatos kapcsolatfelvétel sem szegte kedvem ezekben a bizalmi fronton zord időkben, ahogy a csekély vizuális információ sem. Intelligens tájékoztatás után időben érkeztem a megbeszéltek szerint. Ahogy megláttam a Vikit, tudtam, hogy igaz az adatlapján szereplő kis "motivációs kitérő"! És még ami ezután jött!? Bájos arccal gyönyörű ápolt hajával, lágy kellemes hangjával azonnal megfogott. Szinte egyből elkezdődött az előjáték, csók, simizések, sikamlós kivitelben. Lihegve, sóhajtozva kaptam a jót vissza, ez a rész sokaknak még a Nyiregyi Daniellát fogja felidézni. Elegáns csinos szexy ruci, fehérnemű. Szilikonnal bruttósítva a zseniális cicik, ajkak. Kegyetlen vonzó! Fürdés után(ami közös volt) félájultan a szobába találtam magunkat, heveny smár alatt/közben cicikkel labdáztam, míg ez a kis finomság kezében hintáztatta a "Lányok álma" című organikus fegyverem bőrkötéses kiadásban. :-) A hibátlan ágyra ülve azonnal a mesés ajkaira vett, hangjától, odaadásától majdnem elcseppentem azonnal, borzongtam a gyönyörtől. E velős francia alatt kéjesen fel-fel nézett rám, alig tudtam tartani magam, én is akartam ezt viszonozni. Finoman feljebb csúszva az ágyon a nyakamba vettem a lábait és kényeztettem elalélva a finom, ízléses puncit. Ekkor, néhány perc után röppent el először ez a tünemény. Majd én jöttem, s ahogy elkezdte folytatni a franciát, tudtam, hogy végem lesz, esélytelen volt tartani, úgy tele voltam. Teljes átéléssel, majdnem önkívületben kapta be újra. Annyira érezni rajta, hogy élvezi és ez még tovább turbózza az amúgy is ultra konkrét látványt. :) A Csodás cikiken ért a hirtelen halál. :-) Viki egy Igazi Hobby Q -a, a fehér hollót hamarabb megtaláljuk, mint egy ilyen motiváltságú lányt. Direkt, pont nem profi, mert a profik ritkán élvezik. Debrecenben, de még a régióban sincs ilyen hozzállású nő, ebben a minőségben. Remélem sokáig itt lesz. "
Sziasztok! Augusztus 31, szombattól következő péntekig ismét elérhető leszek. 😘
És mindezt Nina (21) néven! Pff.. A régiek tudják, hogy miért írom ezt.
Sziasztok!
Dominikáról tud valaki valamit ? Nagyon rég nem láttam.
Ő is abbahagyta volna ?
Sziasztok. Amanda az apróból? Valaki vélemény?
Sziasztok valaki volt már dominika jegerovanal ?! Egyszeruen elerhetetlen .
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Felhívod és meg kérdezed, a a masszázson kívül vállal e még+ dolgokat!