Nati 34.. nekem már 2x er meg volt, ha jól megy a héten meglátogatom mivel csak péntekig van nálunk.Részemről ajánlott szolgáltató! :)
Gabo30 · Kvázi-tag · Nati 34.. nekem már 2x er meg volt, ha jól megy a héten meglátogatom mivel csak péntekig van nálunk.Részemről ajánlott szolgáltató! :)
Gabo megértelek .
A korrektségnek oda-vissza kell játszania .
Én ha nem fogadtam valakit mindig meg mondtam miért , egyenes vagyok nagyon .
Ezt lehet szeretni és utálni is x)
Viszont ha eljön hozzám valaki és normális velem ,én is az vagyok vele.
Mindig kettőn áll a vásár milyen lesz egy randi :))
Aki meg ilyen sms-t ír oda ne is menj többet :)
Azért nem a 8-0as években vagyunk némi IQ elvárható egy hölgynél :)))))))))))))))
Jobb randikat neked <3
Immortal én még annyit fűznék hozzá ,hogy minden randi más :)
Ami neked jó - lehet másnak nem.
Más habitusú embereknek más-más szolgáltatás,lány jön be :)
Amúgy tökéletesen egyet értek veled :)))
Véletlenek meg vannak egyik kedvenc vendim nekem is más lányhoz készült csak elfelejtette felvenni neki telót :)))) szerencsére :D ,)
Hétfőtől-Péntekig Budapesten a Corvin negyed közelében várlak < 3
Az biztos, hogy nem az eszük miatt járunk ezekhez a lányokhoz!
Köszönöm simon35&törpapa
Igen több infó is van a több oldalamon
Kedves pöcörö ez nem jött be
Magyar lány vagyok magasabb rozssa szállakal
És nm dolgozóm natúr ba semm
Ja és fojamatos látogató leszek
DEBRECEN városotokban
Súper város
Hívtam Ramikát azt mondta hogy franciát semmilyen formában nem vállal,hát nagyon szomorú lettem.......bízom benne hátha meggondolja magát...........
76B · Újonc · Sziasztok!
Mia 20... Valaki tud Róla valamit? Érdekelne...Előre is köszi.
Szara 28-ról a Pécsi fórumon lehet több bejegyzést olvasni.............
Sziasztok.emlékeztek még maya25-re?valaki tud esetleg róla valamit? Nagyon jó szolgáltató volt,hiányolom.
Sheronrol valaki tud vallani?
Van 33 hirdető. Abból kettő pasi ami kizárt. Nyolc lány alapból nem jön be. Három lánnyal tudtam érdemben beszélni. De igazából egyikkel sem jött össze a randi. Kérdezem akkor minek hirdet ha nem akar szolgáltatni ?
Na most ez egy baromság te tuti nem jártál nála én kb 1orája meg látogattam ez a lány mese szép és nem cigány ez le járatás az igazat ird ne kamuz össze vissza barátom
Üdv valaki tud valamit vL hirdetö Biankárol nagykanizsán rendel képek nagyon jók de azért nem bánnám ha valaki tudna róla valamit?
Szia szerintem engem össze keversz valakivel mert soha nem jártam itt még és a nevemet sem változtattam még soha szívesen várlak szeretettel hogy lásd nem rólam beszélsz puss szara
Merciről és Mendyről van valakinek valami tapasztalata?
Egy nagyon pozitív élményem volt: Zsaklin(43). Nagyon kedves, engem teljesen elbűvölt :) Kiváló körülmények között fogad, barátnőként viselkedik, és nem óranézős. Külföldről tér haza, remélem marad, mert sugárzik róla, hogy kint nívós szolgáltatás nyújtásához szokott. A képek teljesen valóságosak, szerintem csodálatos és finom teste van. Akinek tetszenek a képei, mindenképpen menjen el, mert nem fog csalódni :) Azért írtam róla, mert hálás vagyok a hozzáállása miatt, és azért a csodálaot hangulatért :)
Lyndánál járt valaki milyen a csajszi?
Szoasztok! Tud valaki ajánlani fiatal csinos lányt aki megbízható? Még nem jártam erre nem ismerem a lányokat! Köszönöm!
pöcörő · Kvázi-tag · Szia! Nem kétlem, hogy jól érezted magad nála, de tudnod kell, hogy ő nem új lány, már régen köztünk van, nagyon sokszor hírdetett itt sok-sok néven.
Ami nekem furcsa, hogy a leírása alapján roma származásúakat nem fogad, holott benne is erősen megvan ez a vérvonal. Ezt soha sem értettem.
A másik ami nagyon tetszett, hogy tárt karokkal vár mindenkit, szó szerint idézem: "NE MARAGY LE" !!! ;-)