NYÍREGYHÁZÁN KIT AJÁNLOTOK AKI KICSI CICIS, FESZES POSIS, NYAFI MENTES?
CSAK MAGYAR TETKÓ MENTES JÓ.
NYÍREGYHÁZÁN KIT AJÁNLOTOK AKI KICSI CICIS, FESZES POSIS, NYAFI MENTES?
CSAK MAGYAR TETKÓ MENTES JÓ.
Sziasztok Timicsi 29, valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata jelenleg Pécsett hirdet.
Adélka Virágként reinkarnálódott újra 🤔😊😊
Sziasztok! Mrs. Ryta (38)-ról (jelenleg Nyíregyháza) valakinek tapasztalat? Info jöhet privátban.
Sziasztok.Info kéne a kis csajrol mert szimpi.Az infot privátba.
Kimberly22 van valakinek informácio?
Én meg csak azért is elmegyek hozzád!! :) Igen is kiváncsi vagyok rád, mivel nekem. volt olyan tapasztalatom más lánnyal, hogy amikor voltam hozzá nem volt túl jó, később csak nem hagyott a kiv@ncsiság,vissza tértem és teljesen pozitív irányba változott.... szoval ha hirdetni fogsz meglátogatlak "inkognitoba" 😊😊😉
szia Lia 24 nél voltál ?? már képei alapján vonzo :)
3 henna hirdet debrecenben mind 3 ugyanaz nem ?
Üdv vL hirdetö izabelárol valaki tud valamit?
Ugyanilyen érzéssel távotam tölle én is Nekem is egyszeri látogatás volt.
Sajnos, ahogy a hirdetők száma megnőtt, úgy a minőség is csappant!
Talán 3 megbizható, korrekt Hölgyet tudnék emliteni. A többi éveket hazudik, ápolatlan, lehúzós dakota, megbizhatatlan! Volt idő, amikor 20-25 hirdetés volt, de 80% barmikor vállalható!
NE ALLITS VALOTLAN DOLGOKAT!! NYILVÁN HA NEM HANGOSAN BESZELTEL VOLNA A LAKASBAN AMIT DIREKTKERTEM NEM CSAK FEL ORAT HAGYTAM VOLNA HOGY MARADJ! A MÁSIK NEM EGY SZEXBABA VAGYOK AKIT EROSZAKKAL GYURHETSZERDEMES ELGONDOLKOZNOD
Tisztelt Makktársaim
A héten voltam Pécsen Jennifer 24-nél, két hirdetése is van. Hát nem az ami aki ott van. A képei kb 2 évesek erősen retusáltak, és vagy egy 10-el nehezebb is. Kérlek titeket vegyétek figyelembe ha szeretnétek a *** moderálva *** csajjal találkozni.
Egyre több olyan szolgáltató látogat el városunkba,akirők jó beszámolók vannak,de itt a felét se teljesítik! Elértünk odáig,hogy sok rózsáért szinte semmit se kapunk! Lassan egy cici simogatás,nyalogatás is már extraként számolandó! Hol vannak a régi jó szolgáltatók,szolgáltatások,akik még élvezték is ha egy pasi kényezteti őket!! Hmmm
Valakinek van véleménye erről a hőlgyről?Az infot privátba ha lehet.Köszi.
Nekem is rossz véleményem van róla akkor Ancsika néven hirdetett és a Tocó völgyben rendelt.1x voltam nála de elég is volt.Távozáskor úgy éreztem megint ki......tam az ablakon 15 ropit.
Ezért kár volt regisztrálnod!
Ezt a Szintia 21-et csak dugjátok mint a lopott biciklit, de senki nem írna róla vmit😎
Szisztok. Nyíregyháza LARÁRÓL kérnék infót. Koszonom