Sajnos csupa régi harcos, hol van az újhullám ??? :(
Sajnos csupa régi harcos, hol van az újhullám ??? :(
Diana 22. Belvárosi felújított lakás. Lány nem vékony, de jó elosztásban van rajta a fognivaló. Arcra nagyon szép, kedves is, beszédes is. Francia, szex minőségi. Élmény.
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházáról, szeretettel várom vendégeimet a nap 24 órájában, hívj bátran ha egy kis kellemes kikapcsolódásra vágysz... Kellemes estét mindenkinek Xéna voltam 😉
Sziasztok.Volt mar valaki Maya19-nel?Kivancsi lennek ra.De mar unom a csalodasokat..Regota fixekhez probalok jarni.Mellesleg ostag vagyok amugy csak uj a regim.
Nándi · Őstag · Jelenlegi hirdetők közül akikhez mindíg szívesen megyek (felsorolás abc rendben nehogy sértődés legyen)
Én azt mondtam írja meg amit tapasztalt akár jó, akár nem. Bonyolult?
Valaki segítsen már ennek a szegény embernek! Kezdem sajnálni, hogy nem áll mellé senki!
Tessék szépen lehordani engem mindennek mert a végén egyedül marad a véleményével.
Ne hagyjuk ezt uraim!
Bianka 19. Na ő tényleg szuper. Lakás jó, lány szép, és nagyon kedves.
Köszönöm az ajánlást! Őket még nem látogattam meg,de mindenképpen teszek egy próbát, valami miatt nem keltették fel az érdeklődésem.
Sajnos a lista siralmasan rövid. Ajánlható még Lilla 35, Ramóna 26, Lotti 23, Rita 20.
A Judyról írtakat fenntartom. A szolgáltatás nem rossz, de nem is jó. A lakás tényleg odavan...de talán más is leírhatná véleményét, ha még van itt valaki a fórumon...
Kamu az egész!!!
humm · Kvázi-tag ·
Nem értem miért kell a grófot siratni. Mintha csak ő tudna beszámolót írni. Mi gátol meg bárkit (pl téged is) hogy megírja a jó vagy rossz tapasztalatait? Nem nyafogni kell, hanem írd meg, hadd lássa mindenki, kikkel nem voltál megelégedve.
Teljes mértékben igazad van!
Én már nem is megyek olyanhoz akit nem ismerek, ha esetleg olyan hölgy érkezik a városba aki tetszik, de a fórumon nincs róla semmi infó akkor azt nem erőltetem. Megjelennek pár napra nagyon csinos lányok itt, a városunkban de annyi rózsát szeretnének kapni, amennyi egy virágboltban sincs, a mutatvány pedig messze messze elmarad még az elfogadhatótól is.
Akit viszont bátran ajánlhatok: Alexa 32, Fruzsi 26, Lénuska 29,Eszter 32,Mercedes 30 (bár mióta nála már nincs NF azóta nem voltam),Barbi Lux 30,Ninettke 33,Szofi 42,Luca 45, Panna 55, őket nyugodt szívvel ajánlom, a feltüntetett életkor nem minden esetben stimmel, de a fotók a valóságot tükrözik!Azt javaslom, hogy írjuk meg azoknak a nevét akik még számításba jöhetnek, így hozzá segítjük magunkat egy kellemes élményhez, a rossz tapasztalatokat meg ne említsük név szerint, mert annak nincs semmi értelme.
Sziasztok! Liáról tud valaki új véleményt mondani? Régiek vannak az oldalán. A képei nagyon jók. Köszi a gyors választ!
Kedves Don Juan! Nem egy lepukkant lakásról beszélünk és én nem siettetek senkit...Az, hogy te két perc alatt eldurransz nem az én hibám. A legnagyobb problémád szerintem az, hogy nincs minden megengedve amit csak szeretnél!
Kedves Nyíregyháza! Január 12-e Éjfélig leszek elérhető kedves kis városotokban! Ez idő alatt szeretettel várlak, felejthetetlen fél órás, órás időeltöltessel.. Hívj bátran Csókjaim Fahéj :-)
Szia Jani2. Nincs ezzel semmi probléma,csak annyi,hogy a te fél órád az 30 perc! Miért a te kifizetett idődön akar időt spórolni? Nem kellene szorosan az időt beosztanija a hölgynek,mert így nagyon is csak azt érezheti az ember fia,hogy csak egy futószallag effektus van! Nem akarok megbántani senkit de már 10-12 ezer egy félóra ami lassan csak 15-20 perc. Mégegyszer írom! Nem Dóra piszkálása!!! Tényleg egy jó csajszi ez tény! Csak ne érezze már az ember a sietést és a letudást! Bocsánat ha megbántottam valamelyik itt hirdető hölgyet!
Sziasztok!
Sok új lány van most, van valakinek tapasztalata?
Nándi · Őstag · Ha már a valós képek szóba kerülnek! Az alábbi hirdetésnek vajon mennyi lehet a valóságtartalma?
2012 es keltezés!! Sem a leányzó kora sem a képek (piros ruhásak )nem változtak azóta!!