Sziasztok Xéna vagyok, Nyíregyháza Sóstón elérhető vagyok Non-Stop várom kedves vendégeimet lakásomon. Hívj bátran ha kellemes kikapcsólódásra vágysz. Tovabbi szép napot mindenkinek.
Puszi Xéna voltam. 😉
Sziasztok Xéna vagyok, Nyíregyháza Sóstón elérhető vagyok Non-Stop várom kedves vendégeimet lakásomon. Hívj bátran ha kellemes kikapcsólódásra vágysz. Tovabbi szép napot mindenkinek.
Puszi Xéna voltam. 😉
Nekem még pályafutása elején mondta miután levetkőztem, hogy: bocs de nem. Nem férek belé.
Korrekten rendeztük a $-t de azért 69-be lerendezett 🤪
Virág20 az álltaladott is látogatott Adélka 19! Viktória 19 viszont egy napig Virágként hírdetett az oldalon, ami azt sejtette, hogy lehet a Viktória 19 is Adélka... de... vissza nézve a képes archivumomba ami le van mentve képek azok között ott van a Viktoria 19 képei lementve amelyeken a haja nincs igy lesatirozva ott viszont nem hasonlit az Adélka (Virág) képeihez! Tehát az is meglehet, hogy a Virág 20 és a Viktoria 19 két különböző hölgy, nézegettem én is, de még nem vettem rá magam, hogy meglátogassam a Viktoriát mert ha mégis tévedek akkor nincs kedvem belefutni az Adélkába.... de ami késik nem mullik.. 😉
Sziasztok! Kirarol vélemény?
Sziasztok mindenkinek. Tündi városunkbol eltünt?
Selena23 rol tud valaki irni hogy milyen.köszi
Selena 23 rol tud valaki irni valamit hogy milyen. Köszi
Az önfeláldozás, nagyon nemes dolog! :) Márciusban leszek újra Pécsett...várlak szeretettel! ;)
NInettke nekem borzalmas élmény volt. Kedvetlen lárvaarc, kelletlen gépies hozzáállás, ide ne érj, oda ne érj, ez ne érjen hozzám, az ne érjen hozzám - állandóan megakasztott -nem lehetett elsodródni - ott is hagytam. Pedig kedves, udvarias voltam -senkinek sem szokott gondja lenni sem a modorommal, sem a külsőmmel -még ha nem is vagyok 30 éves Adonisz. Ninettke: soha többé.
Nándi · Őstag · Szerintem meg nem sajnos! Legalább van kikhez elmenni ahol nincs átverés és lehúzás!
Megtudsz az újhullámosokból nevezni párat akik megütik azt a szintet amit az általam említettek??
Nándi · Őstag · Öt éve készült képein még frankón néz ki! De hát az idő vasfoga nyomokat hagy!
Na, én elmegyek hozzá, és írok egy beszámolót! :)
Frankók az ajnlasok, koszi mindenkinek!
SOS franciara kit ajanlanatok? Ami ar-ertekben is jo.
Ilyen teren 5-6 éve Dia volt verhetetlen, *** moderálva *** rozsaert NFVSZ egy szep arcu 40estöl, hát nagyon hianyzik.
Megbízható,ami ki van írva,azt vállalja,én többször voltam már nála,sose ért csalódás.
Volt valaki mostanában Lilla 35-nél? Én hetek óta nem tudom elérni. Pedig úgy váltunk el,hogy megbeszéltük a kövi időpontot.
Sziasztok . Kezdő vagyok még itt . Tudnátok esetleg nekem a stadion hímes környéken ajánlani valakit ? Kicsit kényelmes vagyok :)
Zsaklin 43 megbízható kategória vagy kerülendő ? 😁
Igen nagyon gyenge a felhozatal Debrecenben mostanában. A fiatalok között sok a kamu, C kategóriás hirdető, többen kiégtek, az idősebbek meg hát - idősebbek.
Hiányzanak a megbízható, nem név váltogató, nem több profilos szolgáltatók.
Ma sikerült Gabyt meglátogatnom, már a telefonban nagyon kedves volt és segítőkész. Egy nagyon csinos lány nyitott ajtót, teljesen kész voltam. Fél órára mentem de annyira izgató volt, hogy a félidőig bírtam. Aztán mellém bújt cirógatott, sőt szeretgetet, ahogy ő mondta. Ja és még bokolt is, teljesen ledobtam a láncot. A búcsúnal Dóra is meg jelent.. Ez jó kis napinditás volt!
Cilike (44)- ről van már valakinek tapasztalata? Köszönöm! 😊