Ma az egyik "legendával talalkoztam a vonaton..... a Daniellával!! 😉😉😉
Ma az egyik "legendával talalkoztam a vonaton..... a Daniellával!! 😉😉😉
Akire gondolsz ő nem volt ilyen vékony. De én se bánnám ha visszatérne 😄
Hali,
Néhány napja voltam Réka (32) nevű szolgáltatónál, mivel többen jókat írtak róla és jók voltak a képei (a vékony lányokat kedvelem). A Firestation közelében rendel többed magával. Ő van a képeken, de a élőben nem jött át az a szexuális kisugárzás ami egyes képein volt (nem a mostani sorozat). A hölgy talán kissé barnább bőrű, de kedves, igyekvő és lehet vele beszélgetni is. Végig ő irányított és cselekedett, NF és lovagló póz, letudta a kötelezőt, de nem hozta meg a kedvem a következő látogatáshoz. Egy próbát megért.
Üdv: Pali60
Igen!
😘😘😘
Van itt egy talán régi-új hirdető a Tara 21. Jól sejtem hogy ő egy visszatérő leányzó. Vagy mégsem? Ha igen akkor voltam nála. Ha viszont teljesen új ugyanezen a néven, akkor nem tudok nyilatkozni róla.
Tegnap este sikerült elérni,újra "Marát"(idézőjelet kell ide tennem,mert kétséges hogy nála voltam.Sőt már biztos!)Megbeszélt hely F...di söröző.Onnan hívjam.Ennek eleget is tettem. Sarki tömbházban van a lakás.Lifttel is fel lehet jutni.Lakás nagyon szép,tiszta,ízléses.Hölgy nagyon kedvesen fogadott.Csinos,fekete hálóingben fogadott.Alakra formás,cici jó kézbe való,pociban kicsit erős,vagyis gömbölyű.Fürdést nem vettem igénybe,mivel előtte letudtam a tisztálkodást.Nf el kezdtük,majd kölcsönösen 69 be fordultunk.Aztán lovagló majd dogiban lett vége a fél órás akciónak.És most taglalnám hogy mi is az én dilemmám,vagyis az idézőjel magyarázata.Ugyanis van egy másik hirdető, aki vállalja az arcát és a képeken az állítólagos Mara látható.Nevet nem írok,mert nem akarok ártani.De viszont az őszinteség híve vagyok.Azért nem tudok elmenni a mellett,hogy ha netalán két hirdető van egy lakásban,miért állítja,hogy nem az aki valóban a hirdetés mögött van.Mert hogy a két hirdető hasonló jegyekkel bír az rendben van,de így meg se tudod nagyon különböztetni hogy kinél voltál.Csak azt tudom tanácsolni minden makktársnak,legyetek körültekintőek.Most már én is jobban odafigyelek a részletekre.
Sziasztok Engem kerestek?!!!?
Sziasztok! Alma nevű csajnál volt már valaki? Van info?
És te komolyan úgy gondolod, hogy a downvote-ok Cinti hirdetőnek szólnak?
Az nem fordult még meg a fejedben, hogy ilyenkor esetleg maga a kérdező van minősítve?
38-40körül írta magát. Ő legalább évente változtatta. De már rég láttam :(
Lara 23-ról tudtok írni? voltatok?
Hogy tudtál ráfanyarodni?!
Ha a 1553 as végű számmal érdeklődsz,akkor csak a saját véleményemet oszthatom meg.Másnál lehet jobban teljesített.Nálam leszerepelt.Kedves de amit adott az nem szex volt.Az kezimunka.És hogy erre az a válasz hogy kiszakadhat a gumi.De popsiba is veszélyes ha kikerülnek a gyerköcök?Az nekem magas!És az extrával is jócskát megkéri a virágszálakat.
Halii
Szimonettta 21 nél volt már valaki ?
Vagy Kamilla 25 nél ??
Volt egy Szilvi nevű csaj. F*redin abba az új tarsasházban az étterem fölött volt.
Régóta nem látom a hirdetést. Tudtok róla esetleg valamit?
Sziasztok, Detti 34rőp szeretnék pár gondolatot ma reggel jártam nála. *** moderálva *** a fél idő de viszont kb 8 perc után abbakellett hagyni mert kiszakadt es nem folytattuk új vegyvédelmivel hanem azt mondta felidobe 1 vegyvédelmi kb 10 évvel idősebb mint mondja magat szóval erősen nem ajánlott
Sziasztok hétvégén is Non-Stop vagyok Nyíregyháza Sóstón megtalálható vagyok ha kedved kapnál egy kis kikapcsólódásra vagy egy kellemes lazulásra vagy esetleg egy kellemes együtlétre akkor szeretettel várlak lakásomon. Régi és új vendégeimet
Detto ugyanez a program, csak előzőp nap ;) Elsőre normál programot kértem, de 2 napra rá kíváncsi lettem az enyhén dominás témára... Bejött nagyon, persze csak óvatosban, de az a kényszer francia amit művelt (vagy én vele...) fenomenális volt, már várom, hogy elteljen az egy év :D Vagy, éppen járok én eleget Pesten végülis... ;)
Múlt héten volt alkalmam meglátogatni, a Klara-val rendel egy helyen a Toldin. Nagyon szexi, jófej és intelligens fiatal csaj, olyan kemény teste van, mint a beton, eszméletlen formás popsi, cicik,itt a városban nem találkoztam még ilyennel. Agyam eldobtam, nincs kecmec, nincs nyafogás, a vendég kedvét keresi, szal nálam csillagos ötösre vizsgázott, még találkozunk. Kis gyöngyszem lesz szerintem,kéretik vigyázni rá!
Klarát is leműazakiztattam már, dögös nő, tudja mi kell a férfinek,rutinos maca, nála sincs menekvés, leápolja az embert rendesen. Kemény, formás popsi, oltári francia. Még megyek....
Helló Mindenkinek!!
Mia a (2204-es végű tel.szám.) Közvetlen kedves mosolygós beszédes lány,formás szép popsi,cickók szintén,arca szép egzotikus a hely többször változott, nagyon szép lakás volt mindkettő és ami nekem fontos hogy lejön elém, /ha nagyon gázos a csaj le lehet lépni egyszerűen nincs ciki/ szex közben aktív jól irányítható no nyafi, nekem bejött / bár ez ízlés dolga "kinek a pap kinek a papné"/ Rózsák Debreceni átlag...