+1
+1
Gyakorold még a gépírást mert nem megy Adrián plusz ez így nagyon gyanús a részedről.
Ez engem is érdekelne
Kitty 42-nél járt már valaki? :)
Ez így van, nekem is sikerült egyszer találkozni vele, hát valami fergeteges élmény volt. Aztán jött, hogy csak masszázs, mire ismételnék… 😥
Egy időben együtt hirdetett Liza 18-al, valaki nem tudja vele mi lett? Ő is kifejezetten ajánlott kategória volt, én már törzsvendégnek számítottam nála.
Williams · Újonc ·
A múltkor még Maya masszázs volt!
Valaki volt már Queen dominánál? Néha előbukkan a hirdetése, néha eltűnik. Vélemények esetleg?
Nicol masszázsnál is durván megszaladt a photoshop. :D
Nekem is hiányzik. Anno még Korinával egy helyen rendelt...
Sziasztok,
Valaki tudna infóval szolgálni Adél 23 hölgyről.
Előre is köszönöm.
Sziasztok Xéna 33 vagyok, ha Nyíregyháza Sóstón jársz és lenne egy kedved egy kis lazulásra vagy egy kellemes sexre akkor keress fel nyugodtan. Vibeten is írhatsz. Pusxi Xéna 33
Nikirol aki az aproban hirdet a 20 emeletesben melozik valami infoja valakinek?
Sziasztok.
Sonja , Luna, Adina.
Közülük kit ajánlanátok?
Jöhet privátban is.
Tudom, nem is ertem, hogy miert hagyta abba...
Én 5-6 éve voltam nála. Nagyon jól éreztem magam vele. A képek nem változtak, de már akkor se volt szerintem friss. Ha elmész, akkor írj egy beszámolót.
Szia! Kb. 8 éve voltam nála. Akkor teljesen rendben volt. Azóta egyszer hívtam, de olyan flegma volt a hangja, hogy inkább nem látogattam meg. Egyébként inkább 50 éves lehet már, nem pedig 43...
Hali.
Igen, Ő a legjobbak kozott van (2x is jartam nala) , csak egyetlen negativuma, hogy nincsen aktus... :/
Dia 27 jó szolgáltató.Minden gumival, de a francia igy is jó, szexben minden póz mehet, kedves is. Lakas rendben van.
Abigél(26)
Helyszín: Előző látogatásakor, abszolút a belvárosban rendelt. Lakás célnak megfelelt.
Külső: Mint a képeken.Gyönyörű szép arc, elképesztő test, hibátlan bőr és mindene feszes.
Hozzáállás: Ahogy a telefonban, személyesen is kedves, közvetlen. Meglepően tájékozott és inteligens, a masszázs alatt kellemesen el lehet vele beszélgetni. Zuhany előtt egy kosár tisztálkodószert ad a vendégnek, benne minden ami kell, hogy egy ilyen kaliberű hölgyhöz top formába hozza magát az ember. Azért emelném ki, mert az ilyen kis apróságok tömkelege amik miatt az egész randit kifejezetten exkluzívnak éreztem. (Tusolás után, apró édességet találsz az ízlésesen összehajtott friss törölközőn [komolyan itt Debrecenbe ilyet hol látsz?! :D])
Masszázs: Ahogy ígérte, frissítő, erotikus. Nem az a kifejezett átgyúrós, de a látvány közben hihetetlen.
Levezetés: NFVSZ, újjabb csavarral. Az ilyen kategóriájú hölgyeknél tapasztaltam általában a "látvány úgyis kárpótol" jelenséget. Szerintem értitek. Erre bumm, nem így volt. Barátnős csókok, puszik ide-oda, majd következett egy olyan francia, amit szerintem életemben nem felejtek. Gyönyörű kebleinek igénybevételére biztat.
Verdikt: Abszolút ajánlott, minőségi élmény, igényeseknek!
Üdv!
Vicky (31) van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Köszönöm!