Ember nem gondolod, hogy Lana nem kíváncsi rád?
Ember nem gondolod, hogy Lana nem kíváncsi rád?
Lina (30) masszőzről van valakinek tapasztalata? Köszönöm.
Sziasztok! Sajnos felháborodva tapasztalom, hogy egyre több olyan hívás van, aki óvszer nélküli aktust szeretne. Kérdezem én, mégis normálisak vagytok???? Egyre több városban kezd elterjedni...gratulalok azoknak a felelőtlen lányoknak és vendégeknek egyaránt, akik ezzel a dologgal élnek, undorítóak vagytok!!!!
Ha gyors tüzelő vagy, akkor meg válaszd az órás programot, abban van több lehetőség l, de minimum a 2. Mert azért álljon már meg a menet, hogy legtöbbetek ingyen akarna mindent, amikor köztudott, hogy oromlanyhoz járni luxus szolgáltatás. Ha meg valaki nem tudja magának meg engedni, akkor nem kell igénybe venni, iyen egyszerű.
Sziasztok! Mondjátok már el, hogy jut eszetekbe óvszer nélküli aktust kérni???? Nem vagytok normálisak komolyan mondom. Sajnos egyre több az ilyen hívás és még több az, aki előben is beprobalkozos, mert neki nem megy gumiban. Hát engem hidegen hagy, akkor nem kell ilyen helyekre lejarni!!!!
Sziasztok!
Bella 32-nél járt már valaki? Információt szívesen fogadok! Előre is köszönöm!
Ha valaki gyors tüzelő... :)
Sziasztok! Suzynál vagy Alexánál járt már valaki?
Azt én nem tudom, de ha találtál és jó volt akkor azt mond el nekem is. Köszönöm
Mindig vágyik az ember egy kis friss húsra, aztán mindig bebizonyosodik, hogy a régi jól beváltak a megbízhatóak....
Csak ritkán adatik egy-egy új gyöngyszem.
Én nem! Nem vágom ki az! Miért?
Én voltam, nagyon sokszor 😉😉😉
Hali.
Voltál annak idején Lindánál?
Tegnapi melléfogásom!
Adatlapján villog a láma, hogy hívható! Hívom nem veszi fel, kb fél perc vissza csörget!
Hívom felveszi, tájékoztatást megkapom félidő ahogyan Én szeretném negyedszázadnyi Matyiba kerül!
Megegyezünk, hogy másnap reggel nála kezdek! Címet tudom mert máskor másoknál már jártam ott.
Megbeszéltek szerint érkezem, de hívásom nem veszi fel!! Többszöri kísérlet is hiábavaló!!
Inkorrekt a csaj! Szóval ha időt foglaltok nála a bejutásban ne legyetek biztosak!
Én tuti nem próbálkozom többet nála!
Még feltűnése után nem sokkal voltam nála. Nem jók az emlékeim róla, gyenge szolgáltatás járt az egyébként nagyon csinos testhez. A mellei bomba jók voltak. De nem kerestem többet, nem jellemző a fejlődés a gyenge kezdet után. N.
Köszönöm szépen, a kedves szavakat. Bár az a rész egyáltalán nem igaz, hogy nem lehet velem beszélgetni, és az idővel sem szokásom rafkózni. Aki nem hiszi, mint te is írod az próbálja meg/járjon utána.. :)
Szülinapomra meglepném magam 2 hölgyikével.Kit ajanlanátok ?
Szülinapomra meglepném magam 2 hölgyikével.Pápa Győr környéken tudtok ajánlani??
Szamanta23: az érdeklődésből látogatás lett:) szerencsére nem bántam meg:) egy fiatal csinos és szép lány fogadott én pedig szeretem a fiatalokat:) képek mondanám hogy valósak de nekem élőbe még jobban tetszett mondta is fogyott kicsit ami tetszett:) szép kerek popsi pont tenyérbe való jó markolászni:) amit telefonba megbeszéltünk úgy is volt! Nincs nyafogás több féle póz nekem a paci lett a kedvenc vele:) stílusra is bejött nekem közvetlen csajszi:) aki szereti a fiatal csinos lányokat jó választás:)
Adél 29(?)
Honvédek mögött, egy új építésű házban található ( volt mikor itt volt)
Ő csak masszírozós, bár nem kérdeztem rá egyéb, vállalkozói igazolványban szereplőkről.
Igazából a masszázs nem túl extrém, a szokásos hát majd megfordulva is a szokásos. De a csaj maga nagyon bejövős. Szívesebben d*gtam volna meg minthogy masszíroztassam magamat. Elég jókis formás bomba alakja van. Legalabbis nekem bejött.
Ugyanitt rendel Maja is vagy ( Maya), szerintem akkor is ott volt mikor én voltam.
Kb.róla is ugyanazok mondhatóak el. Bár nekem Adél jobban bejönne.
Igazából fürdő tiszta, kecó új, igényes, logisztika megoldott, free parkolás szerencse kérdése, ház előtt csak néhány hely van.