Hat igen finoman szólva :D
Bubus01 · Újonc · Hat igen finoman szólva :D
Sziasztok! Nem tudom, hogy emlékszik-e valaki a böszörményi Henire. Szerintem nagyon jó volt, sokan szerettük anno. Úgy tudom, hogy ő már régen visszavonult. Hozzá hasonló nőt keresnék, aki most aktuális. Tud valaki ajánlani ilyet? Köszönök minden tippet előre is.
MILFHUNTER · Tag · Győr Taxi
Duna Taxi
korrektek
Sziasztok! Linda 28-rol, tud valaki, valami, érdemleges információt mondani?
Vagy Alexa 20 , Viki 20 !?
Előre is köszönöm!
Ági 22-ről infó?
Tina 38 Kertvaros. Kedves, jó alakú, szép arcú hölgy. MILF kedvelôknek mindenkeppen ajánlom.
Képei jók ám! Aki kipróbálta irhatna még infót!
Virág 20
"Vegyétek, és vigyétek el egy körre" :)
Egész biztos, hogy lesz akinek nem jó, de egészen biztos az is, hogy a többség elégedetten fog tőle távozni.
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstófürdőröl és várom vendégeimet szeretettel a hét minden napján, folyamatosan dolgozom és elérhető vagyok Viberen is. Ha egy kellemes masszázsra vagy szeretnél el lazúlni egy kellemes együtlét alatt, hívj bátran. Ha szereted ha egy nő magát adja és nem megjátsza magát akkor én vagyok az akit keresel. Vagy ha szeretnéd a párodda az unalmas hétköznapokat feldobbni akkor gyertek be a pároddal nálam és tölcsünk el 3asban egy kellemes órát vagy akár többet is.
cunnilinguist · Újonc · Teljes mértékben egyetértek, nagyon kellemes partner.
minerva · Újonc · Akkor szerintem úgy lenne fair ha levenné Helga a hirdetését ha már vele nem lehet az ember többet.
Én ma hívtam, a "diszpécser" azt mondta hogy vele sajnos nem tudok találkozni. Felajánlotta magát és egy másik kolleginát.
Sziasztok! Sajna nem tudom miért kap szegény Coco ,
Ilyen sok negatív jelet. Ő nem egy pláza cica ,nem egy plasztik csaj az igaz , de nem is annak hirdeti magát. Ő egy becsületes aranyos csaj ,nem le húzós! Én mindig lingamra megyek hozzá és az fantasztikus nekem 10es! Lakás fürdő tiszta !
minerva · Újonc · Helgának a hirdetése még fent van mindig,akkor csak nem vonult vissza?
Mire gondolsz? Nincs.
Híd. Most mivan?? Annyira istenitetted :))
Nem rég értesültem hogy, Helga visszavonult. Nagyon sajnálom.
Finoman szólva is elég gyenge a felhozatal!
Sziasztok! Fanni 22-ről infó?
Még valaki esetleg ? Megéri elmenni egy masszázsra kis extrával ?