Most nem hirdet sehol?
Most nem hirdet sehol?
staffi · Őstag · Ja,ja,ja...... Gondolom mennyire megéri amikor elcseszel az utazással meg a várakozásaal.2-3 órát es szembesülsz a hülyének nézéssel...... és nem.egy emberrel el játszotta már... de hangsúlyozom, nem a szolgáltatásával van baj.....
Teljes mértékben igazad van :) . Valószínű keresni is foglak !
staffi · Őstag · A Mirának nem a szolgaltatásával van a baj hamem az 'időérzékével" amiikor a megbeszélt időpontba már elfelejti felvenni a telefont ,üzenetre se reagál,és ezt eljátsza több alkalommal is.... Ettől függetlenül amit le írtál rola az valós ..:)
Mira31 sikerült meglátogatnom:) meg kell mondjam jó élményben volt részem! Csinos szép lány és ami fontos most találkoztam vele először de mintha ismertem volna régen olyan jól el lehet vele beszélgetni! Francia tényleg isteni de a szexben sincs probléma szerintem:)
Kedves vélemény-nyilvánítók! Köszönöm a kedves szavakat! Várlak benneteket továbbra is szeretettel! :*
Kedves Fcb10! És egyébként? Amúgy? Máskülönben? Egyébiránt? Lehetne folytatni a kérdéseket a végtelenségig. Hatodik éve vagyok Sopronban. Azt mondom, hogy aki nem volt még nálam, kis túlzással, valószínűleg már nem is lesz. Persze tudom, hogy vannak új lakók, és nőnek fel ifjak és válhat kíváncsivá bárki az idő folyamán. De nem is ez a lényeg: az eltelt öt évben azt gondolom, hogy álltam a sarat valamennyire bizonyítottam, hogy helyem van itt a városban, befogadtatok, amit egyébként nagyon köszönök és én is jól érzem magam itt, veletek.
Azt javaslom, hogy hívjál fel, és hagyatkozz a megérzéseidre, ha a telefonban úgy érzed, hogy szeretnél velem találkozni, akkor lehet, hogy tudunk időpontot egyeztetni. Egyébként vannak, akik úgy döntöttek, hogy meglátogattak egy rövidebb programra, aztán előbb-utóbb maradtak hosszabbra is. Nem is értem a dillemádat, ez nem egy kötelező dolog, vagy előírás, amit teljesíteni kell.
Q78 Sziasztok! A héten volt Debrecenben egy új lány ! Lara 23 éves egy fekete hajú ! Tudja e valaki hogy fog-e a közeljővőben jönni Debrecenbe!!!?
Na, nemrégiben voltam Maya (28) -nál.. Lelövöm a poént, többetse megyek hozzá..
Megérkeztem, takaros kis lakás, frissen tusolva , kirakva a kiraknivaló a felsőtestén . Gondoltam tökéletes lesz az óra. El is kezdtük,tényleg jó alakja van, szép formás cicikkel. Kis kölcsönös francia, majd hagytam hogy rámugorjon. Persze gumiban,nélküle csak franciázik.. Már ott voltam hogy nagyon jó érzés volt látni a csöcsöket,meg a szolgáltatót is ahogy lovagol engem..
Erre a másik szobában, felordít egy kisember.. Namost Maya egyből leugrott az ágaskodó szerszámomról , és úgy ahogy volt, ' Éva-kosztümben' rohant át a kisporontyhoz.. Fél perc múlva megjelent ,karján a kicsivel.. Mondom mivan? Erre,flegmán visszavágja hogy el kell csitítani a kicsit,mert a szomszédok,blabla,addig szó sincs folytatásról.. Gondolhatjátok hogy ezután már a kedvem is elment tőle.. Márpedig ő nem ad vissza egy forintot se a kifizetett órából..Így hát kénytelen-kelletlen eljöttem tőle.. Ne menjetek hozzá !
Miránál nem voltam de ivett jó nagyon is:)
Mira 31, Ivett 32 vélemények?
Kereső...
Sziasztok! Viktória 39 röl van valakinek információja?
Privátba kérném.
Virág20 hoz sikerült valakinek eljutni? Vélemény?
Sziasztok
Alíz 22-ről tudtok valami véleményt
Jöhet privátba is
Köszönöm
Sziasztok.
Új vagyok ebben.
Malompark közelében nem tudtok ajánlani valakit .
Lilla 36: Egyeztetés könnyen ment, lakás jól megközelíthető. Minden megtalálható ami szükséges. Nagyon kedves és közvetlen hölgy, maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásával. Bátran ajánlom!
Üdv.
Melinda 20- ról van valakinek bővebb infója? Privátban várom, köszönöm!
Üdv.
Melissza 24 - ről van valakinek bővebb infója? A képei kecsegtetőek, a hangja a stílusa is rendben van de nem akarok vakra menni.
Nándi · Őstag · Csupa depi volt az a csaj nem tudom mi volt benne a frankó!?
Nem a rózsaegyeztetésre gondoltam meg bizalmi kérdésekre, hanem aki hasonló csokorért hasonló színvonalú/típusú szolgáltatást nyújt. Vagyis: egy szexi milf, aki kb olyan bevállalós és ügyes (nem nyafog és profi, türelmes, közvetlen, érti a dolgát, stb.), mint ő volt. Akinél úgy el lehet lazulni, mint nála lehetett. Megmondom őszintén, nem sok hozzá hasonlóval találkoztam, mostanság meg nem is tudom, hogy egyáltalán ki jöhet szóba ilyen kategóriában. 2-re emlékszem még régebbről, Juditra, ill. a Monostorpályi úton több, mint 10 éve volt még egy szintén 40-es, nem sok rózsát igénylő, mégis tuti jó partner nő. De legyen az etalon Heni. Továbbra is várok tippeket, ha vki a jelenlegiek közül hasonló feelingű nőcit ismer.