Nem értem miért szeretnétek hívni, minden le van írva... Ennyi értő olvasást sem sikerült elsajátítani a suliban?! :D :D :)
Nem értem miért szeretnétek hívni, minden le van írva... Ennyi értő olvasást sem sikerült elsajátítani a suliban?! :D :D :)
A most hirdetők közül Nickyvel nem nyúlsz mellé az tuti.
A 2187-es tel vegu Laralol irtam......
staffi · Őstag · Na,akkor látogasd meg! Egy próbát simán megér a hölgy 😉😉
Petya_001 · Tag · Eddig nem kerestem Patríciát, de most felkeltette az érdeklődésemet. :)
Bálint: Írtam, hogy kizárólag e-mailben keressenek, olvasd el, mielőtt fél információk alapján téves ítéletet írsz.
eperfa: Én ilyet adatokat biztos, hogy nem kértem senkitől sem, sőt, semmilyen sem! 13:10-kor írtad a bejegyzésedet és a legelső személy, aki keresett engem, az a napon 15:01-kor történt, előző hónapokban viszont nem ment a hirdetésem ezen az oldalon, tehát nem kommunikáltam innen, erről senkivel sem.
Szóval ne hazudj a nevemben! Ha pedig viccnek szántad, felhívom a figyelmed, hogy ez lejárató hazugság!
Én tisztességesen végzem a munkámat, ilyen alaptalan, alpári lejáratást senki sem érdemel.
Patrícia
Lehet véknyabb mint a képeken de azért ennyire jól lehet fotózni? Képeken isten azért ez a popsi test szerintem:)
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várok minden kedves új és régi vendégeimet egy kellemes kikapcsolódasra el lazulásra vagy egy kellemes együtlétre a hétvégén is elérhető vagyok Non-Stop. Viberen is írhatsz ill érdeklődhetsz. Kellemes estét puszi Xéna33 😘
Nekem is bejött, ő is megérős........
Helló Mindenkinek!!!
Kellemes meglepi! Lara 23 Helyszin "Tűzes csopi" A lány iszonyat csini,szép arc, kedves, kommunikativ, semmi nyafi, odaadó olyan kis cuki.....a rózsák száma is korrekt,átlag alatti.....
Patrícia 32!
0620... "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható!"
Vicc de komolyan 😂😂😂😂
Melyik korosztályból?
A verses Laura 25, külsőre szép, csinos, eleinte kedves! Aztán akció közben folyton telefon nyomkodás, csak egy póz, legyünk már túl rajta... lehet mondjuk a szimpátia hiányzott, de elég kiábrándító a telefonozás
Valakinek valamilyen tapasztalat Kendra 23, Tiffany 26-ról??
Sziasztok! Sopronban kit ajánlanátok?
Fruzsi (26):
Még pár hete látogattam meg egy órára a döntően pozitív fórumos hozzászólások és a nálam tapasztaltabb személyek véleménye alapján. A kora valósnak tűnik, külsőre megfelel a képeknek. Nem egy vékony lányról beszélünk, de szép nagy és formás cicikkel van megáldva. A lakás teljesen átlagos panel, a célnak megfelelő.
Franciája eléggé rendben van, és az aktus teljesen okés volt a masszázzsal együtt. Rózsa szálak pedig kedvezőek.
Összességében nem csalódtam egyáltalán, egy kedves és barátságos lányról van szó, mindenképp megérhet egy próbát bárkinek.
Sziasztok. Adél 29(masszázs), most debrecenbe hirdet, járt már nálla valaki? Milyen szolgáltató?
Zafira 21 bár elég friss hirdetés, nem tud valaki róla valamit? :D
staffi · Őstag · Ott a pont!! Szoval arrol a szép kerek seggről mondjatok le ami a képeken van :)
Sziasztok!
Egy hiánypótló beszámolót szeretnék adni a mostanában sokat emlegetett Mira 26-ról. A hölgy kb 2 éve már volt nyíregyházán akkor más néven és más helyen volt. A képek teljesen valósak annyi kitétellel hogy a fotós nagyon profi és Mirát a legelőnyösebb pózokban fotózta. A valóságban sokkal kisebb a feneke és jóval vékonyabb testalkatú. A szolgáltatás *** moderálva *** felett van de a színvonala is átlag feletti ezért azt kell mondanom hogy egy próbálkozást mindenképpen megér aki egy csinos fiatal csajjal akar eltölteni egy kis időt