Nelly névre váltott!
Nándi · Őstag · Nelly névre váltott!
Lilla (49) hölgyről infó?
Jani2 · Újonc · A paramétereket olvasva több lány is eszembe jutott de így a legelső aki beugrott nekem az Rami (23)
Kedves, csinos és biztos nem fogsz kielégetlenül’ távozni.
De nyilván ízlések és pofonok kinek mi jön be.
Sziasztok!
Mostanában kissé alább hagyott a minőség minden téren.
Dobálóznak olyan bemutatkozó szöveggel mint isteni francia, de közben gondosan ügyel, hogy a nyelve ne érjen hozzá kezével vadul rángatja 3 perc után már harci felszerelést akar adni az ezredesre... Na meg aztán jön a barátnő filing és a lágy szeretkezés jelző, de egy egyszerű ölelés már tabu.. egyik legrosszabb mikor látod az arcán azt a lekezelő flegma unott nézést... a pozok extrák ami persze csak azután derül ki ,hogy a rózsaszál már a hölgyikénél van na meg aztán hátát mutatja vagy épp kényelmetlen neki szinte az összes.... aztán jön a kedvencem az órába csak egyszeri lövés van.... meg a bocs, de sietek :D könyörgöm a fél óra az fél és az 1 az 60 perc nem 45 stb stb sorolni lehetne ezeket.... Voltam már külföldön a vitrines csajoknál mikor az üveg mögött illegetik magukat na az pont egy gépies gyors menetre jó és kezdenek a házaló csajok is ilyenek lenni!
Sajnos lassan 4 éve nem futottam bele olyan nőkbe mint akik voltak itt és már sajna nem járnak erre vagy egyáltalán nem is hirdetnek.
Esetleg ha valaki tud olyant aki kivétel a felsorolt negatívumok közül azt nagyon kérem akár itt vagy priviben ossza már meg legyen szíves :D Az se baj ha csak fél évente jár erre :)
A Hölgyeknek üzenném aki nem ismer magára annak nem szól a fenti felsorolás és tisztelet a kivételnek annak a nagyon szűk rétegnek ;)
Sziasztok Any 38 hova lett van róla infótok?
Sziasztok Makktarsak.
Hajdúszoboszlón Hirdet a Karola, szemüveges csajszi, diaklany stílus, kerek popó, szopos száj 👄 gyönyörű cicik. Telefonos egyeztetés után egyből fogadott, egyeztettük a részleteket, *** moderálva *** majd kezelésbe is vette a cerkat, olyan nyálas franciát még életemben nem kaptam, majd kértem hogy lovagoljon meg, gumi fel és mehet a menet. Első póz váltás után kértem hogy feküdjön hasra. Hátulról támadtam, és nekem itt is lett végem. 10/10 a csaj, akkorát élveztem kezem lábam remegett... remélem hamarosan találkozunk újra ❤️
Parkolás a lakás előtt ingyenes 🆓
Többször voltam Virginiánál és Stefániánál.Mindketten a hirdetésben szereplő képeknek megfelelően néznek ki és korrekt tarifákkal dolgoznak.Ja és értik a dolgukat is:)
Kit ajánlanátok egy fél órás, (vagy ha nagyon jó akkor akár 1 órás) randira itt Nyh-n?
Szép arcú, ne legyen nyafogós, tehát a szex legyen normális szex, ne ilyen mismásolós vmi, és ne legyen túl idős...
A Henihez(26) elmennék, de most épp nem elérhető, őt pl ajánlom bárkinek, szupekedves, aranyos csajszi, NF kitűnő, a többit remélem később még megtapasztalhatom.
Nyugodtan jöhet privátban is! Vagy akár az is, hogy kit NE ha publikusan nem akarsz senkiről túl rosszat írni!
Köszönöm előre is! Tapasztalatok persze érkeznek randi után! ;)
Köszönöm! Megnéztem sajnos jót nem találtam róla! Tetszik de így kihagyom:) lillárol pozitívat olvastam itt viszont:)
Lizi Debreceni ha jól emlékszek, próbálj abban a fórumban szétnézni, hátha...
(jöhet ide is egyékbént ha találsz infót ;) )
Lizi23 ról vagy lilla20 ról valaki tud valamit?
sziasztok
a fiatalabb korosztályból kit tudnátok ajánlani?
Köszi
Sziasztok, Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról ha estleg erre jársz és szeretnél kikapcsolodni vagy szeretnél el lazúlni vagy esetleg szeretkezzni egy nagyot keress fel nygudtan, nem fogsz csalódni. Viberen is elérhető vagyok Non-Stop. Leggen csodás a napotok puszi 😘
Sziasztok!
Vivi39-ről van info valakinek a képek nem rosszak?
daytona · Újonc · Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit Békéscsabán aki orált vállalna autóban?s.o.s!!!
staffi · Őstag · Most egy kicsit lehet hosszú leszek előre is elnézést! Pár napja itt a chaten belépett egy hölgy aki nem tudott kilepni a chatről es megkérdezte,hogy lehet inenn kilépni. Én igazitottam utba,közbe szóba elegyedtünk,és mondta,hogy regebben irtam rola a forumon,hogy hivtam és a telefonba unott volt a hanga! Őszinten mondom már nem.emlékeztem rá... lényeg, hogy addig addig beszélgettúnk,mig kezdett érdekes lenni a hölgy nekem, a stilusa ,az hogy néha csipkelödik,beszologat finoman.... Elhatároztam magamba meglátogatom..... olyan érzésem volt,hogy nem fogok csalodni! Szoval meglátogattam,lakás nagyon jo helyen van ,szinte a központba.... ajtonyitáskor az állam le esett... egy fiatal csinos szép hölgy nyitott ajtot ,kis szexi szemüvegbe olyan csinos titkarnős feelingje volt a dolognak! Unottságnak jele se volt, kedves ,aranyos kezdeményező volt hogy meglegyen a kémia :) megbeszeltük a "finanszirozást" irány a fürdő.... utánna simogatásal kezdett, francia jooo😍 szex jooo 😍 semmi nyafogás nálla ,kedvembe járt végig! Megkinált colával és adott a végen egy kis nassolni valot.... összeségébe azon agyaltam,hogy ennyire vak voltam ,nem figyeltem.fel rá hamarabb ! A Hölgy neve: Tinus 29! Ha vissza jön biztos ,hogy meglátogatom újra 😊
Úgy tűnik tükröt tart itt neked mindenki és megláttad amit kellett volna: ÉRTŐ OLVASÁS, ahogy írtad.
Mert EDDIG IS ki volt írva, hogy “telefonon nem”. Sőt, jó párszor. Úgyhogy a nagylegénykedésed itt a fórumon most nem sült el vagányan. Ciki.
Jó lenne a hazudozást befejezned itt és most.
Patrícia
sziasztok hölgy vendégeket keresek idősebb fiatal
Alexan · Újonc · Sziasztok!Péntek délután én is ellátogattam Fruzsihoz.Kedves,cuki és szexi hölgy.Cicik szépek,popsi kerek,arca szép,teste is magasságához arányos.Fél órát voltam nála.Mindennel meg voltam elégedve.Teljesen barátnős érzetet nyújt.Csók finom és lágy,nf ott volt a toppon.Aktus több pózban.Kielégülten távoztam.Nekem egy problémám volt.De az szerintem jelentéktelen,így megtartom magamnak.De ajánlom én is.
Eddig az nem volt kiírva, hogy TELEFONON NEM! Nálam alapvető, hogy telefonon érdeklődök...
Értő olvasás....