Kár érte.....
Kár érte.....
Gabo30 · Kvázi-tag · Ha rám hallgatsz, reggel, délben, este ,😂De amúgy megnézed a kiszemelt adatlapját mettől meddig rendel,hívod és elmész hozzá..majd megírod a fórumba 😊
Jani2 · Újonc · Én szeretek az első vendég lenni mert tapasztalataim alapján olyankor még nagyobb kedvvel dolgoznak a (fiatalabb) hölgyek. Viszont ennek meg van az a veszélye is hogy egy félálomban lévő lányt fogsz ki ha túl korán találkoztok
A sok pozitív hozzászólás hatására meglátogattam Maja (33) nevű masszőzt. A hely kulturált, minden rendben. a hölgy nagyon jól néz ki a szilikon javított a kinézetén. Kedves és beszédes. Azonban az egy órás szolgáltatás szerintem hagy némi hiányt maga után, főképp az árat figyelembe véve. Magyarul drága. A masszírozás egy olajos simogatás, a csúszka masszázs kevés, a NFVSZ (69) a végén elég gyenge, sok a kezezés. Nem leszek visszajáró!
Üdv: Pali60
Sziasztok Xéna 33 Nyíregyházi lány vagyok és Non-Stop várom a hívásotokat elérhető vagyok a hét minden napján. Puszi mindenkinek Xéna 33😘😘
Lili 20.Kertvarosban dolgozik. Valósagban mint a fotókon, fiatal, kissé molett lány. Gondoltam meglátogatom.Telefonbam minden ok, hangja normális. Odaérek,és :a plusz 5 kg, amire számítottam az 10+, mindegy maradok, mert az arca bájos. Francia gumival, ok, szexben csak egy póz, mert neki fáj a hasa, azt is csak két percig engedi.Inkább kézimunka. Ja, és kiemelte, hogy a vendégei modortalanok, ápolatlanok. Összegezve: legyünk túl rajta- érzés, megspékelve egy kis-utálom a férfiakat ráadással.Katasztrófa.
Alexan · Újonc · Szia Nelly!Én tudom hogy nálad voltam.Nem is rólad írtam.Ez egy régebbi story!
Késő reggel 😊
cunnilinguist · Újonc · Szia,
nekem nem jött be, ápolatlan volt és kedvesnek sem mondanám, de lehet csak én nem voltam szimpi neki. Franciát kértem, majd megdugtam szemből. Annyi pozitívum, hogy jól dugható és a franciája is egész rendben van, de számomra egy ürítésen túl inkább kellemetlen élmény volt.
Sziasztok! Szerintetek lányokhoz milyen időpontban érdemes menni? Reggeli vagy késői időpontban?
Kareszkám! Azért reménykedünk, jól van?
Lehet nem fogad többé, akkor el fogom fogadni aztán ennyi.
Kedves Látogatók!
Kérjük ezt az eszmecserét a csevegés topicban folytassák
Köszönjük
A barátot nyilván idézőjelben gondoltam, ezért is írtam úgy. :)
Én kerestelek meg, mert azt hittem, a jó csaj dolog miatt van köztünk összhang, hasonló ízlés, ilyenek...
Lehet, ez rögeszme szerinted, én nem így látom, én csak próbálkoztam, mivel úgy gondolom, hogy egy férfi addig ne adja fel, amíg egy csöpp kis esélye van, vagy lehet.
Most már feladtam, ezt te kreáltad ide, Kisszaki, mert én múlt hét kedden megbeszéltem Vele, amit kellett, beláttam, amit kellett, nem keresem többé, nem írtam volna Róla, de
neked be kellett szólni a nyilvánosba, miközben én azt annyira nem szeretem, úgyhogy ezt a felesleges témát itt Lana csak neked köszönheti...
Te is lapátra kerülhetsz egy pillanat alatt, nem olyan nehéz nála...
Kedvesen mosolyogva búcsúztok, puszi, ölelés, aztán jön az üzi, hogy többet ne gyere... aztán kérdezheted, hogy miért is ??? :)
Lehet, már írja a te elbocsájtó üzidet is... mert ahogy kiálltál mellette, már az is túlzás sok embernek, ő ezt pont nem szereti...
Én csak Jaguar "barátom" beírása miatt keveredtem bele újra... mert tényleg nagyon kedvelem Lanát, ja, túlzó módon, haha... :) Estére vissza is kell térnem az intézetbe, haha... :)
Amúgy köszönöm, Jaguar, hogy így drukkolsz nekem, jó érzés, ha az emberek ilyen önzetlen módon tudnak egy másik, számukra ismeretlen társuk jó kedélyéért szurkolni... :)
Sok jó dolog úgysem történt velem mostanában, leginkább csak rosszak, de most felvidítottad az amúgy rettentő szürke napomat, még egyszer nagyon köszike !!! :)
Amúgy hagyjuk végre Lanát nyugodtan dolgozni, aki valóban kedveli, ne ajánlgassa, ne reklámozza, ne írjon Róla... én megígértem Neki, hogy itt vége, részemről biztosan...
Csakis azért, mert én tényleg jót szeretnék Neki, megérdemli, rendes csaj, én tudom, hogy az, még ha engem utál is... :)
Sok sikert Neked, és ígértem, betartom... Legyen nagyon szép életed, meg minden... :)
sziasztok várom a hivásotokat😘😘😘
szisztok várom a hivásotokat puszi
Sziasztok Xéna33 vagyok és ma is és ha hétvégén is Non-Stop várom hívásatokat. Puszi mindenkinek
Szia!
Én most kettőt tudok. Az egyik Relax Massage (42), róla Pandi/Pandora néven találsz beszámolókat, mivel csak masszázs, nem jártam nála. A másik Xéna (33) az apróból, aki mire odaértem, nem vette fel a telefont. Te tudsz valakit?
A nem sóstói mezőnyből jártam még Raminál (egy tündér), volt egy nagyon jó és egy nem rossz élményem Lolita Masszázzsal a stadion környékén, mielőtt masszázsra váltott, Szöszinél meg nem volt különösebb gond, de nem is megyek vissza.
Drukkolok Neked! Talán Lana jobb belátásra tér! Bárcsak úgy lenne!
Megmondom őszíntén először nem őt kerestem és mivel kiszemeltem nem értem el, így megcsörgettem. Nem bántam meg, hogy így alakult. :)
Gyors egyeztetés, és már indultam is hozzá. Fotók alapján tetszett és bár sokszor ért csalódás képek alapján, most is vmi hasonlót vártam, hogy vmi mégsem lesz a "helyén".... Gondoltam tuti van vmi kis retus vagy csalás, de egye fene, lássuk... Nagyon nagyon rég csalódtam ennyira POZITÍVAN! A fotókhoz képest ezerszer szebb, csinosabb, szexibb Nő fogadott, már az ajtóban el voltam ájulva. A magasság valós, tényleg 180 körüli lehet, de nagyon szép arányos alkata van, markolni való széles csípővel, kerek popsival, nekem kifejezetten tetsző arccal, gyönyörű szempárral. Zuhány közben végig azon gondolkoztam, miért nem jártam még nála ezelőtt??!! Szóval, miután kicsit helyrerázódtam a zuhanytól már indult is a program. Kedves lány, mindenben megpróbált kedvemre tenni, kölcsönösséget nem tudom mennyire élvezte, nekem jól esett, hogy foglalkozhattam vele kicsit, hangokból ítélve neki is jól eshetett, de ugye ez sosem fog 100%ig kiderülni valós e. :) Francia csúcs, változatos, egyáltalán nem egyhangú (csak óvszeres) rég volt mikor ennyire jó nyelvleckét kaptam. Utána kis lovaglás. Nagyon tetszett, ahogy kerek csípőjével mozog kicsit rajtam. Nagyon bejött, hogy egy szép formás, nem egy törékeny alkatú, de mégis iszonyatosan szexi nő lovalog rajtam. Aktív mindenben, fordulás után gyönyőrű popsi látványa tárult elém kutyusban, imádtam markolni kerek popsiját, rég izgatott ennyire a látvány, majd missziben fejeztük be melybe rendesen beletette magát Ő is. Semmi nyafi, nagyobb tempót sem utasítja el, kellemes szexben volt részem, talán az utóbbi időben az egyik legjobban, köszi utólag is! :)
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Részemről nagyon nagyon ajánlott kategória, biztos, 1000%, hogy még meglátogatom amint lehetőségem lesz és újra itt jár!
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely