Sziasztok!Nagyon szemezgetek Nicol 31 -el ,a bemutatkozásában annyi szépet ír... Esetleg valaki volt már nála?Vannak pozitív élmények vele kapcsolatban?
Sziasztok!Nagyon szemezgetek Nicol 31 -el ,a bemutatkozásában annyi szépet ír... Esetleg valaki volt már nála?Vannak pozitív élmények vele kapcsolatban?
Boldog Új évet kívánok mindenkinek Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop dolgozom ma is és holnap is és a hétvégén is. Hívj vagy írj Viberen várlak szeretettel régi és új vendégeimet. 😉😘
Boldog Új Évet kívánok a hölgyeknek, kollégaknak és az oldal szerkesztőinek🍾🍾🍾🥂🥂🥂🍸🍾 Bizakodjunk egy vírusmentes Új evben jövőre 😊😊
Can anyone help to find out the lady cintya. She had tatoo on her body and upper left chest. She had pierceing and silicon boobs.
Her number was +36309863843. Currently her number is switch off. I badly need her contact number or anything.
1 hely szamanta 24
2 hely Klaudia 24
3 hely cinti 33
Helló srácok,fiúk,férfiak! Nekem az idén nem volt sorrend se lista! Nagyon gyenge év volt ez az idei! Mind a vírus miatt,mind a csajok miatt! Nyíregyházán nem is voltam senkinél idén! csak Debrecenben egy párszor! A láényok többsége Uúgy emeli az árakat,hogy nem is megyek! van egy pár jó szolgáltató akihez még el el nézek szívesen! Lotti24,Lili24,Milf Sheron40,Tekla,Fruzsi26! B.U.É.K
Nrm Lizi, hanem Liza. 😉 Én Nyíregyházára is átmentem miatta, brutál szopás és szex garantált. Sokáig Békéscsabán volt, de most egy pár hete eltűnt nagyon.
Sziasztok!
Anikó (33), valaki valami információt tud mondani a hölgyről! Előre is köszönöm!
Régóta nem aktív a hölgy, akire én gondolok.
Mendy 31. Kertvárosban rendel. Lakás tiszta. Mendy alacsony, szép arcú, sportos alkatú lány, igaz felszedett pár kilót, de szerintem ennyi belefér. Nagyon kedves, szexben is odateszi magát. Kellemes befejezése az évnek egy ilyen randi. BUÉK mindenkinek!
Sziasztok ünnepek alatt is elérhető leszek BUÉK
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról Non-Stop elérhető vagyok. Az űnnepek alatt is. B.Ú.É.K. mindenkinek 😘
Nem Lizi. Ő már sokszor át keresztelkedett. Ez a hölgy nagyon vad kinézetű, full tetkó, nagyon nagyon csinos
Bamba voltam, sokaig nézegettem. Mostanra meg eltűnt.
Masszázs: Kata
Szex: Ramika
Figyelj, kis barátom, elmondom, mi van... :)))
Nem igazán érdekel, hogy neked és a cimboráidnak mi a véleménye rólam, meg az írásaimról... :) Totál érdektelen, hidd el... :)))))
Ez egy szabad ország, szabadon írhatsz ide is akármit, ami a véleményed... ha nem ellentétes a fórum szabályzattal, amit nem a te tiszted eldönteni, ugye ??? :)
Kettő : igazán semmi bajom senkivel, de a ki.ba. szott kötekedést utálom... és te csak kötekedsz velem már régóta... bár hiába, mert tudod, hogy eddig is sza.rba vettelek... :)
Három : 76 kolléga is elég terjedelmes hosszúsággal írt, ráadásul még a magánéleti gondjait is belevette... ő nem zavart, csak én, ugye ??? :) Hát persze... ez várható volt... :)
Ha nevet írtam le, az volt a baj, ha általánosan írtam, akkor az... tehát ebből kikövetkeztethető, hogy a baj forrása én vagyok... :)
Négy : honnan a retekből veszed, hogy én mindenféle fórumokra írogatok...mert nem... de nagyon nem... sokáig facém sem volt, mert annyira rühelltem, csak ha az életed úgy hozza,
hogy messzire kerülsz a szeretteidtől, akkor kell a kontakt, és így a legegyszerűbb...
Más szexpartnerkereső oldalakra sem vagyok beregelve, sem egyéb oldalakra, pedig szeretem a sportokat, a kutyákat,a tetkókat vagy a zenét is... de csak ide, és csak hogy tudd... óóó... :)
Öt : az értelem... azt hiszem, nem kell senkinek sem bizonygatnom, hogy a szellemi képességeim alapján nem a fórumközösség leggyengébbjei közé tartozom...
Van, aki nyilván minden követ megmozgat, hogy primitív, egymondatos üzeneteivel ennek ellenkezőjét láttassa, mert ugye ő így gondolja, tehát így is van, hagyjuk... :)))))))))))))
Tiszta vicc vagy, Jaguar... :)))))))))))))))))))))) Kb. 568 - adik alkalommal küldözgetsz, csak nem értem, te ezt hogy is gondolod... :)
Hadd szögezzem le : aki akar beszámolgatni, nyugodtan tegye meg... én SOHA SENKIT SEM AKADÁLYOZTAM ebben, ha néha le mertem írni a magamét, az csak a véleményeim kinyilvánítása volt...
De akik annyira el akarnak tüntetni a fórumból, miért nem írnak ??? Nyilván erre nem fog válasz jönni... erre sem... :))))))))))
Egyik spanommal beszélgettük anno, amikor egy kávézóban voltunk, és én a laptopomon gépelgettem közben, hogy mit csinálok...mutattam, épp írtam valamire itt...
Erre ő : tudjátok, hogy kiba.szott hülyék vagytok, hogy most mi a fas.zról is vitatkoztok... és igaza volt, nagyon igaza... :)))))))
Melyik Zarára gondolsz? Ha a vékony, sok tetkóval rendelkezőre, akkor biztosan nem ő az. Mivel neki más tetoválásai voltak. Nemrég - talán pár hónapja - Anasztázia néven tűnt fel. Azóta nem hirdet vagy legalábbis nem láttam. Szóval ha rá gondolsz, akkot nem ő az.
Szerintem Lizi (3x) lehet ő.
Régóta érdekelt, hogy kik vagytok ti... :)
Hogy előttem hiteltelen vagy, azt jól tudod...
Arra nem gondolsz, hogy nem csak te vagy az, aki a fórum közösségét képviseli, és esetleg másoknak nem ez a véleménye ???
Írj értelmes beszámolót, ha akarsz, én nem gátollak, haver... :)
De feltűnt, hogy régóta nem írok, ma ide keveredtem, és te rögtön megtalálsz ???
Értelem, ne nevettess... :) Hol, mi ??? K.urvákról írogatni, kinek ki a jó, ki nem az, miközben egyiknek valaki pont megfelel, másiknak meg nem... :)))
Kb. az a véleményem, amit 76 kolléga leírt... csak negatív mindenkiről, aki él és mozog... ez tetszik, ez értelmes... :)
Nem tudom, mi a bajod velem, de én kérlek téged, hogy írj értelmeset, és ne velem foglalkozz... :)
Hadd olvassak egy igazi, értelmes beszámolót a ' la Jaguar... :)))))))))))))
Kérlek ne írj többet! Értelmes beszámolókat várunk, erre a szófosásra keress más fórumot.