Szia. Igaz uj vagyok itt, de régota járok csajpkhoz. Tinához is jártam mig nyiregyen volt, én rosszat nem tudok rá mondani, menjél nyugodtan. Korrekt kedves megbizhato
Szia. Igaz uj vagyok itt, de régota járok csajpkhoz. Tinához is jártam mig nyiregyen volt, én rosszat nem tudok rá mondani, menjél nyugodtan. Korrekt kedves megbizhato
Sziasztok! Annácska 36-ról valaki valamilyen információval rendelkezik? Válaszotokat előre is köszönöm!
Fruzsi 23 a régi Fruzsink? :D
Szintén. :) Szóval köszönjük az ominózus kritikát, illetve a rá adott választ! Szükség volt rá.
Sok vakegér van! Néz de nem lát a pályán! :D
Esetleg valaki nem tudja hogy Mona nevü hirdető lessz-e még?
Hello Mindenki!
Én ma voltam Tinánál.Megerősítem Cunnilinguist beszámolóját,amit írt szóról-szóra igaz! 😉
Ha már újév akkor egy újabb jó szolgáltató Ivon39, ma jártam nála először de nem utoljára.Érti a dolgát rendesen,olyan műsort kaptam hogy az állam leesett 😊
Előjáték👌👌👌🔥🔥🔥 aktus több pózba👌👌👌🔥🔥🔥külső élőben sokkal szebb mint a képeken 👌👌👌🔥🔥🔥Részemről ajánlott!🙂😉
Ne erőlködj a csapat egy!!
Üdv!
Nekem pozitívak a tapasztalataim, persze ez szubjektív.
Szép, értelmes és megbízható szolgáltató. Elérhetőség és megközelítés rendben van.
Rózsa átlagos.
Én masszázsra jártam hozzá, ami nekem nagyon tetszett.
Sziasztok!
Tina34 szeretném meglátogatni. tud nekem valaki infót, mennyire ajánlott illetve szokott magának szűréseket végezni?
Köszönöm!
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen ha kíváncsi vagy valamire
Anna 23. Magas, széparcú lány. Minden gumival, de szex így is jó, lakás is rendben.
Szia!
Még év elején voltam nála, szerintem abszolút rendben van, az volt amit megbeszéltünk. A képek a valóságnak megfelelnek. Egyetlen hátránya van, hogy szinte elérhetetlen. Volt amikor napokig hívogattam a megadott telefonszámon mikor aktív volt a hirdetése és sosem vette fel. Szóval ha eléred szerintem egy próbát megér!
Aki persze most egy hónapig Emili... :)
Sziasztok!
Szombathelyen hirdet Fanny 22. Hosszú fekete haja van és vékony testalkata. 9 pozitív értékelése van. Aki járt nála, kérem ossza meg privát üzenetben a tapasztalatát.
Köszi
Az nem.... mert neki az aproba mar régeben is ki volt írva hogy vissza tér....
Köszönöm!
Üdv!
Mivel Mirát hiába várom, így muszáj volt végre felkeresni valakit(egyébként tud róla valaki valamit?)
Hála kiváló főnökeimnek egész jó volt az év végi prémium így gondoltam egyet és Virág(20)-ra esett a választás. Korábban már tájékozódtam a rózsaszálakról, így nem ért meglepetésként a fullos fél óra ára.
Hát nem véletlenül van benne a VIP a nevében, az egyszer biztos. Mindenben top kategória, köszönöm Virág a csodás fél órát. Tényleg minden jól alakult, nem egyszer elgondoltam magamban milyen lesz, de sikerült felülmúlnia a várakozásokat.