Hívd fel telefonon és mindent elmond .
Hívd fel telefonon és mindent elmond .
És valami panziót nem tudtok? Esetleg
Nándi · Őstag · Mostmâr szaladhatsz a rózsacsokoroddal Svájcig! :D
staffi · Őstag · Titkoslakas sajnos tenyleg nem.megy :( :( a Loredana viszont jo😉😉
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni Nyiregy környékén nem tudnátok ajánlani valami panziót amit kiadnak néhány órára titkos lakás nem üzemel😢
Még egy kérdés masszázsba Loredana rol valami info esetleg ? Masszázsban kit ajánlanátok?
Ivont (még) nem ismerem, de tanusíthatom, Szonja valóban szuper, egyedü is és párban is, Katarynával. ;)
Gargabá · Újonc · Lehet ő nem dobott hátast tőled! Szerintem sokak szerin és szerintem is egy korrekt jó szolgáltató! Nem tudom te kinél voltál már de nyíregyi szolgáltatók között Tinus és Ivon kimagaslóan jó!
Palika28 · Újonc · Hát nem dobtam egy hátast Ivon-tól. Voltam már jobb helyeken is. Pl a Szonja ezerszer jobb szolgáltató is meg kinézetre is. De most ilyen táncos dologra vágynék.
staffi · Őstag · Melyik a negatív élményed ? Lénuska? Azt irod amit kertél az megkaptad de semmi extra.... akkor az miért negatív?? Maximum az ,hogy hianyzott valami plussz... vagy hogy vissza járos nem leszel.. de az én vélemenyem az,hogy ez nem negatív ! Én még nem.voltam Lénuskánal hangsúlyozom...
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
staffi · Őstag · Mikor voltál a Gaby -Dóra párosnál??
Palika28 · Újonc · Nyiregyen keresek egy jó csajt aki sztriptíz táncot is válal. Kit tudtok ajánlani?
Hová tűnt Viktória 39?
sziasztok kedves urak hivásait várom😊😊😊
Tiffan 36 tud valaki valamilyen infót róla?
Jó kérdés!! Nem biztos, hogy tudok rá válaszolni...de ha Margarett Mean az ő korában füvet szííív??? :D Szóval a legutóbb csak azt hittem, hogy vele találkoztam. Mint kiderült akkor a tesó fogadott. De egy kalap mindkettő. Vannak sokkal színvonalasabb szolgáltatók. Ez olyan mintha egy autó szerelő azt mondaná, hogy bocsi de nem vezetek autót! :D :D MI ez az új terendi??
Melissza (25) ? Tapasztalat? Köszi!
Gabo30 · Kvázi-tag · Hidd el nekem jó lesz 😊
Köszönöm!
Milyen érdekes, hogy már el is tűnt ez a kétes hirdetés...