Sziasztok! Lara 31-et valaki próbálta már fel? Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Lara 31-et valaki próbálta már fel? Válaszotokat előre is köszönöm!
Jóféle :-D ammyira nem adja bele magát és nem vállal sokat de nagyon csinos.Már többször is voltam nála..
Senna666 · Újonc ·
Messze nem kell menned a Nagyerdei köruton ott állnak kint a lányok, meg az OMW kut irányába 😜😜😜😩 amugy Aliciát keresd azzal jo lesz
Senna666 · Újonc · Szia én még nem voltam de tervezem ,viszont egy ismerősöm ajánlotta azért néztem ki .
Én 44re emlékszem ,de gondolom nincs más hölgy ugyanezzel a névvel ebben a korosztályban.
Valóban nem régi a hirdetése, de arra, hogy pontosan mióta hirdet nem emlékszem, talán néhány hete.
BlackMan88 · Újonc · Alicia 35, volt már valaki? 😁
Helló sziasztok valakinek van valami infója Amina menü csajról?
Krisz-mösz · Újonc · Laura hirdetőről valakinek valami véleménye? Kis hirdető Szabolcs településből. Kategória, szinvonal, alak, fogadtatás? Valóban ő van-e a hirdetésen? Véleményeket várom szeretettel 😉 További szép napokat mindenkinek
Szevasztok
Aproba hirdetö evelynröl vmi info?
Mennyire bevállalos?
Rolex187 · Újonc · köszi az infót!
Nekem is gyorsnak tűnik, általában azt látom, hogy 1-1 hetet töltenek egy városban, ő meg múlt héten 3 helyen is feltűnt, többszáz km távolságokkal. Szerdán reggel hívtam, hogy ugye ott leszel a héten? Nem tudta megmondani (nem ő dönti el) ezért még aznap mentem is. Képei? Ugyanilyen volt élőben is, arca is jól látszik a képeken, tehát semmi meglepetés. Hacsak az ne, hogy tényleg ilyen, mert sajnos az már extrának számít az eddigi tapasztalataim alapján. Nem flegma, nem lekezelő, nem siettet. Nem tudom milyen extrái vannak, én sima alap félórát kértem.
Most én itt egy Crystal43 néven futó leányzót véltem felfedezni aki február 15-én regelt. Ő volna az?
Nekem fura h ilyen gyorsan váltogatja vki a városokat.
Képei nem photoshopoltak? Extrák vannak?
Sziasztok a Nina 25 kerüljétek. Bnöjével Roxy ketten dolgoznak. Semmit nem vállalnak amit igértek. És még nekik áll feljebb.
Vigyázatok
Amelyik tetszik. Mit takar a "kezdő" ? Olyat keresel, aki tud mindent, és profin csinálja is, nem kell irányítani, de bomba teste van, akkor éppen nálatok rendel Dórika(26) Barátnő feelinget ne keress nála, hideg profizmussal teszi amit tesz, de jól csinálja.
Múlt héten voltam Zitánál, egy másik városban... nagyon megérte, amint ismét lőtávolban lesz megyek megint. Szuper kedves kiscsaj, és az a hátsó forma... az nagyon ott van!
Hello! Ismét elérhető vagyok fiúk. Puszi
Üdv vadásztársak!
Zita kisasszony eltűnt a színről,pedig most akartam becsekkolni hozzá!
Gyorsan lelépett, vkinek volt hozzá szerencséje?
Amélia (28) szolgáltatóhoz már volt szerencsém, régen más néven futott azt hiszem.
Az itteni lehetőségekhez mérten, korrekt, de nem kiemelkedő szolgáltató; nincs nála extra (pl. anál, n. francia +kfr), de amit ad az jó.
Mondjuk van egy latinos, erőteljes érdekes stílusa, nem biztos h mindenkinek bejön, de nekem evvel nem volt bajom, ő tuti élvezi az aktust,nincs unott fej és óra nézegetés!
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam véleményt írni, de most kivételt teszek. Általában szeretek biztosra menni és amit már mások megírtak, azt fölösleges ismételni. Szóval Crystal 44 művésznevű hölgynél jártam és azt kell mondjam, lenyűgöző látványban és élményben volt részem. Volt már szerencsém két három helyi hölgyhöz hasolnó korosztályban, akikről sok jót írtak és minden esetben a képek jóval szebbek voltak a valósaghoz képest. Crystal viszont azon ritka kivételes hölgyek egyike, akinek nem csak a teste, hanem az arca is kifejezetten szép. Lehet most magam alatt vágom a fát, ha esetleg visszatévednék, ami nem szokasom, de mivel nem csak gyönyőrű, hanem kedves és figyelmes is, ezért úgy gondoltam igazán megérdemli ezt a néhány kedves szót.
Totál kamus a lány.......kerülendő.....