A menedzsertől biztosan minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaphatsz! Névjegykártyája ott van az adatlapon!
Nándi · Őstag · A menedzsertől biztosan minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaphatsz! Névjegykártyája ott van az adatlapon!
Kimberly 24: Nézegettem már régebben de most sikerült meglátogatnom:) azt kell mondanom megérte:) ritka szép lány különlegesen szép szemekkel:) együttlétre sem lehet panaszkodni korrekt lány nem volt probléma:) összességében örülök hogy elmentem hozzá:)
Sziasztok!
Lara(40) maximálisan ajánlott! Élőben szebb mint a képeken. Kedves, inteligens, igazi barátnős együttlét.
Hello Niki (23) aprohirdetőnél ki járt? Mi a tapasztalat róla?
Orvos1960= Belly!! Fuhh de vicc vagy te nő!😄😄😄😄
Te már csak olyan vagy, hogy 2 óráért 1 órát számítasz fel!!!
Van elegendő vendégkör? Akkor miért kolbászolsz x időközönként Nyíregy- Miskolc vonalon meg kitudja még...
😁😁😁😁 hmmmm
Belly, te vagy az?! :D :D :D
Ez a vélemény egy kicsit megoszlik. Én is voltam már Bellynél,de mindenkinek más az ízlése. Azért szerintem Ivont se kellene kihagyni vagy Szonját igaz ők most nem hirdetnek, de aki volt náluk az tudja milyen fenékkel rendelkezik a 2 hölgy,de mint írtam ízlések és pofonok. Én inkább csak úgy írnám nem rossz ,de az hogy Nyíregyházán a legjobb a túlzás szerintem.
Sziasztok. Zsófiról tud valaki valamit? Voltam nála 2xis, az egyik kedvenc hirdetőm lett, de 2 hete nem találkoztam a hirdetésével. Remélem nem hagyta abba...
Figyelj Palika a Bellyhez 3 éve visszajárós vendége vagyok.
Egész pályafutását tudom. Sokat beszélő, engem is és a többi vendégeit is meghallgató lány.
Kedves, aranyos, baba arcú, és a feneke szt Szabolcs megye legjobb feneke10/10.
Akik itt most a Bellykét le fogják " ócsárolni" helyi fiúk lesznek, nyílván, hogy az ő lányukat válazd, persze ez legyen a te döntésed én direkt a Bellyke miatt regisztráltam, h elmondjam a valóságot.
Óra mérés nincs Nekünk sokat az 1órából 2 sikerűl😄de ő 1órát számít, mivel sokat beszélgetünk.
Fraciája 10/10
Barátnő feeling 10/10
Arc10/ 11 baba arcú lány huncut szemekkel.
Fenék 10/11.
Gondold végig barátom, ha nem mész hidd el van bőven vendégköre, de ha igényes lányt szeretnél NYÍREGYHÁZÁN őt keresd!
Szép estét. Nagy dillemába vagyok légyszi egítsetek. Holnap mennék vagy Bellyhez vagy Lola-hoz. Ki meiket ajánlaná? Csak nevet kerék és amiekre több szavazat jön ahhoz megyek.😀 Jöhet privátba is. Köszönöm
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Holnap megyek Bellyhez. Valakinek tapasztalat? Tényleg olyan bomba segge van?
Ilyen nevek találhatsz róla infót:
Malya,Bella,Beka,Pamella
Ez az idő is eljött... Jó pár év után regisztráltam.... Eddig csak olvastam, de úgy döntöttem, hogy írok is olykor... kaposváriként főleg itt tevékenykedem, de olykor más városban is előfordulok 😅 Nem vagyok mindennap lányokhoz járós, bár néha megesik... jelenleg elég gyengus a felhozatal itt nálunk... viszont! A jelenlegi hirdetők között Brenda nagyon tuti! Többször jártam nála egy kellemes franciára... Ő az egyik legjobb ebben városunkban! Finoman, nagy szakértelemmel csinálja... Csak akkor látogasd meg, ha úriember vagy! Sajnos még szexben nem tapasztaltam meg, de ami késik..az elmarad.. vagy nem...😅 Egy szóval én nagyon ajánlom!!!
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy tud róla valaki véleményét mondani?
Izabella20
Nem fogad vendégeket.
Most ki ajánlott jelenleg? Fehér bőrű, vékony és jó legyen az ágyban.
Vivi32?
Koszi szepen a valaszt.
par hete volt ott Szandra 26. Most eppen fehervaron van. Hozza is volt szerencsed talan?
Udv;
Szandra 26 nal jart mar valaki?
mi a tapasztalat?
elore is koszonom!
Sziasztok! Klau 22rol szeretnék infót kapni :) ha vki járt már nála legyen szíves osza meg a tapasztalatait:) jöhet privátba is... Előre is köszönöm :)