Ilyen nevek találhatsz róla infót:
Malya,Bella,Beka,Pamella
Ilyen nevek találhatsz róla infót:
Malya,Bella,Beka,Pamella
Ez az idő is eljött... Jó pár év után regisztráltam.... Eddig csak olvastam, de úgy döntöttem, hogy írok is olykor... kaposváriként főleg itt tevékenykedem, de olykor más városban is előfordulok 😅 Nem vagyok mindennap lányokhoz járós, bár néha megesik... jelenleg elég gyengus a felhozatal itt nálunk... viszont! A jelenlegi hirdetők között Brenda nagyon tuti! Többször jártam nála egy kellemes franciára... Ő az egyik legjobb ebben városunkban! Finoman, nagy szakértelemmel csinálja... Csak akkor látogasd meg, ha úriember vagy! Sajnos még szexben nem tapasztaltam meg, de ami késik..az elmarad.. vagy nem...😅 Egy szóval én nagyon ajánlom!!!
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy tud róla valaki véleményét mondani?
Izabella20
Nem fogad vendégeket.
Most ki ajánlott jelenleg? Fehér bőrű, vékony és jó legyen az ágyban.
Vivi32?
Koszi szepen a valaszt.
par hete volt ott Szandra 26. Most eppen fehervaron van. Hozza is volt szerencsed talan?
Udv;
Szandra 26 nal jart mar valaki?
mi a tapasztalat?
elore is koszonom!
Sziasztok! Klau 22rol szeretnék infót kapni :) ha vki járt már nála legyen szíves osza meg a tapasztalatait:) jöhet privátba is... Előre is köszönöm :)
Jennifer és Allisa csak nekem hasonlít a fényképek alapján?
Erre én is kíváncsi lennék.
Elég gyenge a felhozatal mostanában, Anitáról tudtok valamit? A szőke milfről, eltűnt egy jó ideje....
rabsic · Újonc · Ramóna (24) Letenyén valakinek ismerős?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Niki 23 Debrecenben voltam hozzá elöször ,nagyon jo ajánlatokal és sok Extrával ált elö, hamar meg is volt a talákozo , most ,Nyíregyházán is ujra meg látogattam Arcra 10/10 , testre 10/10 valoban ö van a képeken csak ajánlani tudom mindenkinek !!!!!
Hello.
Alexa egyetlen (amit találtam) leírását átmásoltam, hogy neked már ne kelljen keresni, szívesen... Amúgy is többen érdeklődtek róla, de hogy mennyire valós azt nem tudom nem én írtam, debreceni fórumban volt fent márciusban.
"Alexa (24) jelenleg nem hirdet de baromi jó képei szoktak kint lenni ami sajnos vagy nem sajnos részben fedik a valóságot ( szerintem kamu kepek ) de ez mellet nem roszs csaj tény és való hogy a képekhez képest 20 kg + kicsit mogorva meg. Beszélgetni annyira nem szeret de amúgy egy pózban meg lehet kettyinteni :) "
A Nelly-re meg elég lenne csak rákeresni, ennyit igazán megtehetsz, írtam róla pár soros bemutatást, részemről 100% ajánlott. Ha a keresés sem megy, akkor sorry...
Písz.
Sziasztok!
Alexa (24), Nelly (32) és Ponponella (36)-ról szeretnék érdeklődni, hogy van-e tapasztalata valakinek bármelyikőjükkel. Ha igen, akkor akár privátban, akár itt válaszban szívesen veszem a véleményeket, tapasztalatokat!
Előre is köszi!
Rákerestem én is, találtam két nagyon hasonló rövidfilmet. Hát a színészi képességeire nem fog Oscart kapni, de testileg nagyon rendben van. A hirdetésben nem látszik az arca, én érettebbnek tippeltem volna, de elég fiatal.
Sziasztok! :)
Tina Masszázsról szeretnék érdeklődni , megéri e meglátogatni?!
Válaszotokat előre is köszönöm!🍻
Debreceni fórum, február-március környékén.
Sziasztok valaki tudd vélrményt itni Emese 33-rol
Tudom hogy csak masszőr.de mégis érdemes megláttogatni??köszönöm
Érdemes ranezni pár filmjere érti a dolgat😄😋mondjuk ahoz képest ott miket vállalt elég szerény a felhozatal itt 😄😄 a moderálást meg nem értem mért ennek a fórumnak szerintem pont ez lenne e lényege hogy megosszak az emberek a tapasztalatokat de így h senki semmi jót nem írt még róla elég lutrinak tartom🤨