Sziasztok!
Ha van itt valaki, aki volt ma Virágnál, írjon már rám légyszi. Kérdeznék valamit.
Sziasztok!
Ha van itt valaki, aki volt ma Virágnál, írjon már rám légyszi. Kérdeznék valamit.
Én csak telefonon beszéltem vele, de nagyon aranyos volt. Holnapig van, azt mondta.
Uraim, Nelli 24-nél volt már valaki? Érdekelnének a tapasztalatok....
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Info kéne a hölgyröl.Privátba ha lehett.A popo miatt érdekkel.
Nem vagy egyedül. Ilyet nem szokott csinálni. Eddig mindig dobott egy sms-t, ha valami közbejött. Pontosan máj 10-e óta nem lehet elérni, már az otthoni vezetékesen sem.
Én már túl vagyok az aggódáson, és valami nagyon rosszat sejtek. Bár ne lenne igazam. Próbáljátok valahogy kideríteni , hogy mi történt.
Üdv.18-25 éves korosztálybol valakit tudnátok?kit érdemes meglátogatni?aki nem csak igérget hanem odais teszi magát.és nem minnél hamarabb akar tulleni a dolgon.köszi
Sziasztok! Dia valamint Alexa egerszegen esetleg valakinek velemeny?
Több mint egy hónapja nincs hírem róla nekem sem. Már kezdek aggódni érte.
Ha valodi lenne a megadott telefonszam biztos lenne valakinek.
Sziasztok Győrben várlak titeket egy igazán kellemes tartalmas erotikátol fűtött időtöltésre ha szeretnél meg látogatni hívj vagy írj viberen csók Leila
Masssszíroztatós társaimat kérdezném, hogy Dolce Masszázshoz miféle szerencse kell, hogy el tudjam érni?
Próbálkozok ezerrel, de nem megy.
Segítsetek, mi a titok?!
Sziasztok!
Evelin 28 ról valakinek van valamilyen tapasztalata?
Gyerekek webcamera szexet vállaló hölgy is van én ha filmet akarok nézni akkor ott a tévé és még ingyen is van.
Sziasztok Roxi Bébyről tud valaki valamit nincs róla semmi infó jöhet privátba is köszönöm.
Mara 40 felejtős engem nagyon le húzott átvette a rózsákat át vitte a másik szobába és ezután közölte neki épp most jött meg a frnciskája majdnem jó másra meg nem volt lehetőség nagy csalódás volt mert telefonba elég jónak tünt.
Sziasztok!
Lora, Lili és Lona masszozokrol vélemény? Privatba is jöhet! Köszi
Sziasztok! Panna 56-ról mi a tapasztalatok?
Webcam Krisztina,Nyíregyházi hírdető vigyázat kammu,,,,,,, el kéri a pénzt aztán az azonnali a nem jön meg vissza írja kéri még egyszer az se jön meg tehát magas ívből kerülendő ,,,,,!!!!!!!
pöcörő · Kvázi-tag · Megerősítem én is. Mara soha nem elérhető,. Eleinte azt mondták, hogy ma éppen nem dolgozik, majd azt, hogy egy ideig most nem elérhető, stb. A telefonszámát Mesi25 kezeli aki egyébként UGYANAZ mint a BIANKA, aki arcfotókkal is hírdette már magát korábban.
Sziasztok ! S.O.S franciára kit ajánlotok ??