Köszönjük szépen a hasznos információt! Egy utat megspóroltál így sok sok makktársnak!
Köszönjük szépen a hasznos információt! Egy utat megspóroltál így sok sok makktársnak!
Nándi · Őstag · A névváltoztatással vajon az állapot is változott!?? :D
Van Kanizsán olyan hölgy aki natur francia mellet a popsival és a golyókkal is foglalkozik? (Mármint nyelvel)
Mondjuk engem már a felső ajakba lőtt piercing eleve eltántorít.
Ez csak az én véleményem,attól még lehet jó.
Palika28 · Újonc · Ne tegyétek csak ennyit mondok. 😀 Nagyon jól sikerültek a képek. Egy franciára ugrottam el hozzá mivel engem is hajtott a kiváncsiság. A francia az csak kéz nálla.☹️🙂
Üdv mindenkinek!
Pécsen tudtok ajánlani erotikus masszázsra hölgyet a végén Happy Ending-gel?
Sziasztok! Szombati Vásárosnaményban tartandó legénybúcsuba keresünk lányt. Tudtok valakit ajánlani?
Az én tapasztalatom egy kicsit más, de talán a sok szubjektív véleményből lesz egy reális kép a felhozatalról. Előre leszögezem, hogy szubjektív a véleményem. Én egy vándorló hölgyben találtam meg atr amit kerestem, külsőre a sokat emlegetett Kimberly 24-et hozza, hozzáállásban full bf, és nem elhanyagolható, hogy rózsákban 2/3-a az előbb említett hölgynek. Mivel lehet ezzel a lánnyal értelmesen beszélgetni, elmondta, hogy Győrben, Szeged stb magasabb tarifákkal dolgozik, de Debrecenben nem kér annyit, mert itt akkor nem lenne kereslet. 4 vendég 1 nap, minőség van nem mennyiség. Szóval egy bomba, full igényes, normális, csaj meg van kb abból amit itt a debreceni "átlag" vagy az alatti szolgáltatók kérnek. Annyi a hátrány, hogy 2 hetente jár erre.
Lehet találni normális, hölgyet, hölgyeket, de sok tanulópénz kell hozzá, valamint nem árt az itteni makktársak segítsége se.
Igazad van Staffi! Elég komoly a Dorina így kép alapján! De ha valaki eljut hozzá,igazán megírhatná majd milyen a valóságban :-)
MILFHUNTER · Tag · Feleslegesen pazarlod az időd. Apróban 0 bemutatkozóval, telefont sem felvéve minek erőlködni tovább?
Lau112 velemeny?
Privatban megosztanád velem amit privatban kaptál?
Szevasztok! Az apróhirdetések között hirdet egy Kata nevű kisasszony, a száma +36 30 494 3187. Tud róla valaki valamit? Semmit nem ír magáról és eddig a telefont sem vette fel. Lehet, hogy amatőr, aki munka mellett rendel csak alkalmanként?
A kiscsaj bejön nekem is. Már én is nézem egy ideje. Tervezem a héten meglátogatom. Szép arc gyönyörű test. Kíváncsi leszek rá.
staffi · Őstag · Nekem most a Dorina 25 tetszett meg a képek alapjan. Igaz ,nekem eddig még ez a Nagykállo,Kállosemjeni vonal soha nem jött be ,de kivétel erősiti a szabályt.... Attol meg a Dorina lehet jo,valószinü rálesek a napokban...😉😊
Terhes....
Popsibaszó · Újonc · Siófokon igen🤣csak azzal n sokra méssz!!
muxlix22 · Újonc · én is jártam mind 2 nél de ezek olyan nők hogy megtalálják a gazdag faszit akik mindent megadnak nekik és nem kell dolgozniuk:):):
Kb. 1 éve találkoztam Ircsivel.
Korrekt volt.
Sziasztok folyamatosan elérhető vagyok Orosháza és környéke.