Sityuci, az első mondatod elején van a lényeg. Jól használod az iróniát. Én sem írhattam volna szebben.
Bizony, most remekül működik a topic.
Sityuci, az első mondatod elején van a lényeg. Jól használod az iróniát. Én sem írhattam volna szebben.
Bizony, most remekül működik a topic.
Semmi extra. Azok diszlájkoltak, akikről nem érdeklődtél.
Ezt a sok dislike-ot minek köszönhettem, amiért Bellyről érdeklődtem??
Sziasztok a Natália 27 néven hirdető nagyon nem ajánlott kerülendő ha nem akartok kellemetlen meglepetést.
Remekül működik, hisz nincs hozzászólás. Majd ha összeakadsz egy lehúzós lánnyal, aki meg is lop, remélem akkor is ilyen elégedett leszel.
Igen
Igen, így kell rendet tenni.
Most jól működik a topic.
az is szempont neked milyen az ideálod. Fiatal, érettebb, természetes, szilikonos stb
meg ide aztán nincs sok értelme írni neveket, mert úgyis lepontoznak meg kitalálják reklám
Uraim!
Tudtok valamit Amália(23)-ról, ha igen, kérem osszátok meg velem!
Nagyon szépnek és csinosnak tűnik a képek alapján.
Köszi!
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok elérhető Non-Stop hívj vagy írj Viberen ha felkelltettem érdeklődésedet. 💋
Nem tudja valaki, hogy a szőke Belly még elérhető?Már egy ideje nem látom a hírdetését, pedig mennék hozzá.
Szia kedves Any!!
Nekem is jól esett, egy kellemes júliusi vasárnap késő délután volt Veled;-). Köszönöm a kedves invitálást, igyexem! Sok pusza: spray.
Sziasztok! Dolce Masszázsról van valakinek információja? Előre is köszönöm!
Hello mindenkinek.Molly22-ot illetve anitabellinit latogatta e valaki?
Sziasztok
Apróhirdetés/Kaposvár : Naomi... Arcáról nincs kép...valaki tud róla mondani valamit? Szép csajszi?korrekt?
Kedves Any!Sajnos ez megesik.Köszi azért.Puszi.
Sziasztok uj vagyok itt azt szeretném kérdezni hogy kit ajánlotok Győrben?
SZIA REKVIEM5!! Lenne hozzád egy kérdésem! Tisztában vagy az átlagon aluli fogalmával? Mert ezt kikérem, magamnak! A lakás tiszta rendezett, de te csak az ajtoig jutottál, gondolom, emlékszel, miért! Így minden hazugság amit leirtál, szégyeld magad, én nem sértegettelek, csak elküldtelek, de elnézést, kértem, pedig, nekem, nem, volt, miért! Én nem véleményezlek, mert hozzám sem értél!! A szagokkal, kapcsolatban, meg, csak annyit, hogy amikor visszajeleznek, smsbern, hogy, még mindig érzem az illatod, gondolom nem bűzről szól!! Üdvözlettel Melissa
Sziasztok!
Brigi 34
Alexa 24
Niki 26
Ugyan az, az összes lány más telefonszammal
Adatok képek teljesen valótlanok!
Vigyázzon mindenki vele!
Amandáról olvastam olyat, hogy a képekhez képest sokat felszedett. Ez igaz? Vagy eltúlzott?
Egyébként szimpatikusnak tűnik egyszer beszéltem is vele az is bíztató volt.