Üdv aki járt már Zoe nál Nyíregyházi lánynál kérem írja le milyen volt mit tapasztalt jót és rosszat egyaránt mert nekem nagyon tetszik és ezért várom mindenkitől a beszámolót. Köszi!!!
Üdv aki járt már Zoe nál Nyíregyházi lánynál kérem írja le milyen volt mit tapasztalt jót és rosszat egyaránt mert nekem nagyon tetszik és ezért várom mindenkitől a beszámolót. Köszi!!!
A rüszme felsőágyas katona jelzője ahogy a kopasz. nőkre a RÜFKE szót használják.
Mit jelent pontosan hogy erte kell menni? Kocsiban is vallalja meg nalad is?
Sziasztok Zoe ról Nyíregyházi lányról van valakinek információja???
Sziasztok
Abigélről valakinek van tapasztalata? Adatlap alapján jónak tűnik... köszönöm
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet hívj vagy írj Viberen nyugodtan tegyűk kellemesebbé ezt a hétvégét 😘💋
10-böl 8roma
Itt Baranya Pécs Virág,53
Köszönöm a tippet. Annyit segíts még kérlek, hogy hol találom meg az elérhetőségeit?
Tegnap Debrecen be jártam ! meglátogattam kimberlit! Az hozzá szólásokbol reméltem jó randi lessz.Nem így lett személyes véleményem a szépség nem ok és nem minden! Ilyen áron ami itt félóra máshol és ez legyen Pest vagy Nyíregyháza, Debrecen is mïg ki nem lépsz az ajtón le nem szál rólam szinte a hölgy !Kimberli kedves szép fiatal lehet beszélni vele de nekem inkább passzív volt a francia jó csak a gumi nélküli extra ebbe az árban , bf szinte 0, simogatni puncit nehezen tudtam kölcsönösen elviseli de semmi egyéb a szerintem sok sikosítótol élvezhetetlen a szex mert mintha nem szorítna a pina! pedig a lényeg hogy a pina szorítson😂! Vagy tényleg ilyen!🤔. Tanúsága ebböl maradok a megszokott hirdetők él lehet nem a egészen ilyen szépek de oda adók mint a Fruzsina volt pl, remélem még lessz.
Sziasztok. A Lola46 néven szereplő szolgáltató hölgyről,van valakinek tapasztalata? Megköszönném.
Sziasztok. Lilla 37 -nél volt valamelyikőtök az Angyalföld téren? Kinek mi tapadztalata? Teste milyen? Roma lány?
köszi előre is
üdv
B
Franko · Újonc · Sziasztok. Valaki valami jó maször csajt nem tudtok???
Szia Virág53 igaz idős de nagyon jó teste mellei azok meg csodásak.Nagyon jó szolgáltató nem fogsz csalódni benne!
Nem olyan jó csaj, hogy !!!
Jól látom, hogy Niki21 Fanni néven nincs a fentebb említett hölgy az oldalon? Sem Pécsett, sem országosan nem dobja ki a kereső
Szonja is jó, ajánlom. Jövőhéten jön vissza.
Gaby, Virág egyikük se lesz csalódás:)
A szintén az apróban hirdető Heniről kaphatnék infót?
Mi lett vajon a Fruzsival? Remélem csak a jól megérdemelt nyaralásán van! És még meg örvendeztet minket a nyelv tudásával ;-) Nem tudom csak nekem tűnt fel,de sok csaj eltűnt már egy jó ideje. Elég hosszú vakáció,pont mikor minden fel van oldva. Elvileg :-D :-D