Hasznos inormáció,köszi. Pedig jó testű kis szuka,de igy kuka..:))
Hasznos inormáció,köszi. Pedig jó testű kis szuka,de igy kuka..:))
Pedig néztem h nagyon sokat ígér és a képei is jók, de furcsa volt h nincs egy beszámoló sem.
Nálunk engedélyezett, hogy valaki különválassza a tevékenységeit és külön hirdetésben kínáljon masszázst, illetve keressen szexpartnert.
Ez azért jó, mert így megtalálják azok a vendégek is, akik kimondottan masszázsra szeretnének jelentkezni, és azok is, akik kimondottan szexpartnerre vágynak (és például az oldal ezekre specializált részeit nézik csak). A vendégek semmilyen módon nincsenek megvezetve, a hirdetés adatai megegyeznek, teljesen korrekt az eljárás.
Stella 51 két hirdetése van az egyiken nincs szex csak masszázs a másikon csak szex van ez mért jó.
Párszor már felkerült egy közismert honlapra névvel linkkel stb. Ezt nem az én tisztem minősíteni, de tény hogy a kilétére már korábban fény derült, aki akar simán irhat neki üzenetet. Aki nem tudja ne keressen privátban, nem fogom megmondani.
Hello!
Alma 23 Kaposváron hirdet, a másik felületen.
Natúr franciát kértem, de egy komoly nemi betegség lett az eredménye, antibiotikummal kezeltem.
Én nem tudom javasolni Őt.
Szerintem ezt a coop nál pénztáros poénnak szánta aki írta:) megint túl van ez is gondolva:)
OK, az intimpistáskodással kapcsolatban jogos. Csak én meg ne oda menjek az asszonnyal pont be... Szóval nem csak az az oldal van, aki odamegy tátani a száját, hanem aki elkerülné a helyet legalábbis bizonyos esetekben. Na, ez persze egyéni szoc. probléma. Mindenesetre ebből a szempontból engem is érdekelne - ám ha bemegyek egybe, akkor majd úgyis meglátom... Kedveltem nagyon Bellyt különben, és sajnálom, hogy abbahagyta. Jó volt nála, vele. Néha túl jó is...
Igen igen a könnyen szerzett pénznek sokszor van hátulütője! Lesznek kínos pillanatai főleg ha valamelyik vendéggel flegma volt! Azt mondják néha fordul a kocka az élet már csak ilyen
Ha valaki civil munkába áll ugyan abban a városban, ahol szolgáltató volt, valószínűleg vállalja azt, hogy meg fogják ismerni és nem is egyszer
Ennyi erővel mind1 is ha elvtárs megtudja melyikben a húszonegyből..
Szerintem.. 🤷🏻♂️
Jól Beszélsz.Teljessen igazadvan.
Sziasztok!
Nadin 21-nél voltatok?
Jó szolgáltató?
Sziasztok!
Amira 19 nevű hirdetô Balatonföldváron unott és alacsony hozzáállású szolgáltatást ad.
Aki nem szeretne csalódni válasszon más hirdetőt.
Ennyit a diszkréciórol...
Szerintem sokan nem örülnének, ha egy hirdető kiírná, hogy hol dolgozik adott vendég. Fel kellene fogni, hogy a hölgy szolgáltatók nem egy termék, mint bármi a bolt polcán, hanem egy élő szemely, akinek ugyaolyan joga van a diszkrécióhoz, mint nekünk.
Ha abba hagyta, akkor azt tette, senkinek semmi köze, hogy hová megy utána. Aki megbolyan bizalmi státuszban van, az meg ne árulja el.
Minek tudni egyébként? Végig jarjatok a coop üzleteket..., és?
Tisztelet! Ennyi kell csak!
Tinni csajszik Leszbi csajszik Nem ajánlott kategóriába vannak. Meneger a háttérben ! *** moderálva ***
Melyikben?
Elérkeztünk arra a szintre mikor mindenki verheti a csalánt a saját farkával! Sok sikert a kezdőknek! :D
Igen most nemrég:) miskolcon már az igaz de az mindegy:) képek valósak csinos szép lány:) hozzáállással se volt semmi gond amit megbeszéltek meg is van:)
Sziasztok. Ketrin 21 illetve Barbi 21-röl valakinek valami info tapasztalat? Igazábol arra lennék kíváncsi,hogy érdemes e meglátogatni őket 😅😁
Sziasztok!
Belly abba hagyta?