Sziasztok! Debrecen Petőfi tér - Nagyállomás környékén ismertek ajánlott szolgáltatót? :)
Sziasztok! Debrecen Petőfi tér - Nagyállomás környékén ismertek ajánlott szolgáltatót? :)
Én még élőben pazaroltam rá pár rózsát annó. 30 perc alatt 25 perc pofázás - 5 perc munka felé próbálta orientálni a randit. Lehúzós, nem ajánlott kategória.
staffi · Őstag · Persze.... de.... ☝☝☝
Sziasztok!
Régebben voltak olyan masszőzlányok, hogy Szofi, Mona. Róluk tudni esetleg valamit, hogy elérhetőek-e még valahol?
A 'lájkokból' úgy látszik, még nem....:-)
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstórol és Non-stop elérhető vagyok hívj vagy írj Viberen ;)
Gabo30 · Kvázi-tag · Látom a Vl kicsit újított az oldalon 😎 azok a régi kedvencek hm vissza mennék pár csajszihoz 🤗😉Kár hogy már sokan nem aktívak a kedvencek közül 🤨
Sok szép emlék elevenedett fel. 🥰
Jajj, még megijedtem amikor megláttam ezt a sok elsötétített kedvencet. Olyanok, mint a múltamban bujkáló rossz szellemek!😅😅😅
A lovászpatonai lányokról tud valaki valamit? Jöhet a válasz privátban is.
karcsi30 · Újonc · Köszi az infót!
Sziasztok! Brendáról van valakinek infoja?
A válasz amit írtam Natasára a teló száma
+36307407107 re vonatkozik
.......0153 as vegu teloszamos Ninara gondolok! Es koszi h valaszoltal!
Most aki hirdet itt fekete hosszu haju vekony csaj! 27 eves itt!
Masszázs? Akkor igen, és amint tehetem, megyek még. (ha a 42 éves, vékony alkatú hólgyről van szó)
Elég gyenge a felhozatal, én nem találtam (más oldalon sem) olyat, akit legalább felhívnék. Inkább Veszprém felé szoktam kalandozni, ott megjelennek néha olyan "utazó+ lányok, akik tényleg nagyon rendben vannak. Ha visszatér esetleg Keszthelyre Sunny (előtte Tiffany, sőt. Shine vezetéknévvel rá lehet keresni néhány filmjére is) akkor hozzá repülnék azonnal. De szerintem külföldön rendel, csak a covid idószak miatt tévedt haza.
Sziasztok! Ninat probalta mar valaki? Ha igen privibe szeretnek infot! Koszonom
karcsi30 · Újonc · Köszi. Itt nincs mit követni. Van több hirdető is csak egy *** moderálva ***. Onnan hívtam fel pár lányt. Biztos jól mehet az üzlet mert szeretik kinyomni a telefont beszéd közben. Pár kérdés után.
Szemyy · Újonc · Sziasztok! Győr-Szabadhegyen tud valaki csajt? Aki itt elérhető?