Köszönöm 🥰 Viki vagyok
Köszönöm 🥰 Viki vagyok
Sziasztok!Valaki ismeri személyesen Nicole39 nevü hirdetöt?Pecsen es Györben szokott lenni!Nagyon szép most szöke haja van!
Válasz privibe is jöhet!
Ugyan így jártam én is Ivettel! Első alkalommal a megbeszélt időpontban hívtam a ház elöl, legalább hússzor, nem vette fel a telefont! Második alkalommal pedig a lebeszélt időpontban be sem volt kapcsolva a telefonja! Se vissza csörgés, se sms, semmi! Tényleg nagyon gáz, ha mi csinálunk ilyet, azonnal tiltólista!
Van ő 59 is. Csak ha szeretnél egy átlag nagymamát megkérni egy happy finish-re, miközben ő idegesítő Pest környéki akcentussal folyamatosan beszél. Kedvesnek éppen kedves. Te tudod.
Szia!
Azért én a helyedben nem hagynám ki. :)
Na akkor oda sem kell mennem 😂
Sziasztok! Bianka (29) debreceni masszőzzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Köszönöm!
Igen a szöszi 45 elfogadható árban dolgozik és van francia végig is nála
Dia20 csak videó szexet vállal meg elöre elkészitett videót mai világban aki ide néz fel az szexelni akar nem tévézni nektek mi a véleményetek.És még fizessék is.
Sziasztok! Brenda (19) valakinek van tapasztalata?
OnlineTanácsadó · Újonc · Sziasztok,
Tudnátok olyan csajszit ajánlani, aki ölelésben, babusgatásban jó és hihető? :)
Köszönöm szépen, aki válaszol :)
Van! 😁
ThomasShelby · Újonc · Sziasztok!
A *** moderálva *** lévő lányokról érdeklődnek,van e bárkinek bármi tapasztalata.
Anasztázia 20
Bella 18
Melinda 20
Előre is köszönöm, jöhet privátba is :)
Hali na megvan a patonai száma vagy kell én voltam párszor 2en vannak
Nagyonn jo meglátás norbikon énis jártam arra fullosak szépek es nem kamu mindent megtesz és normál keretért
Tökéletesen igazad van egyetértek veled én is így gondolom
Viktória Máriapócs
Üdv mindenki
Esetleg valaki tud Heni-ről, elérhető lesz még vajon?
Vagy a Maja 25 is érdekelne aki Kállósemjénben dolgozik. Arrafelé dolgozom a héten,és jó lenne egy megbízható szolgáltató. Köszönöm előre is.
Hello. A Napkoron hírdető,Barby30 nevű lányról van valakinek tapasztalata?