Kedves Nándi !!! :)
Soha nem küldtem el moderálásra egyetlen beszámolót sem, az nem az én stílusom, én itt szoktam lejátszani a meccseket...
Inkább engem küldtek el nagyon sokszor moderálásra, természetesen ne járj utána, mert értelmetlen locsogásom téged úgy sem érdekel... :)
Soha ok nélkül senkibe nem álltam bele, általában ez fordítva szokott történni, mert tudom, nagyon bosszantó tudok lenni... :)
Az, hogy a fórum beírásokban ki és miért lát "értelmet", az egyéni dolog... te ezt nagyon szűk látókörűen értelmezed... Én nem szóltam be neked,
hogy pl. a Törpapával folytatott beírásod számomra mennyi értéket hordozott... :))) 5 - ször beírni egy ránézésre is kerülendő lányról, és a
privát dolgáról csevegni nyilvánosan, az szánalmas szerintem... mert az ő magánügye, hogy hány gyereke van... te ezt rendesen kivesézted, ehhez
csak gratulálni tudok... de tényleg... és a fórum hasonlókkal van tele, amik számomra teljesen haszontalanok... bocs, hogy én máshogy gondolkozok
erről, és a saját utamat járom... szóval mielőtt ítélkezel, csak reálisan gondold át, hogy vajon miért is jó, hogy az emberek különböznek... :)
Ezért van az, hogy amíg 2 darab ember fog élni a földgolyón, soha nem lesz békesség... pedig csak el kéne férni egymás mellett, és nyitott szívvel
meghallgatni a másikat... de én nagyon naív vagyok, ha ebben próbálok hinni... :)
A legjobbakat...