Sok hírdetö bejelöl sok mindent, hogy több legyen az érdeklödö. Sokszor oda mész, már túl nagy a pici méret is a fenékbe és a végén elrántja a fejét.
Sok hírdetö bejelöl sok mindent, hogy több legyen az érdeklödö. Sokszor oda mész, már túl nagy a pici méret is a fenékbe és a végén elrántja a fejét.
Attól hogy nincs hirdetés meg a nagyon vip vendégeknek lehet elérhető. Ahogy más lány is csinálja........
Elfogyott a pénze biztos, ilyenkor mindent be vállalnak, mint sok hirdető
Az a biztos ha felhívod megkérdezed és leteszteled:) én már kb senkinek se hiszek:)xd
Jó reggelt. Járt valaki mostanában Zsófinál Nyíregyházán?? Tényleg ilyen bevállalós lett? Szinte mindent vállal Anál -tól a szájba elvezésig. Mikor voltam nála utoljára korlátozott volt nagyon az étlapja. Masszázs, szex , és natúr francia. Egy pár hét alatt sokat változott ha lehet ezt mondani. Ha valaki tud valami megköszönném. Ha csak kamu , akkor inkább Debrecenbe próbálkozom.
staffi · Őstag · Nem biztos... semmi sem biztos csak a halál ,hogy egyszer bekövetkezik😉
sziasztok!
Viola (28)-nál járt már valaki? fincsinek tűnik!
Ez engem is érdekel!!
Hali
Nekem kellene!
Üzenetben el küldhetnéd 😊
Szeintem az egyik legjobb szolgáltató volt - sajnos tényleg befejezte, ezt biztos helyről tudom!
Köszönöm szépen. De a Maja érdekelne.
cmelak · Újonc · Zara ? Valaki volt milyen?
Szia!
Voltam nála , de még tavaly nyáron. Nagyon csinos és kedves,magas, karcsú. Fr-ja nekem jól esett. Az igazság az, hogy más okok miatt nagyon stresszes voltam aznap,észre is vette . Az állapotom miatt fr után el is jöttem . Ami meglepett az az volt, hogy nagyon kedvesen , ellentmondást nem tűrően az elszámolást ennek megfelelően korrigálta, meg is lepődtem, mert nem tartottam rá igényt hiszen nem rajta múlt hogy több nem jött össze; így velem messzemenőkig korrekt is volt, jól esett.
Fannykánál 2X jártam, mindkét alkalommal nagyon elégedett voltam. Később Nadin néven hirdetett aztán eltűnt. Én nagyon meg voltam elégedve vele.
Szofi nevű debreceni hölgyhöz volt megbeszélt időpontom.
Persze gyere, ha itt vagy a Cívis utca 4. szám alatt, akkor hívj és mondom a többi részletet.
Megérkeztem hívtam nem vette fel, majd pedig foglaltra tette a kis drága. Kb. 30-35 percet vártam, hogy reagáljon, mert nyilván bárkinek közbe jöhet bári.
Viszont ez teljesen inkorrekt és gusztustalan, ahogy átbassza az ügyfelet és arra nem képes, hogy felvegye vagy legalább utána egy korrekt sms-t vagy hívást indítson.
Nem akartam elhinni egy ismerősömnek, pedig Ő is így járt….
Nagyon nem ajánlott kategória.
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Ha valaki tud valamit róla szóljon nekem is.
Sziasztok. Luca nevű hirdető hölggyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Esetleg ajánlhatnátok valakit, hogy kihez érdemes menni vas megyében aki korrekt, távozáskor nem jelenik meg a vigyázója stb.
Köszönöm.
Hello!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, új vagyok a témában is, első bevetésem tervezem. Segítséget szeretnék kérni, hogy ne legyen csalódás. Nyíregyházán van vékony, megbízható szolgáltató, aki esetleg a popot is vállalja?
köszönöm szépen a segítséget előre is!
szép napot!
Teljesen megértem mire gondolsz én is ebben a gondban vagyok :( már kb lassan 3 éve lelépett és két kedvencem és azóta nem igazán jött olyan akihez tényleg bármikor mennék és akivel tényleg olyan jó kapcsolatot lehetne ki építeni... furcsán hangozhat, hogy a hirdetővel össze barátkozik a vendég ritka, de szerintem létezik, hogy nem csak érdek barátság.
Ezt úgy tudom elképzelni ahogy a kedvenc fogorvosoddal is összehaverkodsz :D