Sziasztok. Noémi 34 ről mit lehet tudni. Elég csini,szexi csajszi a fotókon. Ha a hozzáállása is jó akkor megvan az én jövő heti kiszemeltem. :-)
Sziasztok. Noémi 34 ről mit lehet tudni. Elég csini,szexi csajszi a fotókon. Ha a hozzáállása is jó akkor megvan az én jövő heti kiszemeltem. :-)
Üdv, Kamerad,
hát igen, közös imádatunk tárgya a negyvenes évei elején jár, ha gyereket akar, akkor most van a vállalhatósági határon. Az Úristen áldása legyen a Szépségen, mert megérdemli.
De ábrándozni azért kell, mert ha a régi jó időket nem felejtjük el, akkor azok újra ránk köszönhetnek.
Sziaztok! Ma este voltam Bahar nevű hölgynél ..Nagyon kedves és odaadó Hölgy ! :) Minden olyan társamnak ajánlom aki tudja hogy kell báni egy kedves Hölgyel és nőként kezeli! Én biztos visszamegyek!!!! :)
Hello!
Elfogyasztottam a 145. partneremet.....
Megőrülök...... ez már sok:PP
Ezen az oldalon Vivien30 és Amanda37 tök jó fej szolgáltatók, és nem kell tartani lehuzástól, meg a sokféle trükktől. Mindkettő megvolt többször is, és ezek a hölgyek tiszteletre méltóan teljesítettek. Őszintén becsülöm őket. Béla
Kedves Sógorom ! Ne ábrándozzál, mert azt már régen megmondták, hogy az ábrándozás az élet megrontója.Örülj neki, hogy /érzésem szerint/, most talán jó úton jár.
Egyébként szerinted hogy bírna ki most
már lassan egy évet, ahogy írtad "normális" férfi nélkül?
Ez engem is érdekelne. Szemezgetek vele már egy ideje.
A Kassain a buszmegállóban is szokott 1 miniszoknyás ülni és integet, ha autóval elhaladsz ott. Már volt, hogy láttam amikor megállt és felvette valaki.
Igen, igazad van, de én egy önző dög vagyok, aki nagyon szeretett vele lenni, és alig várja, hogy újra elérhető legyen.
Különben a férfinem szégyene, hogy ezt a jó nőt egyetlen normális hím sem markolta fel, nem vonszolta oltár elé, és nem gyártott neki 4-5 gyereket.
Szia! Nem tudok neked privátban üzenni. Rám írnál? :)
Üdv! Barby(20)-ról valakinek vélemény?
A stadion környékén és a klinikánál vannak, de a hadházyi út végén is van egy két latin szerető a hétvégére! Azért én lebeszélnélek róla, nagyon tré és kismillió szempontból rizikós is!
..a Petőfi térről hova huzódtak a lányok ?
Négy hetente jön debibe egy hétre, ami elvileg a jövő héten esedékes.
Üdv mindenkinek! Pár rövid értékelés cserébe ha valaki tud infót Ketrin 20 rol aki masszázs T hirdet akár privát üzenet bem is! Veronikát látogattam mostanában számomra romlott a teljesítmény régebben aktívabb volt csalódás,Lotti Maradt a régi jó szolgáltatás,Dolly szintén kedves kicsi nő , arcra kicsit fura de nem az ő hibája,husis de aranyos odateszi magát. Helena28 profi igazi jó szerető szerepet nyújt nyiregyen jár mindig felkeresem. Barbi33nekem csalódás volt a képek alapján de egyben jó ha nincs más!
Ezt a Hidegségi szopos csajt nem ajánlom senkinek, csak atbaszas
Hali! Dohány utca vagy Kert köz környékén tudtok hírdetőt? Jöhet privibe is.
Ketrin 30 kamu vagy van más popós?
Sziasztok! Nekem csak három különböző telószámom van,de hála Isten egyiken sem lehet elérni. Sokat beszélgettünk, és nekem az a meggyőződésem, hogy Ő nem ide való.
Ezzel egyáltalán nem a többi szolgáltatót szeretném leminősíteni, hanem inkább őt felmagasztalni.Bár nagyon fáj, de remélem hogy a csalódásai után megtalálja az igazi utat, amit
kijelölt a sors a számára. Ha mégis visszatérne, ami persze előfordulhat, az szerintem számunkra öröm, számára egy újabb csalódás végjátéka lehet. Úgyhogy akkor fogadjátok kellő
tisztelettel és határtalan szeretettel
Lehet én rontom el a dolgot de sehol nem találok elérhetőséget Abigélhez. Akinek meg van a link vagy a telszám, PM-ben elküldené?
Kösziii!