Komolyan van ilyen?! Bár manapság már semmin nem lepődhet meg az ember!!
De hihetetlen milyen agyhalottak vannak!!!
DarthNihilus · Újonc · Komolyan van ilyen?! Bár manapság már semmin nem lepődhet meg az ember!!
De hihetetlen milyen agyhalottak vannak!!!
Nem mászik sehova😄
Én is ezen a környéken vagyok, sajnos innen sokat kell autózni, ha jót akarsz. Minimum Veszprém, Szfvár, Szhely, ezeknél közelebb csak nagyon ritkán tűnik fel egy "utazó"
De azért néha feltűnik! Néhány hete Nagykanizsán volt pár napig Zita (most éppen Szolnokon van) nála jobbat még nem találtam! Én még régebben Veszprémben találkoztam vele, nagyon kedves lány, nagyon szép is, és ugyanannyi rózsát kell vinni neki, mint mifelénk az autóban fogadó barna lányoknak. Ő viszont illatosan fogad, egy szép lakásban, ahol le is zuhanyozhatsz.
Régebben Marcaliban hirdetett egy szőke "Szilvi" de eltűnt egy ideje, ő még jónak nézett ki és lakáson rendelt, az egykori Baglas mögötti utcában.
Kassai út környékén tudtok valakit?
Arra a sok kamu törölt felhasználóra gondolsz?
Köszi szépen! :)
Valamikor nekik is pihenni kell nem?:)
Amúgy a személyit elkérted tőle?
Úgy látom, Zafira ismét nevet váltott. Most Hürem néven fut. Mondjuk nem csodálom az új nevet. Borzalmas... Ismét leírom, hogy azok a képek, amiken nem látszik az arca, az nagyon nem őt ábrázolja, hacsak nem jó pár évvel ezelőtt. Nem ajánlott egyáltalán...
staffi · Őstag · Én voltam nálla a sarlo utcán amikor elsőnek volt itt a Nelly25 tel aki most Miskolcon hirdet. Kedves normalis csaj volt akkor nem bántam meg ,hogy kiprobaltam . Igaz nekem akkor a Nely kicsit jobban bejött mert ő meg jo kedélyü kacagós csajszi volt, de amint irtam akkor nem bántam meg ,hogy meglatogattam a Dia28 at, de nem mostanaba volt ez a latogatás hanem két éve ,azota milyen irányba változott a hozzáállasa nem tudom de bizok benne ,hogy marad pozitívba továbbra is...
Szia mert szerinted hasonlitanak ezeken a képeken egyáltalán nem ő van nem azzal a lánnyal találkozol akit a képen látsz életem legnagyobb csalódása volt
Sziasztok.Kitti 28 valakinek valami információ van róla?
Valaki volt már Nicol 32?
Ceasar1963 · Újonc · Szia! Még hasonlítanak is egymásra. Nem?
Hali Srácok! Tud valaki valamit Gabyról és Grétir19-ől? Több mint egy hete eltüntek az oldalról, mi van velük, elérhetetlenek!?
Patricia nagyon érdekel aki volt nála irjon privátba milyen vele mert mennék hozzá.
Sziasztok!
Zejnepről van valakinek véleménye?
Sziasztok! Dia28-ról van valakinek valami infója? Járt már nála valaki? Előre is köszi!
A képeken egyáltalán nem ő van mindenre elker extrába penzt és közel sem teljesít semmit éppen esetleg kezzel kiveri a szopas nem megy neki
Szia!
Szerintem többen szívesen fogadnánk, ha leírnád bővebben a véleményed. :)