van név ott a link
van név ott a link
Sziasztok!
Pár hete eljutottam Veronika27-hez. A belvárosban rendel, a hely nagyon rendben van. A lány nagyon vonzó, vékony, formás. A logisztika nem a legjobb. A fürdőből kijövett a konyhában, össszefutottam (talán) egy kolléganővel. Párszor a szobában is sikerült magamra hagynia, mivel kiszaladt ezért-azért. Utána sem volt túlzottan lelkes, nem igazán akart a kedvemben járni, inkább csak túl akart esni rajtam. De lehet csak én nem voltam túl szimpatikus számára, de egyébként egy próbát megérhet.
Abigél27-nél a legutóbbi debreceni látogatása során jártam. A fotóiban nem kellett csalódnom és számomra a hozzáállása is példaértékű volt. Minden percben csak velem törődött. "Nekem hogy jó, én mit szeretnék?" Nagyon meglepődtem, mert a végén odafeküdt mellém az ágyra, fejét a mellkasomra tette és beszélgettünk egy pár percet. Fantasztikus élmény volt egy olyan nőtől, aki után csak úgy csorog a nyálam az utcán látva. Köszönöm Abigél! :)
utanozhatatlan, -----------------ezt nem értem, értelmetlenül írtad le az egészet
bifeleség · Újonc · Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal. Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel. PASIK NEM-TOTÁL kizár
Hát ez kurcajóóóó:-)!!!
Sziasztok! Azokat a véleményeket egy ember irta, attol hogy törölte magát valamiért még nem kamu. És amugy az illetővel többször is találkoztam
Nándi · Őstag · Bingó!!!! :D
Bella? :)
Nemáááá :) Nem ezen az oldalon élek :D :D NIncs nekem ere időm. :F
Olyat keress akinel még az aktus is extra :)))))))
Szia!
Tényleg képes volt odamenni? :D Hát ez kész :D :D Persze tudom, ez Neked egyáltalán nem vicces. Egy életre tiltanám az ilyet :D
Szia!
Aztán neveket lehet-e kapni? Itt mindenki rébuszokban beszél...
Sziasztok
Kriszti (masszőz) kinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
Köszi.
A Merci elküld ha nem vagy neki szimpatikus?
Dia 20 még mindig csak kamera sex van.
Felhívtam már néhány zalai c-vágányos lányt, általában az extráik között szerepel a gumi nélküli dolog... nekem ez az orosz rulett nem hiányzik, ilyenekhez el sem megyek!
Nextone · Újonc · Csak hogy a csokor virágot minden esetben és általában előre mindig elkérik. Ha jó, ha nem. Ha van kedve és problémája ha nincs. Akinek dolga-gondja-baja van, az ne fogadjon vendéget.
Az nekem is feltünt. Korábban nem voltak azok a hozzászólók törölve. Nem tudom mennyire kamu beszámolók lehetnek. Elég gyanús tényleg.
Amúgy velem korrekt volt a csaj, nem volt átverés. A barátnő feeling volt az, ami hiányzott.
Fuuu olyanokon tudtok problémázni nem is értem! Ki mikor mennyit hogy és hol hirdet mindenkinek a maga dolga!!! Mindennek meg van az oka nem kell mindent túlgondolni! Fel kéne fogni lányokról beszélünk nem robotokról!!! Nekik is vannak dolgaik problémáik! Amúgy meg amilyen vendégek néha vannak amiket hallok nem is csoda besokallnak! Nagyon kevés a jó hirdető de azért meg lehet találni csak kicsit oda kell figyelni:) jó lenne ha ez a fórum kicsit arról is szól a amiről kellene! Megosztani ha valaki jó vagy sem de közel se ez van! Nem okoskodni akarok de kicsit unalmas már amit néhány ember produkál!
Az hát,Szombathely mi lenne más?Ezért volt jó ötlet lezárni a szombathelyi fórumot is,hagy garázdálkodjanak az ilyenek nyugodtan!Védeni kell őket,nem igaz?Ennek az az egyenes következménye,hogy abban a városban ahol lezárt fórum van,annak oka van és messziről el kell ebből a szempontból kerülni!