Sziasztok!
TsBiankánál volt már valaki? Aki igen, megosztaná a tapasztalatait?
Sziasztok!
TsBiankánál volt már valaki? Aki igen, megosztaná a tapasztalatait?
Conyrol tudtok valamit? Szoke milf, itt hirdet Győrben.
koszi az infót.
Én alapból messze elkerülöm azokat akik autós kalandra is vállalkoznak.
Hol van Gabika? A legjobb csaj a Dunántúlon, most akartan fekleresni, erre eltűnik....
Én is el szerettem volna tegnap menni hozza a sok beszámoló alapján meg fogott nagyon! De sajnos nem nyitott nekem ajtót mert azt hitte roma vagyok! Pedig már bent voltam a lépcsőházban! És még csak a telefont se vette fel! SMS-ben értesített hogy nem tud fogadni mert nem szóltam neki hogy roma vagyok! Nem tudom ezt mi alapján szűrte le!? Kicsit rosszul esett pedig nagyon sokat készültem a randira hogy álpoltan érkezek hozza! Sajnálom hogy nem tudtam megtapasztalni azt a sok jót amit írnak rolla! Szép napot!
Múlt héten felhívtam.
A telefonban nem volt túl közlékeny, tájékoztatás is csak szűk szavuan. A lényeg 30 perc 20 . 1 óra 30 + extra
Bár biztos gyönyörű nő ha fedik a valóságot a képek.
De annyit nem ér.........
Nem mentem 😆
Sziasztok oltárci Eszterről tapasztalat ?
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok
Felejtős. Nem véletlen, hogy csak egy kép van róla.
Anno, amikor még volt piroslampa oldal, nem egy lehúzós vélemény volt a hölgyről. Akkoriban (2016-17 körül) egyszer láttam is az utcán, nem mondom hogy nem kívánatos példány,de valami rémes stílusúnak írták,jobb nem kidobni az ablakon a pénzt... Masszázshoz azért kell némi tudás / tapasztalat, szexhez kevésbé(?), nos asszem ő amolyan igazi "megjátszós" versenyző, jobb kihagyni...
Ha olvastad volna a fórumot, messziről elkerülted volna. Sokan megszívták már így vele. Nem hiába hirdet hetente új néven...
Sziasztok!
Szoke szilikonos milf Conynal járt már valaki? Van infotok róla?
Kulsore milyen? Franciaja stb?
koszi a választ.
Szia:) Hol tudjuk fel venni a kapcsolatot?
Na igen, ebben is van valami. 🙂
*** moderálva *** - viszonylag hosszú szünet után - visszatért Bianka(21). Vele valakinek van tapasztalata?
Illetve Netty(34)-vel eseleg valakinek?
Skacok!!
Inkabb a velemenyeket a lanyokrol!
Az jobban erdekelne mindenkin!
Udv
Köszönöm én is jól éreztem magam veled.Várlak😘😘😘❤
Dehogy konkurrencia 😀 Csak annak jelzése hogy mekkora baromsagokat kerdez. Hu tenyleg olyan jo? Hu a cicit meg lehet markolni? Le van irva nem egyszer hogy jo, cici megmarkolast kerdezze meg telefonban. Vagy inkabb kerdezzen privatban. Szerintem.
Tudom, megyek is hozzá. Ideje megbízható lányhoz mennem, ha már a múltkor lyukra futottam! 😂
Keress mást,
Valóban szexpartner volt régebben,
Akkor is gyenge volt,
Felfujatta a ciciket
És most masszázzsal próbálkozik,
Csak a látvány miatt van aki oda megy,
Kb 0 törzsvendég.