Nina (35) - nagyon csábító, milf kategória. Volt már nála valaki?
Nina (35) - nagyon csábító, milf kategória. Volt már nála valaki?
Hova az a nagy sietség, hol van még Karácsony. Amire megjön a fórum válasz addigra a lányok már férjhez is mentek, és a második keresztelőre készülnek, da a lényeg hogy mozgásban maradjunk, Béláim.
Régi éjszakai életből rengeteg lányt ismerek országszerte. Nagyon sokan írnak egymásról beszámolókat, (előfordul hogy nem csak pozitívat) nem csak itt más oldalakon is. Sehol sem egyszerű tuti jót találni. Személyesen ismerek pesten olyan lányokat akiknek több mint 100 pozitív értékelése van de a valóság a közelében sincs azoknak tartalmához. Én már csak ritkán járok dolgozó lányokhoz, van 1-2 örök kedvencem (nem olcsóak), ha nem jön össze vmi free 2-3 hétig akkor felcsapom a telefonkönyvet.
Sziasztok
Vandárol valakinek esetleg tapasztalat??
Sziasztok ,ma is voltam,a Szombathelyen hirdető Bahar- nálunk,Azt hiszem,nyugodt szívvel mondhatom hogy a legszebb hölgy a Szombathelyi hirdetők között.Nagyon jó tapasztalataim,éS élményeim vannak vele kapcsolatban.Azoknak ,a férfi társaimnak ajánlom,aki valóban egy korrekt, és gyönyörű hölgy társaságára vágynak.Egy jó ideje vissza járós vendége vagyok, és maradok is.Csókollak kis Hercegnő.
*** kérjük az önreklám mellőzését! ***
Biankánál voltam egyszer már. Csinos kislány. Csalódás a külsőt illetően nem fog érni. Kellemes francia, lehet irányítani és kutyusban nagyon szép látvány tárul eléd. Bár kezdeményező és gyakran néz a szemedbe fr közben, meg szex közben is, de lehet érezni rajta egy kis félénkséget. Kellemesen éreztem magam vele, de annyira nem fogott meg, hogy rendszeres vendége legyek. Megbánni nem fogod, ha meglátogatod.
Na hogy pontot tegyük ennek a végére ez volt az utolsó hogy bár melyikötök fel jön extrázik fél vagy az 1 óránál többet marad, és a végén be jelletittek hogy komadosok vagytok rendőrök vagytok és nem fizetek .Leg közelebb abba a Szent minutumba ÉN FOGOK RENDŐRT HÍVNI RÁTOK .Ez annak a vörös Lászlónak is szól aki ma volt nálam és ugyan ezt sütőte el .írom a telefon számát :06202155437.Kizárolag normális józan gondolkodású embereket fogadok és várok .
Bianka (22) tényleg ennyire formás, szexi vagy átverés az egész?
Tapasztalatokat várom privát üzenetben is.
Itt is az van, légy nyugodt. Kivétel azért van, de ők speciális esetek mind. Az "utazgatós" nők esetében viszont itt is az a felállás. Lett volna olyan akinél 30 nótában jött ki egy gyenge félóra extrázva.
Igaz! A Covid és az infláció sem állt meg a határon, ezek mind hatással voltak az apanázsra is. A nagyobb gond az, hogy ezeket a tételeket itthon kevesebben képesek kiégetni, így sokan a jók közül újra nyugat európában vannak. A lányok jórészt azért emeltek, mert minden járulékos tartalom hasonlóan emelkedett. Rövid távú bérlés, utazás, napi itt tartózkodás...stb.
Budapesten személyesen tapasztaltam meg jónéhány hirdetőről írt beszámoló valótlanságát. Amitől becsapós, hogy vannak közöttük valódi látogatásból született pozitív beszámolók is.
Igen, beleszólásunk valóban nem lesz a javadalmazást illetően. Viszont az nem igaz, hogy mi mindent kell elviselniük, nem osztott senki nekik áldozati szerepet, akitől/amitől "hátramenése" van, azt nem kell vállalni! Módja és alkalma van szűrni a látogatóit is, a vállalásokat is. Nem muszáj ezt csinálni! Én jómagam egyébként is megérzem, hogy amikor már ott vagyok és látom, érzékelem, hogy nincs meg a biológiai inspiráció, akkor kimentem magam, de inkább mindkettőnket.
Most már bárkiről lehet értékelést írni.Ha elfogadja a hölgy,akkor bárki láthatja.Ha nem fogadja el, akkor is meglelheted az értékelések menüpontban.Persze ahhoz regizned is kell az oldalra.Én is így leltem meg Melisszáról egy értékelést.
Üdv Tobebe!
Ez mindig vita tárgya lesz.Viszont ebbe beleszólásunk soha nem lesz.Ez egy szolgáltatás,amit a hölgyek/urak vagy transzneműek adnak.Mindenki maga tudja mennyit szeretne áldozni egy ilyen szolgáltatásért.Azért nem gondolunk és soha nem is fogunk igazán belegondolni,miket kell átélnie egy hírdetőnek nap mint nap.Természetesen aki ezt nem bírja,ne művelje.Visszetérve a témára.Lesz akinek ez nem sok,vagy még többet is tud rá szánni.Lesz akinek mindig magas lesz a rózsák száma.Nem vitatom a felvetésed.A minőség is egyre ritkább lesz.Nézve az adatlapokat én is csak lesek,mikor a felsorolásban egyik sem alap opciós.Ezeket a hölgyeket én messziről elkerülöm.Mert,ha már semmit nem "kedvből" csinál,akkor mire számíthat az ott léte alatt a kedves vendég?
Azért van baj - nem kicsi - hogy egy ilyen (előző) hozzászólásomat 4 napig nem sikerül elbírálni. Gratulálok!
Hello Mindenkinek!
Egyszerűen siralmas a helyzet! Az árak elszabadultak, a szolgáltatás színvonala pedig jelentősen csökkent, alig van megbízható hölgy. Olyan tarifákat mondanak be a telefonba, a kedvem is elmegy. Most a halftime show is tizenottel megy, amire még jön az extra réteg. Pedig szerintem igény az lenne, de így részemről felejtős, és sokan vannak még így. Lenne esze egy-két managernek, picit alámenne a piacnak, sokkal jobban menne a Business.!
A Polírudvarban van egyáltalán még valaki? PM is jöhet.
Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását?
Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását?
Sziasztok ! Kit ajanlanatok jobban egy jó mocskos szexhez Amira27-t vagy Mirat? Mindkettőnek sok pozitív beszámolója van , de nem tudtam dönteni :/ Arc számomra fontos úgy hogy a szebb arcúr választanám de mindkettő arca kíván takarva , szerintetek ?