Ha valaki civil munkába áll ugyan abban a városban, ahol szolgáltató volt, valószínűleg vállalja azt, hogy meg fogják ismerni és nem is egyszer
Ennyi erővel mind1 is ha elvtárs megtudja melyikben a húszonegyből..
Szerintem.. 🤷🏻♂️
Nextone · Újonc · Ha valaki civil munkába áll ugyan abban a városban, ahol szolgáltató volt, valószínűleg vállalja azt, hogy meg fogják ismerni és nem is egyszer
Ennyi erővel mind1 is ha elvtárs megtudja melyikben a húszonegyből..
Szerintem.. 🤷🏻♂️
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Jól Beszélsz.Teljessen igazadvan.
Sziasztok!
Nadin 21-nél voltatok?
Jó szolgáltató?
Sziasztok!
Amira 19 nevű hirdetô Balatonföldváron unott és alacsony hozzáállású szolgáltatást ad.
Aki nem szeretne csalódni válasszon más hirdetőt.
Ennyit a diszkréciórol...
Szerintem sokan nem örülnének, ha egy hirdető kiírná, hogy hol dolgozik adott vendég. Fel kellene fogni, hogy a hölgy szolgáltatók nem egy termék, mint bármi a bolt polcán, hanem egy élő szemely, akinek ugyaolyan joga van a diszkrécióhoz, mint nekünk.
Ha abba hagyta, akkor azt tette, senkinek semmi köze, hogy hová megy utána. Aki megbolyan bizalmi státuszban van, az meg ne árulja el.
Minek tudni egyébként? Végig jarjatok a coop üzleteket..., és?
Tisztelet! Ennyi kell csak!
Tinni csajszik Leszbi csajszik Nem ajánlott kategóriába vannak. Meneger a háttérben ! *** moderálva ***
Melyikben?
Nándi · Őstag · Elérkeztünk arra a szintre mikor mindenki verheti a csalánt a saját farkával! Sok sikert a kezdőknek! :D
Igen most nemrég:) miskolcon már az igaz de az mindegy:) képek valósak csinos szép lány:) hozzáállással se volt semmi gond amit megbeszéltek meg is van:)
Sziasztok. Ketrin 21 illetve Barbi 21-röl valakinek valami info tapasztalat? Igazábol arra lennék kíváncsi,hogy érdemes e meglátogatni őket 😅😁
Sziasztok!
Belly abba hagyta?
Sziasztok. Noémi 34-nél járt már valaki? Ha igen akkor mik a tapasztalaitok?
Üdv kanok
Valaki volt már Emiliánál aki gyógymasszőrként is hirdet? Gyakran szokott erre járni. Infokat előre is kösz
Nilla 28-nál volt már valaki?
GrayWolf · Újonc · Bármilyen kedves egy hirdető a vendéggel szemben akár első akár sokadik alkalomnál, a vendégnek tudnia kell hogy az érzelmi illúzió mögött ott lapul a nagybetűs ÜZ*ET, amit szándékosan csillagoztam, ne sértsem a jogszabályi előírásokat. Mint minden illúzió, nem a valóság. Ettől függetlenül alakulhatnak ki laza barátságok kölcsönös szimpátia alapján, de ez a nagyon kivételes esetek közé tartozik.
Ami a lényeg: vannak akik valós érzelmekként élik át a bennük lévő kémiát az együttlét során, annyira hogy megtévesztik a saját magánéletüket. Sajnos ez a hirdetőn, a szolgáltatásán kívüli zaklatásán csattanhat.
A helyedben annyira nem bánnám. Csak negatív értékelést olvastam róla...
Nextone · Újonc · Végre van némi választék :)
az újakat tesztelte már valaki? Privátba is megoszthatjátok :)
köszi
N.
Pédé · Tag · Alexa (24)-et sikerült már elérnie valakinek ?
Nekem eddig soha nem sikerült, egyetlen alkalommal sem, amikor hírdetett éppen, akármikor hívtam. Akkor sem, ha elvileg épp fel tudta venni a telefont....
Szerinten Alexa nem létező személy, helyette mindig Nicol23 nyit ajtót, s amikor kérdezed hogy hol van Alexa, a válasza nagy mosollyal az, hogy: hát én vagyok Alexa! Eddig 2x jártam így, és elkoszontem tőle. Hivtam felvaltva is "őket", de mindig Nicol szolt bele a telefonba s kérdésemre válaszolt, h Alexa vagyok. Mintha Alexa egy szellem lenne, vagy egy alibi profil. Azt nem szeretem, hogy sokan hülyének nézik az embert, a vendéget. A helyszínen lerí hogy ő nem Alexa.
Osztom a hozzaszolast, bár nekem a masszázs az kifejezetten kellemetlen volt mert a hatamon ült, és igyekszik minél jobban irányítani a programot, hogy teljen a time. Amúgy popsi az tényleg jó, es dogyba jo tolni, de azt azért hozzá kell tenni, hogy ezeken a művészi fotókon igen igen jól mutat.