akkor itt el is árultad magad maneger vagy te is puszi neked 😘dingó dingo egy manager ott 1 bingo😂😂🤷
akkor itt el is árultad magad maneger vagy te is puszi neked 😘dingó dingo egy manager ott 1 bingo😂😂🤷
Na, ha tényleg így van csütörtökön lehet rápróbálok, aztán majd jól megírom ;)
Airgeneral · Újonc · Jártam Klau 23-nál. Elégedetten távoztam. Rendkívül korrekt, magas szintű szerviz. Képei valósak. Még visszatérek hozzá.
Mit látok! Ninettke Ny.házán, hát ez lehetetlen, vagy mégis igaz???😊
Állítólag Henivel nagyon-nagy párost alkotnak! Itt a lehetőség! Kalandra fel!🤩🤩🤩
Az én módszerem nagyon egyszerű: Egy komment elején finoman méltatok néhány lánykát (teszem hozzá - okkal), majd a végén ordenáré módon lehúzom azt, aki megérdemli. Így nem éri meg kimoderálni.
Kedves Noémi!
Eredetileg nem akartam a vitához hozzászólni, de azt hiszem az alapján, amit a debreceni fórumban leművelsz, nem kérdés többé, hogy kinek higgyek. Már több, mint 10 éve regeltem ide, a fórum működött és működni is fog, mert szerencsére nem rajtad és a hozzád hasonlókon múlik, hogy lehet-e írni és miről, hanem az oldal szerkesztőin.
Üdv
ilko
a kritikát meg nem fogadom el mert ez már nem kritika hanem undorító ami itt folyik.... mindennek van határa, és ezt a határt már rég túl lépték, nem kell nekem jó beszámoló sem az hogy dicsérjenek mert nem vagyok egy Király lány de ezekről az irkálásokról rólam száljatok le mert nagyon rám vannak szállva egyesek és ez már egyre feltűnő másoknak is! nem tudom neked hogy esne hogy nap mint nap ocsmárolnálak, gondolom te sem hagyná szó nélkül? én elfogadom a kritikát ha más is elfogadja az enyém aztán beszélgetünk..... 😉😉😉😉és igen arra kértem hogy szüntessék meg de ez az én véleményem.és nem kértem senkit arra hogy szóljon hozzá köszi A vendégeknek meg ha nem tetszik valami nem itt kell irkálni hanem van szája mindenkinek és még kell mondani szerintem így fer diszkréció 🤷😂😂alkudni a lovébol, meg amikor ide jönnek jaj én így félek úgy félek, feláll a kuki jól érzi magát akkor a földtől a csillagos égig dicsérnek még el nem végzi a dolgát, de ahogy már el végezte kiürült megköszöni, jaj milyen jó vagy és mondja jövök még vissza aztán meg jön a rossz kritika 😂😂😂🤷ehhez kell tudomány ezt nem fogadom el soha Nesze neked egyetértés😂😂🤷🤷😂😂😂😂a a további kritikát tartsa meg mindenki magának puszi,🥰🥰😘😘😘
Vélemeny nyilvánítas miatt van a fórum,nem önfényezés miatt,arra ott van a fotok és a bemutatkozás!
Persze hogy el mondom a vélemény, főleg ha nem értek egyet valamivel ami rám is tartozhat.
Szerintem gondolkozz mielőtt valamit ki írsz erre a fórumra.
Több nőről volt rossz véleményed,szerintem azt nem itt kellene!
Le nézel másokat, és közben magadat futattod hogy te mennyivel más vagy.
Látszik 🤣 azért voltak több rossz véleménnyel rólad.Mint írtam el kell foganod hogy nem tetszhetsz mindenkinek,és ezt nem rosszból írom.De már kissé bosszantó volt a sok negatív kritikád a sok lánnyal szembe.
nem azt mondtam hogy jót írjanak ha figyeltél hanem azt írtam fejezzék be a sértegetést!!! ha szeretnéd tudni tegnap beszélgettem az oldal vezetőjével és ő is így látja a dolgokat hogy semmi értelme mert ez már undorító dolog amit ti és mások itt művelnek! én leszallok a magas lóról de viszont te akkor szólal meg ha kérdeznék mert te mindenben nagyon okos vagy és mindenre van magyarázatod akkor szólalj meg ha kérdeznek légyszíves🤷😂de várj hagy gondolkozzak🤷🤔🤔nem, nem kérdeztelek a dolgod dal foglalkozz és ne velem szép napot
52-es eléjén, a Csalánosi Csárdával szemben is szoktak integetni, de inkább RL-en hirdetnek páran, közülük Korinna(29) vagy Vivien (35) ajánlható.
Teljesen egyetértek veled.
Noémi nem is értelek miért kéred az Admint hogy szüntesse meg a fórumot?! Hihetetlen....A kritikát el kell fogani,ha jó ha rossz!
Ezért biztosan nem fogják megszüntetni!
Nem felelhetsz meg mindenkinek,nem szerethet téged mindenki,ezt ezt kell fogadni és nem ilyeneket ki írni!
Kissé túl fényezed magad.Szerintem szállj le a magas lóról, főleg ha nem egy vendég van negatív tapasztalattal rólad.
További sok vendéget neked.
Régen jártam erre, de úgy látom nagyon a kezdő makktársaknak nem lesz könnyebb a dolga. :)
Nextone · Újonc · Pedig a lányok(vagy az “üzlettársaik”) a hirdetéseket az adminoknak is abból a rózsából hálálják, amit az elvtársak visznek nekik jó szolgáltatás reményében.
Sok elvtársnak hócipeje kezd tele lenni a szolgáltatások minőségével.
Talán, ha a lányok a “kopogásra” és kritikára érdemben nem reagálnak, lehet, eredményesebb lenne az üzlettársaikhoz fordulni. Mindenki érdekelt, nemde?
Arra kérem az adminokat hogy ilyen lekezelő vendégek miatt szüntessétek meg a fórumok írását mert semmi értelme itt mindenki lenéz mindenkit itt csak a vita megy a civakodás és a kritika semmi értelme ennek az egésznek így! mert aki normálisan áll a vendéghez azt is illetik sértő szavakkal és csak 1 hatalmas örvényt indítanak annélkül hogy megismernének és esélyt adnának nekem és még sok másik normális lánynak aki(k) valóban normálisan szeretnének keresni!!! INNESTŐL KEZDVE SZERETNÉK MINDEN ROSSZAKARO ÉS KRITIKÁS LEKEZELŐ VENDÉGET ARRA KÉRNI HOGY FEJEZZÉK BE RÓLAM A LENÉZŐ OCSMÁNY HAZUG SZÖVEGEKET!!!!! MERT MÉG ÉN SZEMÉLYRE SZABOTTAN NEM KRITIKÁLOK SENKIT MÁSNAK SEM ÁLL JOGÁBAN ENGEM SÉRTEGETNI KÖSZÖNÖM! EZZEL ÉN BE FEJEZTEM VÉGLEG A FOGLALKOZÁST A ROSSZ AKAROKKAL SZEMBEN AKI SZERETNE JÖNNI HOZZÁM VÁROM SOK SZERETETTEL, KORREKT NEM LEHÚZÓS SZERVIZEMMEL, ÉS SOK CSÓKKAL ŐKET, AKIK VISZONT LENÉZNEK ÉS BÁNTANAK AZT ÜZENEM NEKIK HOGY SOK SZERENCSÉT A TOVÁBBI IRKÁLÁSOKHOZ CSAK EL NE FÁRADJON AZ UJJATOK ÉS LE NE ESSEN A KARIKA GYŰRŰ SOK PUSZI NOÉMI
igen vannak véleményem, nem. voltam lekezelő csak arra kértelek meg hogy akkor hívjál fel légyszíves amikor szeretnél jönni, ebben nem. értem mi volt a lekezelő? illetve hol van a probléma? sajnos nem tudok mit kezdeni azzal ha nem ma szeretnél jönni hanem jövöhéten vagy esetleg más napon amúgy meg szerintem pont amikor hívtál boltban voltam akkor és ott nem szeretnék beszélni ott a vásárlók között 😂😂😂😂de ezt jeleztem is de ha már ez is gond nagyon sajnálom úgy látom mindenkinek vannak Hozzászólásai és kritikái sajnálom hogy itt tart ez a világ hogy mindenkiben a hibát illetve a rossz oldalát látja mindenki és esélyt nem adnak arra, hogy másokat megismerjenek közelebbről, az ilyen kedves vendégeknek akik velem foglalkoznak hogy minnél több rossz kritikát kapjak és lenézzenek ahogy csak tudnak azt üzenem hogy lehet csókolni engem fordítva is nem csak az arcomon😂😂😂😂
Persze, hogy jól van! Mit is gondoltál?! :D :D A világ legtermészetesebb dolga, hogy negatív semmi nem jelenhet meg senkiről, még ha lehúznak és fenyegetnek akkor sem... Kussolsz és csak jót írsz vagy del... Persze, hogy jól van ez így, mit gondoltál, hogy NEEM?! Ne gondolkozz, költsd a pénzt lehúzós csajokra (IS) hisz az oldalnak abból van pénze. Az még más téma, hogy a lányok hülyének néznek mindenkit (az adminokkal együtt), más neveken, más életkorokka jelennek meg ugyanazzal a képpel... :D :D Nincsenek nagy elvárásaim, pár óra és ez is del... Písz.
Helló mindenki!
Ezzel csak az a gond, hogy aki titokban jár, az nem fog feljelentést tenni, mert akkor lelepleződik.
A megoldás az lehet, ha minél többen megírják akár ide, akár máshova az élményeiket, illetve ha olyanokhoz megy az ember, akikről sok pozitív írás született már. Én például olyanhoz alapból nem megyek, aki letiltja a véleményeket saját magáról. Mert annak mindig oka van. Nincsenek véletlenek. De pl az előzményeket is meg lehet nézni, az is segíthet. aki mondjuk hetente telefonszámot cserél, az alapból felejtős. Mint ahogy az is, ha több lánynál kottára ugyanaz a bemutatkozó szöveg (sokszor még a helyesírási hibák is ugyanazok) stb. Nagyrészt kiszűrhetők a simlisek.
Noéminek úgy látom hogy vannak véleményei.Ezen felbozdulva felhívtam .A rózsák számával nem is volt gond,de számomra egy kicsit lekezelő volt.Felvilágosítást csak a rozsákról kaptam meg hogy mikor jössz,majd hívjál akkor! Lehet rossz napja volt de szerintem ha ebböl akar megélni egy kicsit lehetett volna kedvesebb!Vagy inkább fel sem vettem volna addig amíg meg nem nyugszom.Legalábbis remélem nem alapból ilyen.Így hát elgondolkoztam hogy egyáltalán meglátogassam-e.Hát röviden ennyi lenne a véleményem róla.Ezt végül is nem sértésnek szántam!
Hmmm, hogy milyen gyorsan változnak itt a dolgok. Tegnap este még olvastam a pócsi lánykákról egy kritikát, ma már nyoma sincs!
Hogy van ez? Jól van ez?🤨🤔☹
de ha ennyire van önreflekciod nem. itt kell irkalni ez az egyik! a másik meg az hogy hogy én nem bántottalak soha és soha senkit figyu semmi gond nincs ezzel hogy kritikálsz mert van jogod hozzá hisz senki sem tökéletes, de a higiéniás kicsapta nálam a biztosítékot sajnálom ezt ne szégyelld de hogy vannak ilyen emberek is akik irkafirkálással töltik az idejüket annélkül hogy a szemembe mondanák! ti tőlem elvárjátok a maximumot de én tőletek semmit nem várhatok vissza? hogy van ez? sose voltam az alkotmányba mogorva a vendégekkel mindenkit szívesen fogadtam azok akik úgy álltak hozzám ahogy nem kellett volna azok megérdemelték vissza felé is mert nagyon sokan el vannak szállva maguktól hogyha már fizet bármit megtehet és bárhogyan viselkedhett a másikkal szemben megsugom "" "ez nálam nem így van" "amit adsz azt kapsz! hiába van sok pénzetek hiába fizetsz ki mikor a hozzáállásotok illetve a tisztelet felém egy nagy 0! sajnálom hogy más lánynál megjárjátok, rossz tapasztalatotok van, de ez nem jogosít fel arra senkit hogy itélkezzetek hogy mindenki egyforma akkor! kívánok neked sok szerencsét a többiekhez!a személyes valótlan kritikádrol intézkedni fogok szép napot