"Kösz Csoki, sokat segítettél!" - by Lali in GlassTiger2 büfékocsis-túszejtős jelenet.... :-)
Üdv:
spray
"Kösz Csoki, sokat segítettél!" - by Lali in GlassTiger2 büfékocsis-túszejtős jelenet.... :-)
Üdv:
spray
Szia!
Véletlenül sem akartam a lelkivilágodba gázolni, csupán lemaradt a hangulatjel, tehát:
"Találd már föl magad Csoki!" by Lali in GlassTiger1 :-))
Érdemes rá, hogy meglátogasd, ha gondolod;-)
Üdv:
spray
Gyere!!;-)
keresnék Nyíregyházán hölgyet aki masszírozna, és közben el is jutattna a csúcsra , akár többször is . - nincs ilyen????????? :((((((((((((((((((
Kedvesem!
Az én filmjeim csak zártkörű vetítésen tekinthetőek meg!
Meglátom mit tehetek az érdekedben!
Talán összehívok négy-öt havert illetve téged díszvendégnek!
És indulhat a "vetítés" ha én nem is te biztosan visongassz majd a gyönyörtől!
Nándi · Őstag · Tegnap, 11:34
Gina Brigitta újra köreinkben! Filmjeit elnézve a "Tarzani" harngjáték sejlik fel képzeletemben! :D
Hello Nándika.🤣Szívesen megnéznélek te,hogy visítasz meg Tarzant is túl szárnyalnád szerintem. 😊😊👌
Üdv kedves írogatók! :)
Hat semmin se lepodik meg az ember. :)
Itt a reklám helye Aranyos kedves Úrak!
Mindenre a válaszom ez lenne: Az,hogy nem kuzdok meg mindenkivel, az nem nagyképuség hanem egy színt.😊😊😁.
Csók. Backy 😊😉✌✌
Elnézést kérek de ön számomra az álom nö.Szenzációs, ideális test.
Nehogy már becsicskulj itt neki Daddy ! Már túl játssza itt a szerepét nagyon pedig az egyszerű nép gyermeke... 🤣 Ha olyan nagy jogtanácsos lenne mint amilyennek képzeli magát , nem tenne ki meztelen képet magáról ... 😆😁
Az off-topic jellegu kommenteket nem lehetne torolni? Ezek csak megnehezitik, hogy ez a forum betoltse a szerepét: informalodni tudjunk a lanyokrol.
Jómagam nem bántok senkit. Ircsi sem. Arról hogy
ki hová született nem tehet, le is írja.
Viszont a szolgáltatás minőségét azért csak leírhatjuk.
És az lenne optimális megoldás ha megfontolná amit írok, írunk akár privátban neki. De csak felháborodik, meg mindegy is ezt írja.
Ez így van egyetértek, de ne bántsátok, és ne minősítsétek a hovatartozása miatt- mert az tényleg nem idevaló dolog, ez egy fórum, és legyen egy színvonala, mert aki belenéz máshonnan, ne azt vegye le, hogy ..... ( inkább nem írnám le ) - köszke Anikó
Tudjunk rá végre hogy akinek megfelelő Ircsi szolgáltatása, menjen nyugodtan. De ne reklamáljon
utánna.
Tisztelt Fórumozók!
Megkérlek benneteket hogy a fórumon ne vitatkozzatok már állandóan.
Kiderítettem. Régebben VIP_Lia néven hirdetett. Testes, hatalmas szilikon mell, popó, rengeteg tetoválás.
Ugyan már, téged meg az ügyvédi kamara b...na ki hogy füstölnél, ha megtudná hogy itt nyomulsz, ugyhogy ne oszd itt a tanácsokat, osztogass jogi tanácsot inkább 20 ezerért óránként, de ne nekünk.
Emán az okosság a héccázát, emán summa cum laude az eccer beztos is. Ja, EU, bort isznak oszt vizet prédikálnak, pénzhatalmi elit, mindig is lefognak nézni minket de sztároljad őket, ki kéne lépni a f...ba.
Filmes műalkotásait hol lehet megtekinteni?
Elnézést kivánok,nem tudhattam hogy ilyen nagy művésznőről van szó.
nem vitázom veled, de olvasd vissza amiket írtál- és rájössz hogy egy butaság, nem voltam nagyra, csak nem szeretem amikor valaki bántja a másikat mert a másik pld roma.
Ez a legalja, de mondjuk neked most PONT nem kellett volna írnod semmit, egyébként pedig jobb lenne a pároddal foglalkoznod nem itt trollkodnod, mert biztosan nincs tudomása arról, hogy miket művelsz itt. Továbbá, ha tanultál volna te is lehetnél az ami én például . . . De mindegy is . Leírtam, majd olvasd el, szabadon döntünk mit csinálunk, ehhez senkinek nincs köze, például neked sem, de az írigység téged motivál- így írnod kellett. Tedd amit akarsz. Te döntésed, te dolgod, az én dolgom pedig az enyém, és nem rád tartozik. Egyébként profiloztam már sokat, tudom ki vagy azaz milyen típusú ember. Így pont nem érdekel mit ad ki a szád :) Legyen szép napod te troll