Hát egyenlőre úgy néz ki nem váltottuk meg a világot ezzel a topic-kal
Hát egyenlőre úgy néz ki nem váltottuk meg a világot ezzel a topic-kal
Közben most jött errefelé Rita (20)
Hatalmas popsi, nagy cici nekem való. Szerintem meglátogatom holnap.
:D Nagypéntekre a feltámadás reménye alatt Ketrinből Dorisz lett!
Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
szerintem ez ilyen "önfelértékelés", mintha annyira luxus lenne, hogy őt análszex, esetleg transz kedvelők ne keressék. Mondjuk megnézném az arcát, mikor öltöznék fel, és közölném vele, hogy előtte egy transzi kicsit ügyesebb volt. Hozzátenném ennél a hirdetőnél nem voltam, csak a bemutatkozását olvastam, és már zártam is be az oldalát.
utóbbi 1-2 évben én mind a nő mind a transz hirdetőknél a változatosságot szeretem. Már rájöttem hogy 1-2-nél nem érdemes leragadni (főleg nőknél)
Szerintem csak egyszerű pigmentfolt, de semennyire nem zavaró. Genetika...bár lehet a hormonok is teszik, mert ugye a transziknál ez is benne lehet, mert biztos szednek készítményeket, akik ilyen szinten nőiesek, és tényleg nőként is élnek.
Én nem akarom elvenni a kedved, meg remélem megcáfolnak a fórumozók, de ez a transz téma eléggé tabu sokaknál. Max 1-2 kérdező jön, a másik része meg visszaolvas hogy kiket írtam be, mint akik ajánlottak.
Kaposvári Naomiról lenne szó csak ez lemaradt.
Sziasztok!Naomiról tud valaki valamit elég hosszú ideig az apró hirdetésben hirdetett,majd utána lett több képes hirdetése egy hete.Majd egyszer csak eltünt a hirdetései.Esetleg ha valaki tud valamit előre megköszöném.Sziasztok.
Igen is - is. Vannak valóban utcán dolgozó autós kalandot vállaló hölgyek, ahol nincs tisztálkodás a randik között, esetleg a tetthelyen lehúzás van, direkt rossz környékre visz hogy még az élettől is elmegy a kedved. Sajnos belefutottam én is ilyenbe. De van olyan is aki autós kalandot vállal lakásról jön le, tiszta ápolt, jó helye van, rendes nincs kalóz veszély, de ez általában ritka de nem elérhetetlen.
Sziasztok ! Györben szoba Kiado ! Itt irj üzit !
Köszönöm 💋💋
Nem csak az idősebbeket csak azokat jobban
Mert nem is ez kitalálta én tuti nem mondtam
Köszönöm szépen gyere máskor is ❤️💋💋
Nem mondtam iet én nem válalok írtam is hogy extraim nincsenek valakivel be keversz
Biztos hogy nem mondtam iet nm válalok popó sexet valakivel ősze keversz
Ez logikus és rendjén is van. De azért ne ilyen sok időbe teljen.
Ez egyértelmű, hogy nem ennyi felhasználó nézte meg. Ennyien biztos nem vagyunk akik érdeklődnek vagy foglalatoskodnak a témában. De azt se hiszem, hogy mi ketten és az oldal kezelők nézték meg ennyiszer. Biztos vannak mások, csak jó lenne ha előbújnának. Az ő érdekük is szerintem.
Én akkor se tudom megérteni, miért nem mernek ide írni. Senki se tudja, hogy ő Kiss Jóska, vagy Nagy Péter.
Hát az a poén, hogy némelyik transzi igényesebbnek néz ki, mint kolleginája. Meg amúgy is, minden hívásnál megkérdezi voltál transzinál? Lehet megkérdezi, de elhiszi, hogy igazat mondanak neki? Letagadja és simán elmegy hozzá. Fogja tudni bizonyítani? Egy nagy fenét. Szóval igazad van, mi se kérjük számon kivel voltak együtt.
Jó, de a pestiek se hiszem, hogy jártak már mindegyik hölgynél. Vagy annyira bevált valamelyik, hogy nem érdekli más? Azt nehezen hiszem. Nekem is voltak jó élményeim, mégse ragadok le egynél, mert érdekel van e ennél jobb, stb.
Szó mi szó, szeretem ha kezdeményeznek. Legalább abból úgy tűnik, mint ha tényleg érdeklődne és tetszenék. Amúgy sokat szemezek a hirdetésével és feltűnt a hasán egy nagy folt. Valami bőrhiba?
Akkor Zara is képbe jöhet már. Benne lehet a pakliba.
Ez a szám közben folyamat növekszik :D tudom hogy sok, ezért írtam korábban:
"mert a mai világban, a photoshopok és filterek miatt, bárki csinossá és széppé varázsolja magát"
A háromnegyede valószínű sztornó lenne :D szóval ezeket lenne érdemes megtudni, de ha nem segít nekünk más, úgy sajnos nem lesz könnyű
Én sem bántásként írom,de egészséges,normális hetero férfiak 99%-át az ilyen típusú "nő" nem érdekli,így szerintem ez egy abszolút fontos infó volt!
Hát első körben az,hogy van olyan aki egy szimpla masszázsért 30percre képes lenne kifizetni 12.000ft-ot?
Hat eleg viccesnek találom
előtte Győrben volt, szemeztem is vele, de aztán fogorvos másképp gondolta a következő napokat akkoriban
De akkor friss élmény alapján tényleg jó lehet.