Hallo. Fehérvári út környékén kit tudnátok ajánlani?
Hallo. Fehérvári út környékén kit tudnátok ajánlani?
Említette talán, hogy idén már nem lesz elérhető, vagy hogy csak az év elején, de pontosabbat én sem tudok, jöhet info, akár privátban is ha van valakinek.
Egy biztos, nagyon fogom sajnálni a csúcs szexi homokóra alakját és azt a gyönyörű kerek popsit... :)
Nelly 33-ról tud valaki valamit? Vagy ennyi volt?
Helló Pédé! Nehéz megítélni, hogy Őt akartam-e elérni mikor beszívattak , de ha 63 vagy 13B a házszám ne menj oda. Tudod nagyon jónak néz ki a csali és Én is mennék rá, de annyira egyformák a hirdetések, hogy egy jó villantóval, bizony megtévesztenek. Viszont a helyszínt nem tudják olyan sokszor megváltoztatni mint a neveket. Béla
staffi · Őstag · Már regota nem hírdet ,viszont ha nem hirdet nagy valószinüséggel nem is dolgozik, szerintem már a privát életére koncentrál... engedd el a történetet...
Pédé · Tag · Alisa(21)-nél járt már valaki ?
Udv! Zoe 34rol valami info? Nagyon bomba a lany. ❤️
Ajjajjaj leiszom magam.....
Nándi · Őstag · Baccameg már számolni sem tudok, még hozzá kell adni eggyet!
Jól belehúzott.......
Köszönöm 23 évesen 3 ? Az nem piskóta......
Nándi · Őstag · Jut eszembe 3 gy áldás után nem szoríthat nagyon!
Nándi · Őstag · A nevedben is benne van, hogy nem vagy "gyerek"! Illene látnod a pályán! Miért kérdezel olyanról aki régi versenyző! Lásd a tetkói, soha nem voltak kitakarva!
Margo33 hoz valaki tud kontaktot régi hirdető volt
Őszintén? Én nagyon jó indulattal is 5 hirdető van jelenleg akihez elmennék ha most muszáj lenne de akire azt mondom bármikor az 1:) de ez az én véleményem:)
Tina 23 vélemény előre is köszönöm
Zsoltii12 · Újonc · *** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok voltam Sztella22 nél, nagyon meg vagyok vele elégedve, azon volt hogy jól érezzem magam, sikerült is neki, csak ajánlani tudom, ügyes lány és kedves 😉
Jelenleg négy Jázmin nevű hirdető van fenn az apró hirdetéssel együtt szerintem nem egyé a hirdetés kik a megbízhatóak jöhet privát is.
Köszönöm. Bár ez nekem kicsit messze van Hajdú bihartól, de aki éhes ne válogasson. Bízom benne hogy lesz még közelebb is.
Sziasztok. Linda 29, Britney 22, Vivi000, Szandra 27 ről van valakinek vélemény tapasztalat. Sos kellene holnap szeretném egyiküket meglátogatni. Barátnős együttlétre vágyom.