Azért van baj - nem kicsi - hogy egy ilyen (előző) hozzászólásomat 4 napig nem sikerül elbírálni. Gratulálok!
Azért van baj - nem kicsi - hogy egy ilyen (előző) hozzászólásomat 4 napig nem sikerül elbírálni. Gratulálok!
Hello Mindenkinek!
Egyszerűen siralmas a helyzet! Az árak elszabadultak, a szolgáltatás színvonala pedig jelentősen csökkent, alig van megbízható hölgy. Olyan tarifákat mondanak be a telefonba, a kedvem is elmegy. Most a halftime show is tizenottel megy, amire még jön az extra réteg. Pedig szerintem igény az lenne, de így részemről felejtős, és sokan vannak még így. Lenne esze egy-két managernek, picit alámenne a piacnak, sokkal jobban menne a Business.!
A Polírudvarban van egyáltalán még valaki? PM is jöhet.
Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását?
Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását?
Sziasztok ! Kit ajanlanatok jobban egy jó mocskos szexhez Amira27-t vagy Mirat? Mindkettőnek sok pozitív beszámolója van , de nem tudtam dönteni :/ Arc számomra fontos úgy hogy a szebb arcúr választanám de mindkettő arca kíván takarva , szerintetek ?
Sziasztok!
TsBiankánál volt már valaki? Aki igen, megosztaná a tapasztalatait?
Conyrol tudtok valamit? Szoke milf, itt hirdet Győrben.
koszi az infót.
Én alapból messze elkerülöm azokat akik autós kalandra is vállalkoznak.
Hol van Gabika? A legjobb csaj a Dunántúlon, most akartan fekleresni, erre eltűnik....
Én is el szerettem volna tegnap menni hozza a sok beszámoló alapján meg fogott nagyon! De sajnos nem nyitott nekem ajtót mert azt hitte roma vagyok! Pedig már bent voltam a lépcsőházban! És még csak a telefont se vette fel! SMS-ben értesített hogy nem tud fogadni mert nem szóltam neki hogy roma vagyok! Nem tudom ezt mi alapján szűrte le!? Kicsit rosszul esett pedig nagyon sokat készültem a randira hogy álpoltan érkezek hozza! Sajnálom hogy nem tudtam megtapasztalni azt a sok jót amit írnak rolla! Szép napot!
Múlt héten felhívtam.
A telefonban nem volt túl közlékeny, tájékoztatás is csak szűk szavuan. A lényeg 30 perc 20 . 1 óra 30 + extra
Bár biztos gyönyörű nő ha fedik a valóságot a képek.
De annyit nem ér.........
Nem mentem 😆
Bzsi · Újonc · Sziasztok oltárci Eszterről tapasztalat ?
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok
Felejtős. Nem véletlen, hogy csak egy kép van róla.
Anno, amikor még volt piroslampa oldal, nem egy lehúzós vélemény volt a hölgyről. Akkoriban (2016-17 körül) egyszer láttam is az utcán, nem mondom hogy nem kívánatos példány,de valami rémes stílusúnak írták,jobb nem kidobni az ablakon a pénzt... Masszázshoz azért kell némi tudás / tapasztalat, szexhez kevésbé(?), nos asszem ő amolyan igazi "megjátszós" versenyző, jobb kihagyni...
Ha olvastad volna a fórumot, messziről elkerülted volna. Sokan megszívták már így vele. Nem hiába hirdet hetente új néven...
Sziasztok!
Szoke szilikonos milf Conynal járt már valaki? Van infotok róla?
Kulsore milyen? Franciaja stb?
koszi a választ.
Szia:) Hol tudjuk fel venni a kapcsolatot?
Petya_001 · Tag · Na igen, ebben is van valami. 🙂