Sziasztok .Melittáról Valakinek van valami infója?Privátban is jöhet
Sziasztok .Melittáról Valakinek van valami infója?Privátban is jöhet
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok meg található, várom régi és új vendégeimet. Viberen is elérhető vagyok. Non-Stop dolgozom
Üdv Ircsi 31 el valaki van tapasztalata?
Valaszokat privátban is várom és előre is köszönöm
Amit egy átlag ember egy nap keres azt bizonyos emberek fél és egy óra alatt játszva élvezettel meg keresik akkor legalább ne húzzák le a többieket ha becsületesen fizetünk.
Micsoda irodalomszakkör lett itt. :D
Tudjátok mi a durva?
A kedvencem ma nem elérhető, de kedvem lenne egy kis kalandra, de nincs egy olyan lány se akihez szívesen elmennék...Debrecen.. 200.000-es város...
Mellesleg nem mindenki azért választotta, hanem mert nem találnak rendes munkát. Mostanában 2 olyan lányról is tudok, aki boldogan mondta, hogy abbahagyta mert talált munkát gyárban. Persze ez nem nagyvárosokra jellemző, inkább gazdaságilag fejletlenebb vidéki régiók, ahol a megélhetésért csinálják ezt a munkát, nem azért mert szeretik.
cunnilinguist · Újonc · Sziasztok,
Shanel 20 vagy Mesi 29, van esetleg valakinek tapasztalata az említett hölgyekkel? 🙂
Szólj a fogyasztóvédelemnek 🤣 vagy ne fogyassz. Azért ezt a szakmát választották, mert a Legoba a 3 műszak az büdös, meg tanulni is büdös. Azért.
Ez így van árak a plafon minőség és megbízhatóság nulla tisztelet a kivétel.
Háhhh haver, jól megnevettettél. 😆 "Mintha nyűg lenne nekik" Mit gondoltál passzióból, kedvtelésből nyomják? Megmomdom neked a tutit, letudás a lényeg, azaz kelletlen teljesítés. Tehát nem szívesen, kelletlenül, de teljesítik, érted, különben nincs csentó. Olyan nincs hogy rossz nap, akkor pihi legyen, szabadság, ennyi. Jól néznénk ki ha a színházba a színésznek is épp rossz napja lenne, és egyes alá lenne a produkció emiatt. Én speciel visszakérném a jegy árát. És tényleg nem lesz így jó, ebben igazad van, ami nem megy nem kell erőltetni, irány a Lego 3 műszakba, vagy go tanulni, szoval vannak itt alternatívák, és nem kell másokat megkárosítani, átverni, mert a fagyi könnyen visszanyalhat.
Sziasztok.A régi motorosokhoz lenne kérdésem.És nem reklámozni szeretnék!!!De szerintetek ki az a top 10 akit biztosan csalódás mentesen mernétek ajánlani másoknak is! Értem ez alatt hogy megbízható ,képei valóságnak megfelelő, nem óra nézegetős de tudjátok hogy mire gondolok.És meg egyszer ez nem reklám!!!De mostanában nagyon sok az átverős lány!!!És evel tudnánk kicsit szűrni szolgáltatást és a felesleges körök tételét a részünkről mint fogyasztók!😉 Biztosan lesznek akinek nem tetszik az írásom .De szerintem belefér a fórumban hogy erről is esen szó.
Vanessza 133 köszönő viszonyban sincs a képeivel! Szerintem felejtős.
Bellini annyira jó? Párszor kerestem már de sose értem el nyilván elfoglalt
Az új hírdetőknek tisztelet a kivételnek de elég furcsa üzlet politikája van!!!És nem jó a fogyasztókra nézve! Szerintem ez szomorú!Csak azt nem értem hogy akkor miért ezt a szakmát választották?
orgazmo · Újonc · A mostani tendenciáktól picit mintha eltérne a hsz-em, és talán furcsán fog hatni... olvasva itt az elmúlt időkben kialakult állapotokat... :-)
Mintha változott volna a piac. Sok kedvenc eltűnt... sok új hirdető, akiket nem ismerek.
Tudtok ajánlani (kereső nekem is működik, tapasztalatok alapján kérdezném) fiatal, vékony lányokat?
Köszi
Hát titudjátok😀 Ennyi kocka csokiért vágjál partyba 2-t. 🤣Kimberly sajnos semmi extra. Ennyiért átruccantok Debrecenbe és Anita Bellini is kezelésbe vesz😀Na ő apukáim nem kaksival gurit.
Sziasztok ! Inez 28-ról tud valaki valami infót ? Akár priviben is jöhet. Képek mennyire frissek? Valósak? Hozzáállás , technika? Köszi.
Sziasztok! Visszatért a lopos a Király utca 63 ból Laura 22 néven az új telefonszáma 0670/7249347. Vigyázzatok!
Srácok, csak nekem tűnnek a csajok kedvetlennek ? Telgefeknbeszélgetés során már el is megy az ember kedve. Mintha nyűg lenne nekik. Megértem ha rossznapjuk van, vagy ők is csalódnak bennünk de akkor pihenjenek. De ez így nem lesz jó. Átmegyek inkább Debbe
Sziasztok! Noemi 34-rol valakinek valami info? Akar privatba is johet, kepek alapjan elegge felkeltette a figyelmemet na de gondolom nem csak nekem