Sziasztok!
Egy időben jártam Anikó (35) -hoz, azonban eltűnt az oldalról.
Nem tudja esetleg valaki, hogy mi lehet vele?
Sziasztok!
Egy időben jártam Anikó (35) -hoz, azonban eltűnt az oldalról.
Nem tudja esetleg valaki, hogy mi lehet vele?
Szia ! Így van le van tiltva a véleményezés , mert nem minden vendéget fogadok, és ebből szokott ki alakulni az hogy szándékosan rosszat írnak ! Illetve pozitív véleményt én is tudok írni magamnak 🙂 ezért nem ezekre kell adni ! Így neked is azt tudom ajánlani hogy gyere el és döntsd el te ! Szeretnélek meg kérni titeket arra hogy ne itt beszéljük mar meg ezeket , hivjatok fel nyugodtan és minden kérdésre szívesen válaszolok ! Köszönöm 💋
Hali!
Nekem inkább a vélemények letiltásával van bajom, mintsem a képekkel.
Evelin (22) hevizen es keszthelyen sopronban es stb helyeken hirdeto lanyt aki teheti messzirol kerulje el, ha jot akar maganak...
😊 szívesen ! Ha pedig kerestél és nem tudtunk egyeztetni , akkor próbálj újra mert valószínű foglalt voltam !
Köszönöm a kulturált választ.
Ezért kell el jönni és meg nézni ! 🤪 Amit te észre vettél , az nem Más mint a háttér homályosítás ,mert a kép jó lett a háttér pedig nem meg felelő volt ! Női taktika ! De nem itt kell írogatni és találgatni ! Gyere el nyugodtan híd el nem fordult még ki tőlem senki ! 🙏🏻🙈
Például a 21.képed. De több is van.
Ne haragudj de te mit látsz ? Mi görbül ? 😂 Gyere el nyugodtan és meg látod itt nem görbül semmi !
Igen, a régi Latika(22?)nagyon finom volt itt Nyíregyházán! Ő is fekete hosszú hajú volt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a Lati26 az valóban ő. Arra emlékszem, hogy jóval magasabb volt, mint itt a mostani Lati26. Feszesebb is volt testre, persze az időtávlatokat is be kell kalkulálni.
Többen is úgy tudták(tudják?), hogy civil állása lesz, így a kipihenés szó-jelentsen az bármit- csak elvontan értelmezhető!? 😂
Csatlakozom!
Egyértelműen és első helyen Szofi45!
üdv:
spray
Zara42 nevü hölgyről tud valaki valamit elég csábitó mintha lett volna már itt.
Milyen jó kis popsi van Cinti 34 alatt! :-) Nem járt nála valaki mostanában?
De ismerős a Latika régebben tuti láttam valahol! Tapasztalatok esetleg valaki nek?
:-)))
Tarzan írta, hogy kicsit pihenni fog. Hiába no', fiatal szervezet gyorsan regenerálódik:-)!
üdv:
spray
Szia!
Február közepén volt erről egy rövidke polémia itt a debreceni fórumon, hogy ki kit ajánlana stb. Ha gondolod...
Üdv:
spray
Virginiát csak ajánlani tudom, én nagyon régóta járok hozzá,
Tegnap dél felé mentem Szigetvárról Pécsre és Tortyogó után volt egy szőke csaj a jobb oldalon, ott ahol elkezd emelkedni az út ismét.Vagy 50m beljebb állt a földesúton, nem láttam miféle. Ahogyan mentem tovább, a bal oldalon, a zöldséges bódé előtt még állt egy fiatalabb csaj is.
Ez gyors volt!