Sziasztok. A Pócspetriben dolgozó Amandárol van valakinek infója? Este elmennék hozzá. Jöhet privátba is. Barátnőjénél Vikivel már voltam az nagyon adta.
Palika28 · Újonc · Sziasztok. A Pócspetriben dolgozó Amandárol van valakinek infója? Este elmennék hozzá. Jöhet privátba is. Barátnőjénél Vikivel már voltam az nagyon adta.
Aphrodité masszázsról50 tudtok valami infót?
Köszi
Látom nagy a szerelem !Sugok egy picit neked.Nem csak te beszéltél vele ha nem én is!Rossz tanácsot kaptál tőle ismét hogy folytasd az irogatást. Kevesebbet drogozzatok!VIRÁG szálaim.
Sziasztok!
Meglátogattam Szombathelyen Alexa (27) művésznőt! Ő van a képeken, de egy Katasztrófa. Első alkalommal tapasztaltam meg a lehúzás élményét. Abszolút kerülendő kategória, nem véletlenül nincs lehetőség az adatlapján beszámolni róla.
Egy szóval sem állítottam hogy szerelmes vagyok, illetve a hölgy akiről beszéltem nem is az országban dolgozik/él, ahogy én sem szóval semmi értelme nem lenne lejáratnom téged, nem áll érdekében 🤷♂️
Csak szabin voltam itthon, gondoltam lesz egy jó órám meg egy jó éjszakám másnap, de nem volt, és gondoltam leírom a tapasztalataim, hogy figyelmeztessem férfitársaim. Felőlem aztán mehetnek hozzád ezren is, egy csomóan nem is olvassák a fórumot, ahogy én sem tettem, pedig ha okosabb lettem volna láttam volna, hogy már nem egy ember futott bele a csapdádba. Szombathelyi fórumon el lehet olvasni mindent kedves Heniről/Leyláról (vagy ki tudja hányadik nevén lesz fenn jövő héten), aki nem hiszi, járjon utána.
Én tanultam a magam hibájából, más tanulhat az enyémből vagy elmehet megbizonyosodni, az én lelkiismeretem tiszta :)
Most már be azonosítottam és célkeresztbe tettem a hölgyikét! Köszi az infót.
Szofi 26 valaki valamit megköszönném akár privibe is
Sziasztok. Abban tudtok segíteni, hogy ki található a Jókain mostanság? Előre is köszi.
Rubens 0909.Azt hiszem rossz a memoriád.Neked azt mondtad egy másik lánytól jöttél hozzám akibe szerelmes voltál.Aki el mondásod alapján beállva gusztustalanul kitágult szempillákkal fogadott téged utoljára és ez miatt inkább hozzám jöttél. A találkánk közepe vége felé már próbáltál hülyének nézni mert hogy ez s lány ingyen csokolozott veled és ingyen csinálta neked a gumi nélküli franciát. Te idiota!Azt gondoltad mindenki hülye!?Egész nyugodtan irogasd a faszságsidat ez a verőember duma nagyon bevállt itt szombathelyen csak ugye bizonyítani nem tudja senki sem mivel ilyen nincs!El hiszem hogy nagy Úr a szerelem és minden kérésének szeretnél eleget tenni a lánynak köztük a legelső hogy irogass rólam. Nem csak te vagy így ezzel vagytok még vagy 5 en. Csak tudod az a gond hogy ralytatok kívül jár hozzám több 100 ember még se irogatnak ilyen hülyeséget mint te ,vagy ti .Üzenem a kis macskádnak Zalaegerszegre ha nem tud keresni mellettem ne jöjjön oda ahol én vagyok!Te meg egész nyugodtan irogasd a faszságaidat😘
Érdemes a rendelési idő kezdetén vagy picivel előtte keresni! A kezdeti idegenérzet feloldására ajánlatos egy kicsit sztorizgatni vele, nagyon jó néven veszi és az oldott hangulat részeről garantálja a kiváló együttlétet. Nálam működött és egyébként a Debreceni Ginger24-el is ugyanez játszott, aki hasonló karakter.
A "lezárások" időszaka alatt volt először egy legutóbb Sasha22 néven hirdető üdvöske. Hosszú szőke, piercinges, szilikon cicis táncosnő(,Svájc,ausztria), maximum 2 napig volt itt. Legutóbb a Füredi úton rendelt a Spar mellett. Kétszer tudtam találkozni vele. Azt kell mondjam, hogy ő egyedül új alapokra helyezte a vállalás és a minőség fogalmát. Vizuálisan a szőke Szabrina26 lenne a Top, aki a honvéd/csemete utca sarkán rendelt, de itt a Sasha22 ezt simán hozta. Remélem látjuk még...
Hali!
Szofi44, Adél45, Milf Sheron( a negyvenes kategóriák, szeretnek adni és kapni is! Szeretik a faszt,jól szopnak,dughatóak bármely pózban! Vendég központúak!
Lili és Lotti hasonlóak mint a fenti hölgyek,ők a 20-as korosztályt képviselik! Ajánlott szolgáltatók!
A szex nem ettől szokott jó lenni, fontos amit írtál, de ez csak a normális kapcsolatfelvételre elég. A jó szex ezekkel együtt is még simán elmaradhat. A kulcs az, hogy szereti e valaki azt amit művel! Ez nem szakma, ez egy választott élethelyzet, bizonyos, vagy bizonytalan időre, akiknek ez szakma, ők soha nem lesznek igazán jók ebben. Nem szakma, mert igazán nem tanulható és nem szakma, mert alap esetben ez idő alatt a teljes magánéletét is befolyásolja. Nagyon összetett ez a téma! Sok tényezős és személyfüggő is!
Szia. Melyikre gondolsz?
Lana29, Ékszer Viki, Any41, Nelly31, Dominika29 és végig fr*nciára az Abigél!
Sziasztok
Laura (26).
Van valakinek vele tapasztalata? A képeken ígéretesnek tűnik.
A ketes hirdetos kép az nem ő, az szerintem Karola, mert ugyanaz a hang veszi fel a telefont s kérdésekre ismételgeti mint a papagáj, h megbeszéljük személyesen, megbeszéljük személyesen.. Meg Kallosemjenbr invitál, Vanessza meg Nagykállói. Nem rossz szerintem se a csaj, de kár h nincs most kérója.
Sajnos sokan így jártak ott. Anno nekem is megjelent a verőember. Tőlem egy igénybe se vett extráért akart plusz pénzt. Mondtam hívjunk rendőrt, akkor visszavett. Számomra hihetetlen, hogy még mindig meg tud élni Szombathelyen.
Sporttársakkal folytatott beszélgetések és néhány telefonhívás alapján teljesen rendben lévőnek tűnők:
Heni28 (vagy ahogy Ninettke hívja: Hencsike...:-) ), Hanna26, Dolce Masszázs40, Bia31, Anikó35.
Jjja és sztem egy vékony sorral elmegy Adél45 is főleg a hozzáállása miatt:-).
Üdv:
spray
Ezeréves hirdető, Vanessza, Vani, Vannika néven is hirdetett (sőt, még van is egy 'kétes hirdető' Vanessza, ő is az)
Az biztos, hogy nem 19 éves, tekintve hogy vagy 4 éve voltam nála. Összességében nem volt rossz, de nem is lettem visszajáró.