Tavaly ősszel engem felhívott és azt mondta, ha újra indul, értesíteni fog. Ám azóta semmi, valószínű más tervei vannak. Az a régi szép világ, ami a pandémia előtt volt, már nem jön vissza.
Tavaly ősszel engem felhívott és azt mondta, ha újra indul, értesíteni fog. Ám azóta semmi, valószínű más tervei vannak. Az a régi szép világ, ami a pandémia előtt volt, már nem jön vissza.
Haj, a régi szép idők!
Értem VIRÁG szálam!
Tomi05 · Kvázi-tag · Szia. Most Máriapócson rendel . Kérésre apácának öltözik ,letérdepel ,imádkozik és bőnyáll@l kielégít. Én nem csalódtam benne.
HELGA 54 valakinek tapasztalat infót szeretnék
staffi · Őstag · Emlekszem, nem is volt rossz kis roma csaj amugy, de "Gyula" szarul nezett ki😁emlekszem emailba kúldözgették egymasnak.a képeket a csajrol a makktarsak ,hogy mindenki felismerje már az ajtoba.. A csaj az egyik szobaba Gyula, két kutyával a másikba 😉😁
Tomi05 · Kvázi-tag · Komám te ezt nem értheted. A védelemnek ment fel az ár@ nem az óvszernek! 😆😁
Tomi05 · Kvázi-tag · Barátom akkor jól emlékszel biztos te is arra , hogy azokban az időkben egy gyula gúnynévre keresztelt leányzótól kellett tartani ,hogy bele ne fussunk a csapdájába . 😃 A régiek közül biztos sokan emlékeznek rá. Ami azt illeti most is lenne pár hölgyemény akire illene ez a név...
LLassanként regisztráltál és csak kérdezősködni tudsz lányokról, Te még senkinél nem voltál hogy egy kis tapasztalatot ,meg osszál velünk!!!??(
Sziasztok! Pindurkáról valakinek infója? Jöhet privátban. Köszönöm.
Sziasztok !
Alice-ról valami új infó ? Meddig lesz tartós szabin ?Esetleg a számát valaki privátban elküldhetné ha úgyvan ! Köszönöm
Sziasztok!
Mia 42 Milf nálunk járt nemrégiben. Van vélemény a művésznőről?
Köszi
Szia!
Azért érdeklődve várjuk a te Top 10-es listádat is;-)!!
Üdv: spray
Bújj el majd meg kereslek nyénnye🤣🤣🤣
Neked senki se osztott lapot!Feltűnő vagy te idiota hogy mindenhez hozzá írsz ami rólam szól.Vedd már észre magad !Unalmas vagy már, és egyben szánalmas te bohóc!Hány imailcimen irogatsz ????Te szerencsétlen.Nem tud a nőd keresni mellettem???Várjatok be !dongó 🤣🤣🤣Irogatós betyár
Hát gyerekek!!!! Úgy döntöttem ezt megosztom mindenkivel. A sok negatívum ellenére, felhivtam Henit az oldalon. Egy órát töltöttem el vele, és úgy alakult hogy egész éjszára jött el hozzám. Nagyon ápolt tiszta jókedvű lány, és be vállalós. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy fajta lelki társat találtam a személyiségében, illemtudó és művelt egy Nő. Csak ajánlani tudom és merem őt mindenkinek. Imádni való. Tökéletes a teste, és valóban azt kaptam tőle amit előre meg beszéltünk. Biztos hogy vissza járosa leszek.
Tudtam is beszélni vele! Köszi. Úgy látszik Nyíregyházát is nézni kell külön a Rossz.....-on
Hoppá, bocsi.. A Rossz...-on ott van! :) Azt hittem a Vidékre érted.
Szia. Most átnéztem, de nincs ott. Volt anno egyébként Nyíregyházán, de most nincs. Megismerem akkor is ha képeket cserél, kicsit mindig befrissít. Köszi mindenesetre...
Hali Amira apróhírdetőről van vélemény?