Személyesen lecsekkolom neked a tangát rajta. :)
Alexan · Újonc · Személyesen lecsekkolom neked a tangát rajta. :)
Alexan · Újonc · Mindenképpen drága.Millió puszi a bimbókra.
sziasztok!
Lara 28-ról van valakinek tapasztalata?
köszi!
Kecskemét történelmi belvárosában kiadó egy gyönyörűen felújított, ellenben nem túl nagy (11 m²) kis lakás. Kizárólag hölgyeknek, bármely tevékenységre…💋🍆
Napi fizetés megoldható.
Értsétek a hirdetést!.Hogy egyértelmű legyen, dolgozós lányoknak kiadó.
20 000 Ft / nap.
szomszéd nincs, én vagyok a tulajdonos, itt nyugodtan dolgozhatsz. Válaszodat ide várom.

Kedves Urak!
Sajnálattal közlöm hogy az általatok írt megyjegyzésektől még nem lesz több munkája a pátyolgatottaitoknak
Nem szeretném magam reklámozni
Inkább dolgozom aztán pihenek!
Kitartást
Szép estét kívánok mindenkinek!
Sziasztok. Az apróban hirdető Amira hölgyröl van valakinek tapasztalata?
juliusz78 · Újonc · Sziasztok! Naya nevű hölgyről van valakinek tapasztalata?? Az tetszik hogy nem nonstop a hölgy ,de ez még nem elég. Ha valaki volt már nála kérem ossza meg velem. Itt vagy privatban. Köszi
Izgatottan várjuk!😍😍😍
orgazmo · Újonc · Felső polc, kedves, aranyos, de nem valami lelkes. Olyan tett a dolgod de azért igyekezz, mert az óra ketyeg.
Volt olyan egyszer, mikor kicsúsztam az időből. Olyan hirtelen rakott ki, hogy amikor döndült az ajtó kb 1 perccel előtte még pakoltam. Én meg úgy maradtam meglepetten és befejezetlenül... :)
De... alapvetően jó csaj a Kim.
Én még akkor voltam nála, amikor itt megjelent. Akkor 22-23 volt a számjel, a borbírón volt, legendás hely volt anno. Ő van a képen, igazán szép a nő, a kapcsolatfelvétel rendben ment, nekem nagyon tetszett addig. A szex nagyon érdekes volt, teljesen érzelem és reakciómentes volt végig, a közepétől el is ment a kedvem. Olyat még soha nem tapasztaltam, mint akkor úgy. Végig nagyon kedves volt, de ennyi.
Meg lesz 😉👍
Köszönöm szépen alexán az értékes beszámolót szívesen várlak máskor is ugyan ilyen cukin és kedvesen hívj bátran!!
Szeretnénk egy fehér tangabugyis képet látni rólad😍😍
Hát igen, amúgy jó lenne szépen lassan megtanulni a fórumozóknak, vagy inkább bevezetni, hogy ha írnak valakitól, egy linket, telefonszámot vagy bármit tegyenek a nevek mellé. Több okból is: Nevet bármikor változtatnak a lányok, de profil linket nem biztos, plusz telefonszámot sem biztos, hogy egyből cserélni tud ha pl negatív a hozzászólás. Most pl van RL-en egy Zita(22) de akkor mi a 27 és a 28? Szóval igen, kicsit nehezen vehető ki kiről is van szó pontosan... :)
Sziasztok 😁 Szia szép Napot kívánok
Ez gondolom nem rólam szól
Mert rám nem illik az infó
Fogfájós napon nem kell dolgozni, fogorvoshoz kell menni, ennyi. Vagy táppénzre menni, amúgy engem is siettetett, erősen éreztem a "haladjunk már" flilinget, szóval Zitának egy feketepont részemről is.
Szépnek szép, ha nem sajnálod a rózsaszálakat....a hozzáállás meg kinek mi jön be.
Én egy fogfájós napján látogattam meg, de mégis kedves és közvetlen volt velem. Mennék még, de sajnos mindig nagyon messze van tőlem.
A test es arc ertekeleset megerősíteni tudom, viszont en hozzaallasban is átlagon felülit tapasztaltam. Szvsz az egyik legjobb most a varosban. En biztos visszamegyek meg hozza, remelem rendszeres látogató lesz Nyiregyen.
Zita22(27),(28) Megleptem magam vele nőnapra.
Van egy jó, és egy rossz hírem. Test 11/10, arc 10/10 szubjektíve, de sajnos rettenetesen unott és lekezelő volt. Van ilyen . Több sikert nektek! Pedig egy gyönyörű romcsi lány, sajnos megbántam, hogy nem Gabyhoz mentem. (: