Te meg elhiszed ezt a baromságot amit kérdezel? Tényleg elhiszed, hogy ezt komolyan gondoltam?
Te meg elhiszed ezt a baromságot amit kérdezel? Tényleg elhiszed, hogy ezt komolyan gondoltam?
Azt nem tudom hogy a csaj gazdája ehhez mit szólna. 😃😃
Te elhiszed ezt a baromságot amit le írsz???
Hát, mik nem vannak, de ha ez igaz lenne akkor inkább Don Juan DeMarco történetére hasonlít! Akinek az élete egyetlen vágya boldoggá tenni az asszonyok seregét.😊
Nándi · Őstag · Igazad van! Most van egy 28 as aki valójában 46! :D
Uh akkor ez a csaj full belédeshetett, lehet azért mellőz, mert nem bír az érzelmeivel, nekem is volt jó pár ilyen h utánam " abbahagyta" mert olyan hatással voltam rá.. vagy éppen nem fogadott, mert már "többről" szólt volna a dolog, mint a rosékról....hát nah Staffikám, mi ilyen Don Juanok vagyunk, nincs ebben semmi különös 😉🤫
Majd lesz másik Staffi barátom,ne búsúlj! Lehet nem pont olyan,de lehet jobb!!!
Nabuuk · Újonc · Köszönöm a válaszokat. Amúgy nem tudtam. Tény hogy nagyon csinos.
Nem megbántava és nem elítélve őt,de ebben az esetben még meggondolom.
De tényleg nagyon csini.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat
Ezt az "extra" felsorolásos részt én személy szerint megszoktam állítáni a beszélgetés alatt és megfordítom a story-t. Rákérdezek, hogy egy komplett óra hogy néz ki és kiveszem belőle azokat a extrákat, amely extrák tuti nem érdekelnek, anál, 69, meg ilyenek és kérek egy ajánlatot így! Aki ezekből sem kapcsol és pussolja tovább a darabonkénti extrákat, ott fájóan búcsúzom. Vicc! Egyébként is, csak az első randis helyeken nyelem be ezt a kamut, ha még a második randin mindig ez a smafu van, akkor felejtő utca, bármilyen is volt a történet. Teljesen életidegen, hogy tételenként sorolja, hogy mi újság.
Ki az?
staffi · Őstag · Ugy látszik a kedvenc húsz éves hírdetőm ráunt a fejemre.. :( lehet néznem kell valami uj fiatal hirdető csajszit..?! Addig is meghalgatom többször is a TESWÉR - Ne is tagadd cimű számát ami valamire(kire ) emlékeztet...😉🙃
Iggggen, többek közt.
Én azt 'szeretem' , amit én burkolt ..emelkedésnek hívok (kicsit hasonlóan ahhoz, mint amikor pl. a tejföl vagy joghurt került anno x-be, majd az x nem változott, de a 200 g termék mennyisége csökkent 175 g-ra és így tovább), azaz van egy úgymond általunk megszokott szolgáltatási paletta, amiből a kedves hirdető hölgy fokozatosan teszi át extrába az egyes tételeket.
Az különösen teccccik, mikor pl. a natúr francia extra , de a natúr fr. végén arcra meg alap.... Ezt hogy kell elképzelni???:-)
Ha a fr. végén esetleg, neadj'isten nem sikerül elmennem, akkor pluszban ajándékozok, ha meg teljes a végkifejlet és szétlövöldözöm az ajkait, orrát, arcát ,szemét, haját, akkor az meg benne van az alapban??:-P
Üdv:
spray
Hát valóban kezdő vagyok, ezért fontos, hogy jó legyen az első alkalom. Akkor azt mondod ilyen esetben azok a legalkalmasabbak akik barátnő feelingesek?
Persze, nem lehetünk egyformák. Valakinek bizonyára az jön be ha minden gumival. Nincs ezzel semmi baj. Mindenki igényét és vágyát tiszteletben kell tartani.
Vip_Zaráról van szó? Ő speciel tetszik.
CinthyaLincoln? Ő is tetszetős.
6-7? Csak? Nekem 32 :D ebbe benne van Martina, SonyaBritt, Vip_Zara, CinthyaLincoln, Lena is. Ha őket kivesszük akkor 27 :D Ruby_Deluxe arcra tetszik, de testalkatilag távol áll tőlem.
Iggggen, többek közt.
Én azt 'szeretem' , amit én burkolt áremelkedésnek hívok (kicsit hasonlóan ahhoz, mint amikor pl. a tejföl vagy joghurt került anno x összegbe, majd az x összeg nem változott, de a 200 g termék mennyisége csökkent 175 g-ra és így tovább), azaz van egy úgymond általunk megszokott szolgáltatási paletta, amiből a kedves hirdető hölgy fokozatosan teszi át extrába az egyes tételeket.
Az különösen teccccik, mikor pl. a natúr francia extra , de a natúr fr. végén arcra meg alap... Ezt hogy kell elképzelni???:-)
Ha a fr. végén esetleg, neadj'isten nem sikerül elmennem, akkor pluszban ajándékozok, ha meg teljes a végkifejlet és szétlövöldözöm az ajkait, orrát, arcát ,szemét, haját, akkor az meg benne van az alapban??:-P
Üdv:
spray
MILFHUNTER · Tag · Szia!
Egyáltalán nem sértésnek szántam, mert tény, hogy nagyon csinos szerintem is.
De ismerve a jelentős többség véleményét, hidd el, lesznek majd olyanok, akik problémázni fognak majd, akiknek a világ legszebb nője se lenne jó
Barátnő feelinget én emeltem ki, mert ha kezdő vagy a műfajban, gondoltam segít a döntésben, ha az illető közvetlenebb, bújós kaliber.
Nilu szerintem élőben csinosabb arcra, mint a képein, de amúgy tényleg az a minden gumis megoldás nála az egyetlen negatívum. Lehet másoknak, meg pont az a pozitívum, hogy franciát is gumiban csinálja, de számomra ő pozitív élmény volt. 2 nappal az első találka után mentem vissza hozzá. Pedig idejét nem tudom mikor csinálták nekem gumiban még nők is a franciát, sok éve egy Tina (18) nevű talán.
Akit még ismerek ő Zara, aki szintén nem rossz, de eddigiek alapján szerintem nem az eseted, maradsz a Martina - Sonya vonalnál :)
Cinthyával lettem még volna, novemberben egy nap próbálkoztam nála mikor egy városban voltunk. Többször is hívtam (nem egymás után, hagytam közte eltelt időt) de nem értem el. Pár órával később csörgetett, de akkor meg már nekem nem lett volna jó. Én is csak utólag láttam, hogy hívott. Ilyen téren elkerültük egymást. Róla csak ennyit tudok írni
Van nálam még olyan 6-7 hirdető akivel lennék, és rajta vannak a kívánság listámon, de én veled ellentétben nem fogok utazni senki miatt sem, még nőkért sem.
Akik nagyon tetszenek, de csak a fővárosban látni: Lena (20), Ruby Deluxe (25). Ilyen Ruby kaliberű extrém húsos popsis, nagycicis alkatok nőkben iszonyat az ideáljaim.
MILFHUNTER · Tag · azt ugye tudod, hogy nem nőnek született?
Akkor lehet rosszul fogalmaztam valamit. Nekem nincsen barátnő feelinges igényem. Ahogy esik, úgy puffan híve vagyok ilyen téren. A lényeg, hogy a két hölgy benne van a pakliba, hogy meglátogassam egyszer őket.
Nem is vontam kétségbe, hogy ne lenne nőies a Barbie. Csak jobb szeretem, ha én nagyobb darab vagyok a hölgynél.
Nilu testalkatra valóban ideális lehetne, de arcra nem az esetem. Plusz a francia óvszerrel is ront a helyzeten.
Sajnos nekem sincs extra méretem, de volt már aki erre is azt mondta, ezt már nem tudja befogadni :D
Sziasztok.
Szibilla masszőr hölggyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszönöm
Jó néhány lány esetében nem ő maga tölti ki az adatlapját, ami nem mentség, de így még enyhítő körülmény, hogy nem kamuzik a telefonba és a helyszínen meg letagadja. Ebben az esetben, én még ruhában elpályázok! Ezért is érdemes bekérdezni a programra, mert ne a tetthelyen érjen a meglepi. Egyébként a hirdetés adatlapi része, már egy önvallomás, ha nem ő írta, akkor a személyi edző mono drámája, így akkor még szebb a mutatvány.