Sziasztok!
Kanizsai fiatal lányok
Csenge
Hürem
Nina
Zafira
Karina és Diána
Karolina
Bella
Egy helyen dolgoznak
Strici rejtözködik hátérben
Sziasztok!
Kanizsai fiatal lányok
Csenge
Hürem
Nina
Zafira
Karina és Diána
Karolina
Bella
Egy helyen dolgoznak
Strici rejtözködik hátérben
Figyelmeztetés
Cilike 47 és Szilvi 46 nem ajálom nagyon vigyázatok mert közeleébe édesget és ha ugy van és már látja huzza pénzt ezzel és szépen ki dob velem mivel jó ember vagyok meg sajnáltam ezt tette
Partnerfüggő is! Azaz a lánytól is függ, és a kontakt minőségétől. Szerintem a legtöbb eset egyedi és perszonális. Van és volt olyan hirdető, aki már a privát telefonszámáról írt vagy hívott, ez attól is függ, hogy mikor gondolta jónak a mutatványt. Tudta, hogy partyzható vagyok. Ezt persze mással is eljátszotta. Volt olyan is akihez 8 évig jártam (Niky28)! Hozzá elég volt egy csörgetés és 10-15 perc múlva már benne voltam. Van aki csak emléxik rám és van olyan lány is, aki megismer, de játsza az eszét és sunyizik. Van aki szemérmesen próbálja kezelni ezt, van aki feloldódik és barátságos lesz ettől, de van aki próbál hivatalos maradni és ügyfélszolgálatost játszik velem. Túlgondolni egyiket sem szabad! Mindig akkor kezdődik a gebasz, amikor ez túl van tolva. Azok a férfiak mint mi, akik örömforrást így vásárolnak, soha nem kapnak igazi tiszteletet! Ez ennek a játéknak része és tanúsága is egyben. Bármelyik lánynál lehetsz törzsvendég, nincs felső határ a számokban és ezt a legtöbb lány be is kalkulálja. Ezt a kivételezések miatt említettem meg, ami szintén megérne egy misét.
Sziasztok! Elizabet 41 (masszázs) nél nem igaz nem volt még senki!? Van valami infó?
Mi ez a kánaán? :)
Nem tudom a 'vagy' szó hogy került oda. A mondat helyesen: Átlagos ajándékkal kell készülni.
Nekem nagyon jó élményem van vele, egy barátomnak kevésbé. A tűzoltósággal szemben lévő jól ismert lakásban tartózkodik alkalmanként, amikor van hirdetése. A fentiek alapján ki kell próbálni és majd kiderül. Átlagos vagy ajándékkal kell készülni.
Szia!
Szerintem számít, hogy visszajárós vagy.
Egyrészt én olyan lánynál vagyok visszajárós akinél működik a személyes szimpátia, mindkettőnk részéről. Természetesen ezt nem túlgondolva!
Kedves, korrekt, tisztességes szolgáltató, aki úgy jár a kedvemben, ahogyan én szeretem.
Ha, el akarok hozzá menni mindig úgy alakítja a körülményeket, hogy meg tudjam látogatni. Persze van, hogy előző nap van, hogy aznap, de van, hogy pár órával előtte jelentkezem be.
Amúgy, nem tudok minden héten menni hozzá...
És ez már tart egy jó ideje!😊
Mostanában pro/kontra mindig szóba kerül a bíróság/rendőrség! Úgy látom ez trend lesz...
Szia. Elmondanád az elejétől kezdve, hogy mi ez? Amire reagáltál azt törölték, így nyilván elég kozmikus, de engem érdekel a story.
Engem is érdekelne. :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ezért regiztem, mert megláttam a negatív posztot, nehogy elijesszétek a hölgyet. Évek óta járok hozzá. Minden frankó.
Én 2 ilyen volt hírdetö áldozata lettem. Nem értem hogy kerülhetsz bajba. Nemsokára én is kiírom a 2 csaj müvésznevét, ezt így kell. Mert szerintem nem egyedül vagyunk. Amikor lakbér+kauciót kér üzenetben, meg más segítséget, amit meg akar hálálni, de azóta is várom, szerintem nem egydedül vagyok és ezért jobb kiírni. Ha többen mutatunk be bizonyítékot, jöhet az ügyészség. Nemrég egy karcagi nöt itéltek letöltendöre ilyesmiért. Mult hónapban meg pont Debrecenben került egy csaj a rendörség kezére. 70ezret kért egy éjszakáért, visszament a taxihoz a tárcáért, beszállt és elhajtott.
Pomponellát kerüljétek!Pocsék amit előad hazugság amit leír!Tiszta színjáték az előadása flegma és hazug!
Sziasztok fiúk!Dior 23 kerülendő!Épp ma váltott nevet vagy huszadszorra 1 év alatt volt Vivike 22!Nem veszi magát észre,hogy nem itt van a helye!Vagy pocsék amit csinál vagy lehúzos vagy mindkettő,de oka van a gyakori névváltásnak!A sablon szöveg nem változik sosem!
Szia! Ha itthon vagyok akkor naponta máshoz is el látogatók vagy ha jó a kedvem napi kettőt is fel hívők és el megyek.
Nándi · Őstag · Nem tudlak sajnálni! :D A korosztályában vannak 100x jobbak!!!
Mielőtt az mondanák egyesek hogy fent van a hirdetése, arra azt felelem nekem ezt mondta személyesen. Ha fent van remélem (erre kevés esély van)megondolta magát. De belefáradt érthető ebbe a dologba az biztos.remélem úgy alakul a dolgai ahogy tervezi.
Nem akarok sem politizálni, sem diszkriminatív lenni, mert a szókiforgató bizottság biztos így láttatja, ha elkezdi az ember a véleményét
kifejteni ( úgy gondolom, hogy a többség még mindig így gondolja ), hogy van a nő és van a férfi... és azok, akik valamiért nem érzik jól
magukat a saját bőrükben... ezért keresik az identitásukat... ez eddig oké...
Az, hogy valaki férfiként miért nem tud azonosulni ezzel a szereppel, én nem értem... pont azért, mert nekem az a természetes, hogy
hetero vagyok, és férfiként élek... de úgy gondolom, hogy azok, akik férfiként női szerepre vágynak, tök mindegy, hogy transziként, vagy
sima homoszexuálisként, stb... azok maguk is érzik, hogy valami nem stimmel náluk... kvázi hogy nagyon kilógnak a sorból...
A leszbi dolog nálam kicsit azért más, valahogy azt simán el tudom képzelni, hogy nagyon jó barátnők kipróbálnak egymással dolgokat, csak
mert érzékiebbek, mint az átlag férfi, és ez hetero férfiként még izgató is nekem... :) Nyilván... :) Persze, csak ha jó nők... :)
De ahogy írod, ha valaki férfinak születik, és akár teljesen át is operáltatja magát, soha nem fog nővé változni... ez igaz természetesen fordítva is...
A maszkulin jelleg megmarad, még a "legnőiesebb" férfiban is... ehhez van antenna, amit egy heteronak meg kell érezni, és nem hinném, hogy
mondjuk a totál homokosok is bepróbálkoznának egy full heteronál, pont azért, mert ezt ők is érzik...
Ha valaki mégis ráizgul egy ex - férfira, aki már "női" testbe költözött, ott sem stimmel valami, én ezt gondolom... élőben ezt meg pláne érezni kéne...
Nem is akarok ebbe jobban belemenni, mi is az állatvilág része vagyunk, és a természet kitalálta, amit kellett, ha valaki nagyon kilógott a sorból, az elpusztult...
Mert az utóbbi években jött nagyon elő az a régi - új ideológia, hogy mindent tolerálni kell, sőt, aki még ellenvéleményen van, abból náci lesz, stb...
Totális álliberalizmus, ami pl. még a sportra is kihatott... hogy transzi sportolók a nők között akartak versenyezni, kihasználva a genetikai előnyöket, ami
a férfi izomzatból ered... és valahol ezt mindenkinek érezni kéne, hogy a határon már nagyon túlment ez a dolog...
Lehet másnak lenni, de itt már - már kérkedve van ezzel a dologgal, összekeverve a szabadságot a szándékos provokációval... lásd Pride... :)
Az, hogy a 4 fal között ki mit csinál, az magánügy, nyilván... az, hogy jogokat akarni olyan dolgokra, amik a többség számára érthetetlenek, az pedig más dolog...
Az is, hogy nagyon sok átoperált ember megtalálta -e azt az új testében, amit keresett, az is érdekes... hogy vajon hányan vethettek véget az életüknek, mert
mégsem ettől jött el az az élet, amire vágytak... engem egy valódi statisztika érdekelne erről... hogy hányan jöttek rá esetleg későn, hogy most sem boldogok...
Egy faramuci sztorira emlékszem egy régebbi foghíjas showműsorból, ahol egy faszi 40 évesen jött rá, hogy ő más... elkezdte az átoperáltatását, szedte a
hormonokat, stb... elvált, a gyerekei is elhagyták... teljesen nővé operáltatta magát... férfiként sem volt szép, hát sajna, nőként egyenesen ocsmány lett...
Először férfiakkal próbálkozott, aztán pár év múlva rájött, hogy ő mégis a nőket szereti... :) Az lett, hogy talált magának egy nőt, aki ráadásul szintén férfiből operáltatta
át magát nővé... :) És elkezdtem gondolkozni, hogy ez most mi is volt, és mi játszódhatott le ebben az emberben... és hogy most tényleg boldog -e ???
Szóval én nem akarok senkit sem megbántani, de úgy érzem, ezen azért el lehet gondolkodni... és az oldal üzemeltetőit is meg szoktam érteni, mert sokszor
olyan dolgokért hibáztatják őket, amikhez aztán tényleg semmi közük, és nincs is rá megoldás... most csak annyit tehetnének, hogy az átoperált férfiak és a transzik, stb...
egyértelműen jelezzék a hirdetéseikben, hogy ők nem nőnek születtek... mert ahogy írtam, akik nem jól látnak, azokat ez megtéveszti, haha... :)
És a Vidékilány lassan lehetne Vidékiminden... mert vannak itt lányok, fiúk, transzik, dominák, masszőzök, szexbabák, stb... :)
Az állatok kedvelőire még nem gondolt senki sem ??? Én már azon sem csodálkoznék, ha holnap valaki a kutyusát hirdetné, mint szexpartnert... :)
Legyen szép napotok, és sorry a hosszú írásért... de ezt rövidebben nem lehetett... :)
Üdv. Infernal
Virág vip befejezte már nem lesz vagy csak nagyon ritkán.