Van egy jó hírem: Közben ő is 7 évet öregedett! És lehet rajta jobban is látszik!😅
Van egy jó hírem: Közben ő is 7 évet öregedett! És lehet rajta jobban is látszik!😅
Sziasztok. Leonetta nálunk dolgozik régóta. Még nem voltam nála. Valakinek tapasztalata van róla? Itt vagy privibe írjon. Köszi.
Bius 37 kerülendő!Hazug lehúzós!Neveket vált érdektelen az ágyban mire hozzáérsz már ezt nem lehet azt nem lehet és feláras minden!Ha jót akartok kerüljétek!
Le maradt
PÉCS én
Sziasztok
Régi és új vendégeimet
Várom
Romákat nem fogadok
Pussy
Nándi · Őstag · Van egy olyan érzésem, hogy a látogatói ostobaság lesz majd a bejegyzés vezérfonala!
:D
Cilike 47 és Szilvi 46 és vigyázatoik mert hazudik is és képes össze vesziteni bárkivel és bajba sodorni és van párja is vigyázatok nem igez nincsen neki !
rosszat akar csak szólok
Rájöttem: nem érdemes húzni a strigulákat, főleg így a 151. partner után:)))))))))))
Halleluja van a videkilany.hu, és a másik oldal......
Ha ezek nem lennének, már megőrültem volna!
Jelige: költs többmilliót partnerekre, lásd: megéri!!!
Kedves Coffee!!
Igen tudom hogy ki lehetsz, és említettem is igen hogy gondolkozom rajta szakmát váltok, de inkább külföldben gondolkozom, ezt is említettem neked. 🙂 Kedves vendégem vagy!😊 De megkérhetlek arra hogy esetleg úgy döntök hogy végleg be fejezem, vagy esetleg külföldre vonulok meghagyod nekem ezt a lehetőséget hogy közlöm esetleg másokkal (is) ezt!! Amit pedig ketten beszélgettünk mi lenne (ha) esetleg..felvetések voltak, vagy tervek teljesen mindeggy hogy fogalmazok és megoszottam veled beszélgetésünk során. Tervezni tervezhetünk de mindig megváltozhat bármi az utolsó percben is! További kellemes fórumozást!!😊💋
Saron 40-ről van valami infója valakinek, érdemes elmenni hozzá?
Sziasztok Szombathely?? Ki mit mond aki normális. Köszönöm
foto videó küldés illetve kamerás szexre is van lehetőséged 😍😍😍 irj rám viberen vagy whats uppon ha erre vagysz😘😘😘😘 puszi
Sziasztok dragaim mától kezdve egy kis akciót ajánlok engedek az alap árból ha kérsz extrát 🤤😍😍csók 🌸😉
Ezekről a sok lányról van valami infó mind nagyon jól néz ki is fiatal?
Igazad van,nekem 7évem ment rá ilyenre, aztán meg kaptam túl öreg vagyok ,na és 7 évvel előtte nem voltam az.Tehát a lényeg a lóvé a többi csak egy nagy színház a túl élésért.
Egy hölgy látogatásáról írt beszámoló lényege és feladata pont az, hogy ne az legyen, mint amire utaltál, hogy "el kell menni és majd ott kiderül"...!? Igen, ott kiderül valóban, amikor már késő! Azért azt is köszönöm, amit írtál róla!
Nyilván vázlatosan értettem, de azt szerettem volna csak tudni, hogy mi az az alapeset, amiért érdemes neked bírósággal rendőrséggel fenyegetni!?
Köz(rö)hely de igaz, hogy "soha ne mond hogy soha"...Itt persze ilyen így nem volt állítva! Ezt már hosszú évek óta játszák, hogy "ekkor és ekkor abbahagyom"...Ok, és őszintén sok sikert a civil életben, vagy akárhol is! A realitása általában viszont az, hogy valóban igényli a női természet a hosszabb pihenőt és a változást a mindennapokban, de az apanázs ott végtelenül szerény az itt tapasztaltakhoz képest. Erről beszélni nem csak nem szégyen, hanem ildomos is azon lányok miatt, akik nem átgondoltan és nem alapos vizsgálat után hoznak meg ilyen döntéseket.
Egy most is aktív hírdetö barátnösködött. Szerintem azért törölték, mert privát dolgokat aktív hírdetökröl nem illik írni. Az én második esetem még tisztázás alatt van a szülökkel (!!!), egyre több hazugságról tudok, de még tisztázom az ügyet.
Sziasztok!
Kanizsai fiatal lányok
Csenge
Hürem
Nina
Zafira
Karina és Diána
Karolina
Bella
Egy helyen dolgoznak
Strici rejtözködik hátérben