Sziasztok apróban hirdető meli-ről kisbér mellett valakinek tapasztalat?
Sziasztok apróban hirdető meli-ről kisbér mellett valakinek tapasztalat?
Felettéb beszédes, hogy régóta jelen van de egy kib..tt vélemény sincs róla...
Először kettő éve taliztam vele. Friss ropogós csuda izgató teremtés volt, de iszonyatosan szar együttlét kerekedett ki belőle. Apró kicsi nő rövid hüvellyel és nyafogó természettel. Egy katasztrófa volt az egész. Aztán kettő évvel később ismét megjelent a porondon , és vettem a bátorságot és ismét elmentem hozzá. A vasútállomás közelében taliztunk és láss csodát mintha kicserélték volna. Úgy tűnik megtanították a szolgáltatásra. Olyan finom szexet produkált a második alkalommal, hogy remeg tőle a lábam. Viszont az a gyönyörű ropogós bőr és kellem eltűnt. Mintha 2 év alatt 10-et élt volna meg, de ettől függetlenül a második alkalom nagyszerű volt, itt már lehetett mindent csinálni vele, csak óvatosan mert mindene kicsiny. Szóval telhetetlen dög vagyok, mert ölelhettem akkor amikor még szinte csak kisarjadt és éretten is aztán mégis rinyálok itt. Béla
Nem szoktam fórumozni de az utóbbi időben egyre több a natúr szexes hívás...köszönhető ez a dakotáknak!
A dakota nálam nem egyenlő a romával!
Most komolyan? Ennyire az alja van már itt? És megértem a vendégeket, hogy már félve mennek mindenhova!
Ne vicceljünk már...mi a büdös p.csa lett ezzel a várossal?
Nekem nagyon sok roma barátnőm van és igényesek nem Mordor-ból jöttek mint a legtöbben!
Esküszöm szóhoz sem jutok, hogy milyen hívások és követelések vannak néhány vendég részéről természetesen tisztelet a kivételeknek!
Nándi · Őstag · Kerüld el!
Denissza semmi extra. Nem leszek visszajáró.
A képek nagyon jók, az alapján többet vártam…
Alissssa nevezetű, Sárváron rendel. Elméletileg szolgáltató lenne ugye,nos a gyakorlat mást mutat.Nagy büszkén mutatja a két óriási ikon,hogy ő bizony WhatsApp-on és Viberen is elérhető.Közel egy hónapos hirdetés után 4 azaz négy kedveléssel a háta mögött,meg meri magának engedni,hogy aki az imént említettek bármelyikén keresi,azt szó nélkül,nemes egyszerűséggel letiltja.Teljesen korrekt,nem?
Nos,ha nem akarja az üzenetküldő szolgáltatásokon keresztüli kapcsolatfelvételt,akkor vagy tartson egy külön telefont ezek nélkül "munkára",vagy ha ennyire csóró,akkor kapcsolja ki ezeket a meglévő készüléken munkaidőben,de minimum ne jelentesse meg ezeket az opciókat a hirdetésében.
Gondolom nem csak én örülök ha van ilyen lehetőség,mert nem mindig van lehetőség telefonon intézni az ilyesmit.Viszont egy általa felajánlott lehetőség igénybevétele esetén az azonnali tiltás enyhén szólva is tahóság,ellenben igazolja a fentebb említett kedvelések elenyésző számát.Ezek után semmiképpen nem kontaktolnék vele,egy forint nem sok,de az ilyen annyit sem érdemel.Az ilyen és hasonló szereplők rontják aztán az általános vélekedést a rendes,megbízható lányok rovására.
Szia, mikor covid volt, a kinnt melózó lányok is itthon tudtak csak dolgozni, na akkor sikerült pl belefutnom, pár nagyon jó csajba. Egyébként néha, ha belenézel a megyénkénti kínálatba, van jó pár extra csaj, csak sajna felénk nem jönnek.
Farkas Linett
Hellotok
Meli 28 masszazs csalodas mentes hatalmas mellek huu brutal jo 😜
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy márt valaki az "apróhirdetés " részen hirdető Natasa hirdetőnél Nagyhalászban? Privátba ha lehet.Köszi!
Zoleepapa · Újonc · 💩 a kínálat ,egyre kevesebb a bevállalós csajszi és egyre magasabbak a tarifák ,olyan szolgáltatásokért ,ami nem éri meg . Akik korábban profik voltak vagy abba hagyták ,mert elérték a céljukat ,vagy országot váltottak . Ha nem ismersz saját körödben lévő lányokat ,vagy olyanokat akikről haverok mesélnek ,akkor igazából marad a koplalás a kivárás és a hercegnő fehér ló...faszon 👩🦰🤣🥒😭
Milyen néven van fent a Tw……-en?
Alexan · Újonc · Igen kolléga.Lilly már tiszteletét tette nyíregyen.
kanossrác · Lelkes újonc · Nándi, ha már dolgozik a tesztoszteron akkor már nincs visszaút. De nyilván én is a jó csajokhoz szeretek menni. Na majd legközelebb...
Na hat ezt mondom. Ilyen alap dolgon mulik?
ami a hivasokat illeti meg sztem hulyeseg, hivtam es mondta hogy aznapra mar nincs helye szamonra, ez kora delutan volt mar.
ezt a buvohely temat kene megoldani, tenyleg ki kene alakitani valami helyet a lanyoknak. Hihetetlen h. Nincs valami airbnb vagy normalis szallas lanyoknak.
Sziasztok! Dettikéről kérhetnék véleményt? Akár privátba is jöhet :D
Minden csoda 3 napig tart (vagy addig sem) Már el is tűntek.
MILFHUNTER · Tag · semmi, csak megnézik honnan jön több hívás
Airgeneral · Újonc · Elég igényes nő. Nem volt elégedett a búvóhelyekkel a városban ezért dobbantott.