Utcai harcosok merre felé vannak és kb mikor vannak kint? Köszi
Utcai harcosok merre felé vannak és kb mikor vannak kint? Köszi
Viberen fotós bemutatkozó az alap, ott dönt a hölgy, hogy nyersz vagy nem nyersz!
Sziasztok.
Kit ajánlotok, akit érdemes meglátogatni? Ibolyánál járt már valaki?
Pedig lett volna neki a szakma mesterfogásait kitől megtanulni! Sógornője toppon volt a szakmában!
Bassza meg most hogy ezt ide leírtad jobban megnézve ez a csaj régen is ugyan ezt csinálta !!!!! Egy kopasz kocsoggel szokott járkálni , ugyan ezt csinálták régen csak annyi különbséggel hogy rendesen jól eljátszotta oda adta a törölközőt stb megvárta meg letusolok majd csorogtt a telefonja ugye , aztán vártam hívott hogy menjek el mert a barátja látta hogy ment valaki :D de én legalább csináltam neki egy kis kárt MESSZIRE KERULJETEK
Bella 25 nagyon vigyázzatok mert csak kipakolnak ha szerencséd van,elmész a megadott helyre tusolsz egyet és ottmaradsz egyedül lóvé nélkül nagyon,nagyon kerülendő
Ivon ésRami ajánlott kategória, a harmadikat nem tudom, de majd te lecsekkolod s elregéled nekünk, hogy mi a szitu vele. Kíváncsian várjuk...
ugyanaz a lány.
Ilyen fiatalon ennyire megviselt a teste??! :( :( Franciara nekem van biztos pontom ... akkor elgondolkoztato kicsit... de meglátom....
Zavaró, hogy egyrészt nem enged értékelni, másrészt jön-megy a városok között. Ez nekem kicsit gyanús.
Úgy úgy, bár okos ember a más kárán tanul de ez a világ egy más dimenzió... Hajrá akkor, járj szerencsével! 😉
Megértelek... de én szeretem a személyes kontaktust...😉 Saját "kárán " tanul az ember... valakinek kis "kárja van" valakinek "nagy kárja " 😉🙃🙂
Sziasztok! Mi a vélemény Lia-ról, Ivon-ról, Rami-ról? Utóbbit soha nem érem el telefonon. Köszi.
Az a baj Staffikám, hogy mimdegyik bejön a fotón, de itt vége is van a dalnak...Aztán a madarak sétálnak befelé a csapdákkal teli sűrű erdőbe...
Nekem amugy az a Hanka bejön kepeken....😉🙂Lehet egyszer adok neki egy esélyt ,hogy bizonyitsa az ellenkezőjét ami terjed rola ,hogy gyenge szolgaltato....
Itt a csipet csapat, Jázminka, Hanka, Miraa, Lezbi-cicák, Tinni csajszik.. Hajrá!
Zoé (34)? Volt már nála valaki? Már többször feltűnt itt Pécsett, de semmit nem tudni róla. Privátban is jöhet!
Ő engem is érdekelne. Nyomon követem az információt. Szép napot mindenkinek!
Befejezte ő is meg a testvére is.... Már amikor utolsó pár alkalommal voltam nálla akkor is nehéz volt elérni már, alakult kifele valami komolyabb kapcsolata es azt mondta nem tudja össze egyeztettni ezzel a munkával.
Sziasztok ma fel hívtam egy pár lányt sajnos elég gyenge a választék kicsit meg lepet hogy (1) óráért 35 🌹 is el kérnek. Lényeg tudnátok ajánlani szombatra meg bízhato holgyiket 25-50 ig. Köszön.