thomika neharagudj de hol van az megírva hogy, egy szolgáltato nem látogathatja meg a másikat?
akkor ezekszerint ha te fiu vagy nem lehetsz egy másik fiuval?
pedig neki is van szája meg popoja .
csak ennyit szerettem volna.
thomika neharagudj de hol van az megírva hogy, egy szolgáltato nem látogathatja meg a másikat?
akkor ezekszerint ha te fiu vagy nem lehetsz egy másik fiuval?
pedig neki is van szája meg popoja .
csak ennyit szerettem volna.
Kedves Heni!
Az azonosságra tegnap én is felhívtam az oldal szerkesztőinek figyelmét, akik már reagáltak is erre. Sajnos ezek a .... csalók nemsokára más lopott képpel, esetleg más számmal újra hirdetni fognak! Ettől függetlenül Neked jó munkát, sok normális partnert kívánok!
Kedves MT barátaim, mi pedig figyeljünk az ilyen csalásokra, és ne fussunk rossz lyukra!
Üdv:
Royal01
Kedves Jampec!
Nagy örömödre megjöttem. :D
Figyelj! Téged valaki fizet azért, hogy csak kössél itt? Költői kérdés volt, bocs!
Látom már, jókat fogunk cseverészni. Neked van normális neved is? Csak, mert rólam mindenki tudja, ki vagyok.
Üdv. Néked is, a bölcs Katónéni :)
Hello!
Én csak sms-t kaptam az illetőtől, de nem válaszoltam, ő meg nem hívott.
Szerintem, ha nem reagáltok rá, békén hagy. (Vagy csak tőlem fél? :D) Huhúúúú!!!
Mostanában egyébként szinte csak negatív vélemény van, úgyhogy az övé már egy a sok közül.
Mindenki vagy kamu, vagy büdös, koszos, vagy a száztagú cigányzenekar van a másik szobában,
röhej az egész. Azért mégis vannak érdeklődők, akik ennek ellenére meg is találnak minket :)
Tudod, kit próbál lejáratni egy "férfi"? Hát, persze, hogy tudod!! :DDD
Szia! Szilvi 43 Úgy franciázik, mint senki más szerintem. Más nem volt, de nem is szerettem volna...
Kiváló felejthetetlen!
Kedves Partnerek! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Én merek olyan oldalon is hirdetni ahol több képem és a szolgáltatásom minősége is ellenőrizhető.
http://www. beszamolok. hu/lap/szexpartner/index. php? lid=176122
Kellemes együttléteket kívánok nektek, korrekt lányokal!
Puszi : Heni /06-30-715-6804/
Kedves Partnerem! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Én merek olyan oldalon is hirdetni ahol több képem és a szolgáltatásom minősége is ellenőrizhető.
Kedves Partnerek! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partnerememtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a vendégeimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Cica,aki 21évesnek hírdeti magát,és 70kgnak,közelebb van a 30-hoz és a 120kg hoz.Ráadásul roma,amit természetesen nem közöl. ***fórum szabályzatával ellentétes tartalom*** majd 10 perc után elzavar mindenféle kifogással!Elküldött tusolni,közben elvette a pénzem,ez már csak a kocsinál derült ki! Ferenc körút 24.6 emelet,kerüljétek messziről. a száma 20/618-..-..
Kedves Partnerek! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Sziasztok
Szia RÉKA szeretnélek holnap délután meglátogatni remélem ráérsz.
Nem vagyok nyíregyházi ugyhogy majd hívlak ha végeztem a dolgommal.
Addig is ha van kedved írj vagy küldj valamit magadról, légyszíves,
m.m.csaba@gmail.com címre. Köszönöm szépen.
Legyen kellemes napotok.
buta ember= buta ember
komojan= komolyan
Sorry! :-)
Szióka Cicuka!!!!
Egyrészt nem vok csak Más részt hirdetni sem hirdetek az csak egy dolog hogy az van kint zárojelben!!!!
Szoval nem vok hirdető és csak elszurtam ezt az egészet ahogy be kellet regisztrálni!!!!
Ez miatt elnézésedett kérem!!!
Szia Thomika!
Csak azt tudom mondani amit te nekem a multkor:ne idegesitsd magad,és nem kell reagálni mert akkor talán megunják a fogyatékosok.Abban igazad van,siralmas hogy mennyi buta ember van,és ami mégrosszabb minket is annak néznek.Aki viszont nem az,az egyböl láthatja hogy egy hirdetö ir rosszatt egy másikrol tehát nem kell vele foglalkozni és nem kell komojan venni amit ir.
na halika mindenkinek ti oszt tudtok ám vmit!!!!!
Szia János ( hirdető )
Te is meglátogattad a konkurenciát? Ezt is kompenzáltátok? Te is fizettél és Ő is fizetett?
Tényleg ennyire marhák vagytok, hogy nem veszitek észre, hogy egy ideje kiírja a VL, hogy hirdető, vagy nem hirdető reagál a hozzászólásában valamire?
Próbáljatok már lenyugodni. Ha valakinek nem tetszik a hely, majd jelzi. Ezzel nem értek el semmit!
Thomika
Sziasztok én sem ajálom a ferenc körütat Millibaba22 és Cica21 néven van fent fent kamu a kép is meg amit a telefonba 70kg nak mondja magát ,meg 60kgnakhirdeti magát közbe meg van 110kg ,engem 3-hete vasárnap lopot meg egy igenytelen is, ráadásul roma is.