Jászberényi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Jászberényi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Hatvani hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Gödöllői hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Esztergomi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Egri hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Dunaújvárosi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Dunaföldvárii hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Ceglédii hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Érdi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Olvastam a kis kopés hozzászolást! Én csak annyit szeretnék kérni, hogy mivel a kép nem valos, igy vegyék le, én voltam a lánynál aki a képen van, és tudom hogy már honapok ota nincs, és ez átverés és sérti a hölgy jogait! Nem?
Üdv: Tibi
Tisztelt szerkesztőség, nekem csak egy hozzászólásom volt, tegnap este. A többit egy faszkalap írta, akinek nem tetszik az igazság. Lehet hogy ő a csajok futtatója és sértve érzi magát az igazságtól.....
ki tudja? Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani.
Kedves Kis Kópé!
A kérdései alapján akkor néhány szabálytalanság:
- ha valaki (bármilyen okból) több előfizetett felületet vesz igénybe, szabadon döntheti el, hogy hirdetéseiben ugyanaz a személy szerepel, vagy sem. Az más kérdés, van-e ennek értelme, és hogy a hirdető partnerei mennyire veszik szívesen.... Ez a megoldás abban az esetben kerül tiltásra, ha minden hirdetésben ugyanazok a képek vannak, vagy ha a hirdetésről kiderül, hogy nem valós adatok, képek vannak benne. És a tiltás akkor is érvényes, ha kifizette a hirdetési felület díját a hirdető!
- az szintén a hirdető döntése, hogy van-e értelme olyan hirdetést feladni, ami éppen nem időszerű. Szerintünk és a tapasztalat szerint ezt a partnerek rossz néven veszik, mert ők pontosan a hirdetésben szereplő hölggyel szeretnének találkozni, nem mással. Erre az esetre kínáljuk lehetőségként a szüneteltetés bekapcsolását! Így nem veszti el azt az időt az előfizetett időszakból, amíg nem használja a hirdetést.
- Egy telefonszám egy regisztrációhoz tartozik. Ha lecseréli, rendben, ha cserélgeti a regisztrációk között, az már gond!
A képekről...
Szerkesztőségünk nem vállal felelősséget a hirdetők és a látogatók igényességére, tisztaságára, hozzállására. De arra igenis törekszünk, hogy mindenki betartson alapvető szabályokat és persze a jogi korlátozásokat is!
Az, hogy a valós kép alapján valaki kinek tetszik és kinek nem, az nagyon szubjektív. Ahogy az is, hogy a hirdetőnek fontos-e, hogy a partnerei jó véleménnyel legyenek róla. Ebbe mi már nem tudunk, és nem is akarunk belefolyni.
Láttam a vidékilány.hu oldalon a Soproni hirdetésnél, egy Kriszti nevü lány hirdeti magát, de az nem ő, és ezt tudom mert voltam annál a lánynál aki a képen van, és ő már nincs!!!!!! Szeretném mindenkitöl kérni, ha lehet ne hirdessetek más képével!!!!!!!!!!
Mert ez átverés nem!!!!!?????
Sziasztok?
Volt valaki már Virágnál?
Ha igen írjátok meg milyen volt.
Köszi
A Szolnoki Petra!!!!!
Hát uraim ő egy CSODA!!!!
Cak ajánlott kategória!
Sziasztok,
VIKI (csupa nagybetűvel) - VL-en hirdet (Viki 20) Nádorváros
Rendkívűl gyönyörű hölgy, kedves, intelligens és nagyon odafigyel a partnerre.
Egy hideg űditő után nagyon figyelmesen maximális odaadással jutatott el a földi gyönyörök csúcsára.
Kinézet 10/10
Technika 10/10
Kedvesség, barátnő feeling 10/10
Lakás 10/10
Mindenkinek KIEMELTEN AJÁNLOM , NAGYON VIGYÁZZATOK RÁ MERT EGY GYÖNGYSZEM GYŐRBEN!!!
Kedves Kis Kópé!
Kérjük, ugyanazt a hozzászólást csak egy fórumba írja be. A válasz és a reagálás így is úgy is meglesz, ha a kérdés mást is érdekel.
Köszönjük!
skacok, mától itt a legegyszerűbb megbeszélni a bárónőkről a véleményeket!!!
üdv. petya
Sziasztok Szegediek!!
Várom a tapasztalataitokat Gizelláról, Nadinról, Jeniferről, Zsaklinról.
Köszio előre is.
Majd írok én is beszámolót :)
Csáo
Sziasztok! Van valaki aki tudna több infót a lányokról??