emlére=elmére
Dundika (47)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · emlére=elmére
Dundika (47)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Lányok ez már tényleg szánalmas!!!!Tragédia amit csináltok ,nem vall ép emlére.Bocsánat de már nem bírom nézni.
Köszönöm, már majdnem válaszoltam, de így nem kellett :)
Üdvözlettel
Andrea
edina vagyok ha valaki szeretne egy igazit du.....ni hivjon most mert most nagyon rajtam van .....0620-5521135
sziasztok réka vagyok keresek koleganöt magam melé ha érdekel valakit hivjon a 0670-510-3312 számon jo kereseti lehetöségel.
Köszi az infót!
Kedves Bully69!
Címet törvényesen maximum a tulajdonosa írhat ki, ha más teszi, az jogi problémákat vethet fel.
Olyan ez, mint amikor az újságba olyat olvas, hogy "S. Lajos" ezt, meg azt tette... Ott sem írhatják ki a teljes nevét.
Természetesen a VL nem akarja a csalókat segíteni, de vannak szabályok, amik minket is kötnek.
Az oldalon pedig minden szabállyal és szigorítással igyekszünk a becsületes hirdetők érdekeit segíteni.
Kedves Lamour!
A kimoderálás ellenére mi látjuk a teljes linket.
A linkek publikus kitakarása automatikus, és azért szükséges, hogy a fórum ne változzon reklámfelületté.
Az említett hirdetés valóban "túl tökéletes", így a gyanú valóban fennállhat.
Kérjük ilyen jellegű bejelentésekre használja a bal oldali menüben látható "Bejelentés" funkciót!
Adjon meg egy pontos linket, ahol az említet modell szerepel, ezzel egyértelműen bizonyítva a hirdető félrevezető szándékát.
Ha bejelentés bebizonyosodik, a hirdető megkapja a "kétes hirdető" és a nagy fekete "KÉTES" pecsétet.
Tisztelt Szerkesztöség!!
Köszönöm a választ.
Azt nem igazán értem,miért kellene moderálni a fórumozók által beirt információkat.Legyen szó a kamuképek forrásárol,a lopós lehúzós lányok pontos címe telószáma stb.Ezekre szükség van hogy ne essünk csapdába.Hiába irja le valaki hogy a víztorony környéke,az önmagában elég nagy terület ahol tucatnyi lány dolgozik.De ha tudjuk a pontos címet akkor ha a lány ezt emliti a telóba azonnal tudjuk miröl van szó.Hogy ez a lánynak kellemetlen???Emiatt költöznie kell???Nekünk meg az a kellemetlen ha lehúznak meglopnak minket.És költözzön is el!!!!Ne csak a házból,de még a városból is!!!!!!Senkinek nincs rájuk szüksége!!!!!A fórumnak az lenne a lényege,hogy partnerek segitsék egymást a csalók kiszürésében a lopások megakadályozásában,és a valós korrekt lányokat ajálják egymásnak.A VL-nak nem a csalókat kell támogatni,nem az ö érdekeit kell nézni.Hanem a korrekt hirdetöikét,hogy normálisan tudjanak dolgozni,és a mi érdekeinket hogy a pénzünkért megfelelö szolgáltatást kapjunk.A korrekt lányok a partnerek és a VL érdekei elörébb valóak mint a csalóké!!!!!!!
Üdv:bully69
hát ha kimoderáljátok a linket ami megmutatja a visszaélést akkor honnan tudjátok meg miről is van szó ?????????????????????????????????????????????????????
Sziasztok szerkesztők. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Ez a hirdetés
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Kedves Katónéni!
Megtaláltuk és moderáltuk, köszönjük!
Igyekszünk a továbbiakban ilyenekre odafigyelni.
No, én is tudok ám így hajnali fél 9-kor írni! Nem ás, hanem és, meg az "a" külön lenne :)
Szia!
Isten ments, hogy rólam beszámolót írj, vagy kielemezz, csak a cinizmusom előjött.
Nekem nem kell reklám, pusztán arra gondoltam, hogy az itt hirdetőkről tán etikusabb volna itt beszámolókat írni egy másik oldal helyett, de nekem tök mindegy. Játsszák a kis játékaikat!
Én élem amagam kis szorgos életét :)
Persze, hogy jöhetsz, tudod, teló, egyeztetünk ás tárva az ajtó.
Addig is minden jót és ide ne gyere locsolni!! :D
Elég lehangoló, hogy szinte egyedül viszem a fórumon ezt a szobát, szívesen olvasnék én is tapaszatlatokat!
Vagy itt senki nem szokott "vadászni"?
Érkezett 3 új lány a városba, ha valaki tud róluk infót jó lenne, ha közzé tenné!
Köszi!
Szilvi egy istenien kedves teremtés. Először voltam nála, de olyan közvetlen és odaadó volt, hogy olybá tűnt már 20 éve a barátnőm. Egyik kaposvári lánynál se éltem át hasonlót. Ugyanezt Barbaránál a a 4. tali alkalmával értem el. Intenzív udvarlás árán. Lauránál a 4. tali után se sikerült, viszont egy alkalommal megfeledkezett magáról és elmosolyodott.
Ki maradt a Kampány!
Szerintem ezt a 3000 (három ezer) politikust el kellene küldeni a Szíriuszra egy kis továbbképzésre, oszt ott felejteni!
Mert aztán jönnek a fidesz masszörök, meg az mszp masszörök,..... na akkor lesz ám ló élet:
humm · Kvázi-tag · He?
Szépestét..
Kedves Andreja!
Benézek időnként, képben vagyok. Ezektöl a beszámolóktól egy kicsit idegenkedek!
Tudnák Rólad írni (pozitív), de minek?
Neked jó az, ha lépésről lépésre kielemezem, hogy mi volt Nálad?
Ha valaki úgy gondolja, hogy meglátogat, nem biztos, hogy a beszámoló alapján teszi.
Jövő héten jelenkezhetnék? Mert már egy kicsit mintha fittebb lennék és ezt legalább jó lenne szinten tartani!
No mondjuk ez nem egy üzenőfal, meg nem is kocsma!