Csak tesztelem, hogy minden honlapcím moderálva van-e!
IE8: Az oldal nem elérhető...Error, az oldal nem található...
FF: Az oldal nem elérhető...Error, az oldal nem található...
Remélem az admin azért látja a linket!
Csak tesztelem, hogy minden honlapcím moderálva van-e!
IE8: Az oldal nem elérhető...Error, az oldal nem található...
FF: Az oldal nem elérhető...Error, az oldal nem található...
Remélem az admin azért látja a linket!
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Az apróhirdetéseket miért nem tudom megnézni?
Csak fel vannak sorolva egymás alatt, de rájuk kattintani nem lehet.
Ez bug vagy feature? :)
Kedves VL!
Én nagyon szeretnék előlépni legalább lelkes hirdetővé, szükségem volna sikerélményre. :)
Sokat írtam már, megérdemelném. Szerintem. Persze lehet, hogy nincs olyan, akkor kár.
Köszönöm szépen előre is! Addig bizakodom.
Üdvözlettel
Andrea Katónéni
Valamit elfelejtettem! 3-án lesz a hagyatéki, aznap nem dolgozom, meg nyertem a supershop kártyámmal egy bevásárlótáskát, ami igazából mellényre hasonlít, csak nincs kivágva az alja. Nyerőben vagyok. Ez az én évem lesz!! :)
A hókifli nem jött be, kitalálok mást, mert nagyon kreatív vagyok. (Bár ezt a Hadházitól loptam, mielőtt valaki rájönne. Én bevállalom! ÉsTe??)
Adjon az Isten Grófom!
Történés van, de csak furdalja az oldalad a kíváncsiság! :)
Tudom, hogy kukkolod a fórumot, akkor is, ha nem írsz. Ej, ha tudnád!!
Nem jössz fel? DEHOGYNEM!! :D
Ez a sarkantyú utca már annyira be van fútatva, hogy az már hihetetlen:) Érdekességként emliteném, hogy szinte mindig ugyanazon lányok neve ill. címe van porondon. Meglátásom szerint sok itt a menedzser:)))
Kezd érdekes lenni a fórum!Reklám-antireklám!
a sarkantyun van az uj csaj olyan méretü szilikonos mell ááá jo a csaj jol végzi dolgát nézétek meg oda most jöt egy pár friss hus 0620-5521122
vannak új barátnöim is ma 11 töl érkeznek gyertek ma megéri !!!!puszi.
A pécsi lányok közül voltam a hétvégén (Monikánál,ZSanettnál ill.hajni babánál)100%-ossan eredetiek!!!KELLEMESSEN CSALÓDTAM!
Kár megalázni Hajni babát mert ha annyira "igénytelen" lenne ,nem lettél volna vele?!?!?!"Vagy"a BŐRSZINE MIATT??????????????????Volt választási lehetőséged de mégis Ő kellett!!!!!!!ÉN ha tehetném minden nap vele lennék!Egyszerűen bűbajos lány, füllett.E...-ról szól a vele eltöltött idő, és nagyon oda figyel a legapróbb részletekre is!!!!!!
Ma meglatogattam KINGAT / 28 / Miskolc. ***SZABÁLYOKKAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE***, tusolas utan kb 10 percig voltunk eggyutt. Egy nagy darab nulla.
Kerem ne mennyetek hozza, keruljetek ki. Mert nektek se nem fog osszejonni , mert o ugy akarja, csak lehuzza a penszt.
O egyszer MISKOLCON, utana Fehervaron, vagy Veszpremen tartoszkodik! Azert jo nezetek meg a kepet, es jo figyeljetek ne hogy KINGA-hoz mentek.
Udv. King Szlovakiabol.
Szia Eszkimo,
Igazad Van hogy a miskolci Virag egy nagy darab nulla. Neki mindegy, mert meg fogja valtosztatni a nevet. Mert ma Amanda is volt. Kerem soha nem menni hozza.
Koszi.
Szép estét!
Az a baj, hogy mire te feljössz, engem valaki elűz innen, kivéve a pénteket :)
Hol turnéztál éppen?
Csá mára, álmodj szépeket!
szeretnék válaszolni a ,,herkules"" közretételére válaszolni voltam hajni babánál egy igénytelen, elöl deszka ,hátul léc lány kellemetlen p*nciszaga volt és rohadt büdös szájszaga
Szia figyelö 28!
Köszönöm a válaszodat.
Tisztelt DOKTÓR 45!
A figyelmeztetés Önre is vonatkozott! A minden érintett az minden érintett!
Nem igazságot tettünk, csak a fórumot védjük! Nem is tehetünk, hiszen a véleményét mindenkinek joga van leírni! Mi csak a stílust tudjuk korlátozni, nem a tartalmat!
VL
Sziasztok csak ajánlani tudnám Gréta 19 Blanka 18-at mert igen is rendes csajok,és nem arra megy az egész dolog,hogy kifosszanak,mint sokan mások! Kúltúrált tiszta,igényes csajok! Senkit ne tévesszen meg,hogy HÍRDETŐ Státuszban vagyok,mert csak így tudtam nyomon követni a Veboldallal történő dolgokat! Úgyhogy férfi társaim Hajrá,és maradjatok a KÉPGARANCIÁS Hírdető hölgyeknél,mert nem fog csalódás érni senkit!
Tisztelt szerkesztőség!
Nagyon szépen köszönöm a munkájukat és a hozzá álásukat.
Egyet értek önökkel,hogy zárják ki az ijen hang vételű irományokat és a hírdetőket mert nem ide valók.
Én sem irtam szépen de engem az elöttem irott la járató szöveg idegesített fel mert ismerem akit meg próbáltak le járatni.De ezek a RÁGALMAK NEM IGAZAK.
Tisztelt szerkesztőség bocsásson meg nekem több ilyen vitelü emailt nem írok.
További jó munkát.
Üdvözletem Doktor 45.