Melyik városban történt ez?
Melyik városban történt ez?
Sziasztok!
Margóról tud valaki valamit mondani?
kicsit leharcoltnak tűnik, de az a gettópopsi valami fenomenális...
nemsokára nyiregyre látogatok és kit lenne érdemes felpróbálni?
köszi előre is
Esetleg hívd fel :-)
Sajnos egyre gyakoribb a hamis pénz, leginkább 10.000.-Ft-osok. A másik a 100 eurós, amiből nyilván vissza kellene adni, nem keveset. Az a legmulatságosabb amikor néznek rám nagy ártatlan szemekkel ha visszaadom hogy ez játszani való, nem fizetni.
Hali
Ma voltam lazítani Anitánál. De nem akarok sokat írni, csak a lényeget. Jó a csaj mindem értelemben. DE JÓÁM :)
Vigyázzatok rá!!!
Willy!
Soraidat olvasva azt hiszem, akkor nem is rossz szám, ha én 3 év alatt voltam 20 lánynál.
Bár én sosem megyek kétszer ugyanahhoz, még ha jó volt, akkor se. Ez nálam alap!
Tudod: "Ha megvolt már, nem ér 5 forintot!"
Na ja, de szép is ez a "demokrácia"! :)
Szerintem mindenkinek más jön be.Voltál Nikinél nem jött be,nincs gond,nem mész többet.Mindegyik hölgyről lehet jót és rosszat is olvasni,Nausziról is olvastam már hogy futaszalagszerűen csinálja a dolgokat,meg azt is hogy nagyon jó,Lilla 21-ről is olvastam hogy Best lány,máshol meg hogy valakinek nem jött be.És természetesen másokról is vegyesek a vélemények.Mindenki okozhat csalódást,ha nem neked,akkor másoknak,még az általad legjobbnak tartott lányokról is hallani ilyeneket.Ez csak egy vélemény.
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy tudna-e valaki mondani valamit Melinda (23) néven hirdető lányról?
Mert a képek alapján felismertem egyik régenvolt barátnőmet, és nagyon érdekelne, hogy tényleg ő van-e a képeken. Esetleg meglátogatnám. :)
Ha viszont valaki visszaél a képeivel, akkor azonnal szólni kell neki.
Várom a választokat!
Kedves Linda
Én téged soha de soha nem bántottalak nem is állt szándékomban.
Arról meg igazán nem tehetek hogy az ESZTERgom nem tud kibontakozni.
Hát igen ez az igazság talán ráér vagdalózni ::)
2-szer akart ő is ide jönni hozzám dolgozni t.bányáról,
mivel akkor a Laurával dolgoztam nemet kellett mondanom neki.
Amúgy én sem vitatkozom veled,sőt örülök hogy felnyitottad a szemem a dolgok állására.
Arra nem is gondoltatok hogy esetleg,nekem is lehet rosszakaróm,és az én nevemben hívogatott??
Azért ha már fenyegetőzöm nem fogok számmal hívni és még be is mutatkozni.
Légyszike írd meg a számot én is kíváncsi vagyok.
Hangsúlyozom én karcsú vagyok,akinek nem én vagyok az ideálja az úgy sem ide jön.
"Szerintem mindenkinek az a jó ami éppen aktuális ismervén a éjszakai élet törvényét.
Mindig az új a jó a régi már csak akkor jó ha csalódunk az újban".
További szép napot neked hidd el én sem akarok vitatkozni,jobb tisztázni a dolgokat.
Jut eszembe--szerencse, hogy Laurához nem mentem el.Nem szeretem a lehuzósokat.
Hellosztok!
Gondoltam hozzászólok az itt megjelentekhez, mivel videkilany.hu függő vagyok, és vagy naponta úgy is nézegetem az oldalt.
10 év alatt 30 prostinál voltam, amiben volt pesti is,de többségében győriek.Van akire már nem is emléxem,de hildelitánál pl. 4 éve voltam párszor, és pozitívan gondolok vissza a kerek kis popsijára.Sőt ,eddig ő volt az egyetlen, aki normálisan csókolózott.Cecília lehet, hogy tényleg ffi volt, gondolom ezért sem meri vállalni az arcát.Amy babynek sajnos 2 foga hiányzik.Klaudia a 10.-en lakik, amit rühellek.Egyébként a beharangozott jó kis kérók többnyire panelok, hol jobb hol rosszabb belső állapotban.Ja, és kebelkirálynőnek iszonyú laza a stílusa-még soha senki sem volt ennyire nem velem foglalkozó.Állandóan a mobilját nyomogatta,szerencsére azért aktus közben nem.Blondy kár, hogy elment Veszprémbe--naggyon jó mellei voltak.Összességében jó, hogy létezik ez az oldal.A szocializmusban net(és pénz) nélkül nem jutottam volna ennyi szexhez.
lányok vigyázzatok, mert van egy vendég aki hamis pénzel járkál (20-ezres), jol nézzétek meg, főlleg a 20 ezrest. A száma-06705354525. vagy rejtett számmal hív.
lányok vigyázzatok, mert van egy vendég aki hamis pénzel járkál (20-ezres), jol nézzétek meg, főlleg a 20 ezrest. A száma-*** moderálva ***. vagy rejtett számmal hív.
Akkor ma már nem cseverészünk. Holnapra meg lehet, hogy döntök egyedül is. 4 lehetőségen filóztam, de Isten ments, hogy a negyedik győzzön, pedig kezdek hajlani rá! Megyek szunyálni.
Jó éjt, ha mégis idetévednél!
Kedves Surda!
Úgy eltűntél, mint szamár a ködben a telefonos beszélgetésünk után. Mi történt? :))
Jut eszembe, szerintem, ha lépésről lépésre leírtad volna, hogy mi volt nálam, se írhattál volna semmit, amit titkolnom kéne. Igaz? Kaptál egy kemény svédmasszázst, ízelítőt a tantrából, de több nem volt!! Rajtam múlt, ugye?
Ja, a Levéltár mellett Fehérváron ugyanaz van, mint régen, amit mondtál abban a városban sehol. Hogy lehet ez?
Na már Sopronban is kétes hírdetők, fasza....
Szia Gróf Úr!
Gyere fel ma este légyszi, ha tudsz!
Döntéshelyzetben vagyok, hátha meg tudjuk dumálni valahogy virágnyelven.(Meg is csöngethetnél, ha fent vagy, kivételesen felveszem a titkost is ma este, de tudjam, hogy Te vagy!)
Köszi
Kedves lamour!
Kérjük ne itt, hanem a hamis képek bejelentésénél küldje be a pontos linket.
VL
Kedves Doc!
Mivel Ön valóban soha nem adott fel hirdetést oldalunkon erről a regisztrációról, így természesen átállítottuk.
VL